Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Od te doby, co mi takhle nesmyslne vždy zlomili nárazník, radši troubím
ale jinak určitě, když je místo a lze to, tak taky klidně trochu couvnout. ![]()
Letos za 4 měsíce dva zlomený nárazníky u auta, vždy se řidiči prede mnou nějak zpletli a chtěli si odcouvat a jet jinak
nikdy mě prý neviděli
![]()
@Eliza.24 píše:
Letos za 4 měsíce dva zlomený nárazníky u auta, vždy se řidiči prede mnou nějak zpletli a chtěli si odcouvat a jet jinak![]()
nikdy mě prý neviděli
![]()
A nemáš nějaký neviditelný auto? ![]()
Já mám auto velký jak stodola(Viano), tak že by si mě nevšiml, že za ním stojím… spíš si myslel, však co, ona taky couvne.
Mně se stalo něco podobného u železničního přejezdu. Řidič přede mnou vjel půlkou auta na přejezd, v tom začala blikat červená světla a ozvalo se cinkání. Chlap místo aby projel, začal couvat. Za mnou další auto, fakt paráda. Nakonec jsme se nějak naštosovali, ale kuchala bych. ![]()
tak ono máš sledovat provoz … a ne jen tupě zírat na semafor
a je normální, že se v kolonách občas musí couvnout, aby mohlo projet jiné auto.
Necouvala bych, zatroubila bych a ani se nehla, jako to je problém toho řidiče před tebou, že si najel do křižovatky ve chvíli kdy nemá jistotu že ji projede, to se učí už v autoškole ![]()
@lucenka píše:
tak ono máš sledovat provoz … a ne jen tupě zírat na semafora je normální, že se v kolonách občas musí couvnout, aby mohlo projet jiné auto.
No tak hlavně si myslím, že on nemá co v křižovatce couvat. A byla to chvilka, sleduju provoz fakt pečlivě, najednou jsem ho měla u čumáku. ![]()
@Kriss Tina píše:
Necouvala bych, zatroubila bych a ani se nehla, jako to je problém toho řidiče před tebou, že si najel do křižovatky ve chvíli kdy nemá jistotu že ji projede, to se učí už v autoškole
takže by ses zachovala jako sobec a neumožnila řidiči z vedlejší projet? Ten řidič, co si blbě najel do křižovatky se alespoň nějak snažil chybu napravit, ale ty bys mu to dala sežrat … to, že to odnese někdo úplně jiný, by ti bylo ukradený ![]()
@lapagerie píše:
Mně se stalo něco podobného u železničního přejezdu. Řidič přede mnou vjel půlkou auta na přejezd, v tom začala blikat červená světla a ozvalo se cinkání. Chlap místo aby projel, začal couvat. Za mnou další auto, fakt paráda. Nakonec jsme se nějak naštosovali, ale kuchala bych.
@Zabatko píše:
No tak hlavně si myslím, že on nemá co v křižovatce couvat. A byla to chvilka, sleduju provoz fakt pečlivě, najednou jsem ho měla u čumáku.
tak on se nejspíš snažil udělat místo autu, které jelo z vedlejší, ne?
@lucenka píše:
tak ono máš sledovat provoz… a ne jen tupě zírat na semafora je normální, že se v kolonách občas musí couvnout, aby mohlo projet jiné auto.
a kouknutí na semafor není sledování provozu? ![]()
@lucenka píše:
takže by ses zachovala jako sobec a neumožnila řidiči z vedlejší projet? Ten řidič, co si blbě najel do křižovatky se alespoň nějak snažil chybu napravit, ale ty bys mu to dala sežrat … to, že to odnese někdo úplně jiný, by ti bylo ukradený
Ty seš dobrá, a co já jako s tím, že on si blbě najel, to se mám spolíhat na to, že ten za mnou si taky všimne, že jsem začala couvat? Nebo to do něj napasovat? ![]()
@Zabatko Troubit jak o život… necouvala bych, jen kdyby na mě ten blb opravdu najížděl i přes troubení a já věděla, že za mnou je trochu místa.