Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@123straka321 Hele teď nedávno si ho pořídila kamarádka. Jsou zatím spokojení, ale tedy mají jenom 1 dítě. Motor nevím, ale můžu zjistit
. Co se týká praktičnosti, tak myslím, že lépe na tom jsou kombíky či případně MPV ...... Máte důvod, proč chcete SUV?
Karoq je tzv. mnoho povyku pro nic, jen předražené plechy.Podívej se např. na SUV Nissan Qashqai,jakou má bohatou výbavu + volba motorů a za kolik,to se nedá s vydřidušskýma němcema vůbec srovnávat.
@123straka321
Je to úplně mimo tvoji otázku, ale nechtěla bych žádný koncern. Nic jinyho než predrazeny nic. Ale měla jsem asi týden pujceneho Yetiho a pro mě je to malé jak uvnitř tak kufr, uvnitř je to tvrdé a nepohodlné o vzhledu plastu uvnitř ani nemluvím, každý name jiný vkus.
když bych hledala něco jako suv, tak bych se poohlédla u jiných značek. Kde za stejné nebo podobné peníze bude mnohem větší výběr jak motorů tak i výbavy. ![]()
@123straka321
mají od března rodiče, máme vyzkoušeno na vlastních třech dětech při cestě na jih Itálie a tak ti mohu s klidným svědomím napsat, že je vhodné i pro pětičlenou rodinu
Ahoj, máme Kodiaqa, ten je větší než Karoq. Karoq je na můj vkus pro 2 deti malý, ale my sebou celkově tahame spoustu věcí, věčně mám v kufru firstbike, kolo pro staršího, babovky na pisek a spoustu dalších věcí.
@kilčo píše:
Karoq je tzv. mnoho povyku pro nic, jen předražené plechy…
Tak s tímto výrokem můžu naprosto souhlasit. Mám kamaráda co dělá prodejce Renaultu a hned vedle nich o výlohu je Škodovka a sám tvrdí že Karoq i Kodiaq že ty prachy co za to chtějí, že to tomu absolutně neodpovídá. Že i Kadjar ve stejné výbavě dokáže vyjít levněji. A mám dokonce pocit, že jsou teď na to dlouhý čekačky.
@Natálka26 píše:
@123straka321
Je to úplně mimo tvoji otázku, ale nechtěla bych žádný koncern. Nic jinyho než predrazeny nic. Ale měla jsem asi týden pujceneho Yetiho a pro mě je to malé jak uvnitř tak kufr, uvnitř je to tvrdé a nepohodlné o vzhledu plastu uvnitř ani nemluvím, každý name jiný vkus.když bych hledala něco jako suv, tak bych se poohlédla u jiných značek. Kde za stejné nebo podobné peníze bude mnohem větší výběr jak motorů tak i výbavy.
Přesně tak. Jezdili jsme v Yetim asi týden,no naprosto trakořoidní auto,hrůza,přesně ja kpíšeš,tvrdé,nepohodlné a hnusné na pohled navíc.Jako kdyby se prodávalo za 250tis.,tak jako varianta pro nejchudší ok,ale za ty prachy opravdu nestojí.
Děkujeme všem za rady =). Ještě to řešíme dál - takže zatím nevíme, jak se rozhoudnout. A ani to tak akutně nespěchá. Ale určitě je dobré přečíst si vaše zkušenosti, díky ![]()
Tak mne se Karoq take libil. Nedavno jsem ho mela pujceny jako nahradni vuz a bylo to velke zklamani.
Je to takovy „Meda Beda“
Pomaly rozjezd (ten muj mel 85 KW, nafta), interier nic moc. Prijde mi, ze v Karoqu mas mene mista nez v Octavii, a to vcetne kufru. Jedine plus - je lepe odpruzeny nez ostatni skodovky. Takze kdyz se konecne rozjede, tak Ti mozna uhoupe deti k spanku ![]()
At uz se jakkoliv rozhodnes, tak Ti preji, at jses spokojena ![]()
V teto motorizaci jde o nejlepsi auto od skody soucasne kodiaq je take ok ale je to moc velke auto a kdo se nerad ohlizi nez vyjede z uzke ulicky nedoporucuji. Karoq ma mista az az merim 193 a citim se jak v kresle to same v zadu. Nazory typu je maly nebo nechci koncern ignorujte. Tito lide jezdi v patnact let starych oplech a pisou jedna baba povidala od lidi co karoqa videli maximalne na obrazku. Jedine co bych nedoporucoval jsou nizsi motorizace na tak velke auto jedne 2tdi
ma to krasny zaber a jede jako po masle. K prostoru jeste podotknu ze po slozeni zadnich sedacek varioflex ma kufr 1800 litru tak a ted zalezte zpatky do octavek
nazdar
@Anonymní píše:
V teto motorizaci jde o nejlepsi auto od skody soucasne kodiaq je take ok ale je to moc velke auto a kdo se nerad ohlizi nez vyjede z uzke ulicky nedoporucuji. Karoq ma mista az az merim 193 a citim se jak v kresle to same v zadu. Nazory typu je maly nebo nechci koncern ignorujte. Tito lide jezdi v patnact let starych oplech a pisou jedna baba povidala od lidi co karoqa videli maximalne na obrazku. Jedine co bych nedoporucoval jsou nizsi motorizace na tak velke auto jedne 2tdima to krasny zaber a jede jako po masle. K prostoru jeste podotknu ze po slozeni zadnich sedacek varioflex ma kufr 1800 litru tak a ted zalezte zpatky do octavek
nazdar
A můžu raději zalézt zpátky do Q3?
Sorry jako ale se 193 cm se vejdes do vetsiny aut pro vetsi lidi ale karoq není, mam dva roky stare MPV a v nem nemam problem s 198cm ani v druhé řadě… karok je fakt na mne malej, kodiak byl ok ale ty dodaci lhuty byli silene.
@Čičorečka jasny audi vw a skoda ma stejny dily takze Q3 je ok
nevim jestli to melo byt jako ja mam Q3 tak pozor btw. mel sem Q7 a ted karoq (je to sice pouzivano pracovne) ale nevim co ma prispevek znamenat. Klidne sednete do Masserati. Auto je o pocitu a ne o cene
Hezky den
@Lori Mala píše:
@Čičorečka jasny audi vw a skoda ma stejny dily takze Q3 je oknevim jestli to melo byt jako ja mam Q3 tak pozor btw. mel sem Q7 a ted karoq (je to sice pouzivano pracovne) ale nevim co ma prispevek znamenat. Klidne sednete do Masserati. Auto je o pocitu a ne o cene
Hezky den
@Lori Mala byla to reakce na to, že nejezdím ani v patnáct let starém Opelu, ani v Octavii
ten anonymní příspěvek byl tvůj? Je vtipnej. Edit: aby bylo úplně jasno, byla to reakce na tvoje urážky těch, komu se karoq nelíbí.
Příspěvek upraven 05.09.19 v 10:14