Škoda Karoq

89
17.9.18 15:19

@123straka321 Hele teď nedávno si ho pořídila kamarádka. Jsou zatím spokojení, ale tedy mají jenom 1 dítě. Motor nevím, ale můžu zjistit ;). Co se týká praktičnosti, tak myslím, že lépe na tom jsou kombíky či případně MPV ...... Máte důvod, proč chcete SUV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
17.9.18 15:36

Karoq je tzv. mnoho povyku pro nic, jen předražené plechy.Podívej se např. na SUV Nissan Qashqai,jakou má bohatou výbavu + volba motorů a za kolik,to se nedá s vydřidušskýma němcema vůbec srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.9.18 15:49

@123straka321
Je to úplně mimo tvoji otázku, ale nechtěla bych žádný koncern. Nic jinyho než predrazeny nic. Ale měla jsem asi týden pujceneho Yetiho a pro mě je to malé jak uvnitř tak kufr, uvnitř je to tvrdé a nepohodlné o vzhledu plastu uvnitř ani nemluvím, každý name jiný vkus. :) když bych hledala něco jako suv, tak bych se poohlédla u jiných značek. Kde za stejné nebo podobné peníze bude mnohem větší výběr jak motorů tak i výbavy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.9.18 16:03

@123straka321
mají od března rodiče, máme vyzkoušeno na vlastních třech dětech při cestě na jih Itálie a tak ti mohu s klidným svědomím napsat, že je vhodné i pro pětičlenou rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.18 16:08

Ahoj, máme Kodiaqa, ten je větší než Karoq. Karoq je na můj vkus pro 2 deti malý, ale my sebou celkově tahame spoustu věcí, věčně mám v kufru firstbike, kolo pro staršího, babovky na pisek a spoustu dalších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
17.9.18 16:36
@kilčo píše:
Karoq je tzv. mnoho povyku pro nic, jen předražené plechy…

Tak s tímto výrokem můžu naprosto souhlasit. Mám kamaráda co dělá prodejce Renaultu a hned vedle nich o výlohu je Škodovka a sám tvrdí že Karoq i Kodiaq že ty prachy co za to chtějí, že to tomu absolutně neodpovídá. Že i Kadjar ve stejné výbavě dokáže vyjít levněji. A mám dokonce pocit, že jsou teď na to dlouhý čekačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.9.18 09:34
@Natálka26 píše:
@123straka321
Je to úplně mimo tvoji otázku, ale nechtěla bych žádný koncern. Nic jinyho než predrazeny nic. Ale měla jsem asi týden pujceneho Yetiho a pro mě je to malé jak uvnitř tak kufr, uvnitř je to tvrdé a nepohodlné o vzhledu plastu uvnitř ani nemluvím, každý name jiný vkus. :) když bych hledala něco jako suv, tak bych se poohlédla u jiných značek. Kde za stejné nebo podobné peníze bude mnohem větší výběr jak motorů tak i výbavy. :)

Přesně tak. Jezdili jsme v Yetim asi týden,no naprosto trakořoidní auto,hrůza,přesně ja kpíšeš,tvrdé,nepohodlné a hnusné na pohled navíc.Jako kdyby se prodávalo za 250tis.,tak jako varianta pro nejchudší ok,ale za ty prachy opravdu nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.9.18 00:03

Děkujeme všem za rady =). Ještě to řešíme dál - takže zatím nevíme, jak se rozhoudnout. A ani to tak akutně nespěchá. Ale určitě je dobré přečíst si vaše zkušenosti, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.9.18 07:53

Tak mne se Karoq take libil. Nedavno jsem ho mela pujceny jako nahradni vuz a bylo to velke zklamani.
Je to takovy „Meda Beda“ :lol: Pomaly rozjezd (ten muj mel 85 KW, nafta), interier nic moc. Prijde mi, ze v Karoqu mas mene mista nez v Octavii, a to vcetne kufru. Jedine plus - je lepe odpruzeny nez ostatni skodovky. Takze kdyz se konecne rozjede, tak Ti mozna uhoupe deti k spanku :)
At uz se jakkoliv rozhodnes, tak Ti preji, at jses spokojena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 09:48

2tdi 4x4 nejlepsi auto od skody

V teto motorizaci jde o nejlepsi auto od skody soucasne kodiaq je take ok ale je to moc velke auto a kdo se nerad ohlizi nez vyjede z uzke ulicky nedoporucuji. Karoq ma mista az az merim 193 a citim se jak v kresle to same v zadu. Nazory typu je maly nebo nechci koncern ignorujte. Tito lide jezdi v patnact let starych oplech a pisou jedna baba povidala od lidi co karoqa videli maximalne na obrazku. Jedine co bych nedoporucoval jsou nizsi motorizace na tak velke auto jedne 2tdi ;) ma to krasny zaber a jede jako po masle. K prostoru jeste podotknu ze po slozeni zadnich sedacek varioflex ma kufr 1800 litru tak a ted zalezte zpatky do octavek ;) nazdar

• Citovat
  • Upravit
5040
5.9.19 09:53
@Anonymní píše:
V teto motorizaci jde o nejlepsi auto od skody soucasne kodiaq je take ok ale je to moc velke auto a kdo se nerad ohlizi nez vyjede z uzke ulicky nedoporucuji. Karoq ma mista az az merim 193 a citim se jak v kresle to same v zadu. Nazory typu je maly nebo nechci koncern ignorujte. Tito lide jezdi v patnact let starych oplech a pisou jedna baba povidala od lidi co karoqa videli maximalne na obrazku. Jedine co bych nedoporucoval jsou nizsi motorizace na tak velke auto jedne 2tdi ;) ma to krasny zaber a jede jako po masle. K prostoru jeste podotknu ze po slozeni zadnich sedacek varioflex ma kufr 1800 litru tak a ted zalezte zpatky do octavek ;) nazdar

A můžu raději zalézt zpátky do Q3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
5.9.19 09:58

Sorry jako ale se 193 cm se vejdes do vetsiny aut pro vetsi lidi ale karoq není, mam dva roky stare MPV a v nem nemam problem s 198cm ani v druhé řadě… karok je fakt na mne malej, kodiak byl ok ale ty dodaci lhuty byli silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.9.19 10:01

Ano jiste

@Čičorečka jasny audi vw a skoda ma stejny dily takze Q3 je ok :D nevim jestli to melo byt jako ja mam Q3 tak pozor btw. mel sem Q7 a ted karoq (je to sice pouzivano pracovne) ale nevim co ma prispevek znamenat. Klidne sednete do Masserati. Auto je o pocitu a ne o cene :) Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
5.9.19 10:04
@Lori Mala píše:
@Čičorečka jasny audi vw a skoda ma stejny dily takze Q3 je ok :D nevim jestli to melo byt jako ja mam Q3 tak pozor btw. mel sem Q7 a ted karoq (je to sice pouzivano pracovne) ale nevim co ma prispevek znamenat. Klidne sednete do Masserati. Auto je o pocitu a ne o cene :) Hezky den
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.9.19 10:04

@Lori Mala byla to reakce na to, že nejezdím ani v patnáct let starém Opelu, ani v Octavii ;) ten anonymní příspěvek byl tvůj? Je vtipnej. Edit: aby bylo úplně jasno, byla to reakce na tvoje urážky těch, komu se karoq nelíbí.

Příspěvek upraven 05.09.19 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario