Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
V teto motorizaci jde o nejlepsi auto od skody soucasne kodiaq je take ok ale je to moc velke auto a kdo se nerad ohlizi nez vyjede z uzke ulicky nedoporucuji. Karoq ma mista az az merim 193 a citim se jak v kresle to same v zadu. Nazory typu je maly nebo nechci koncern ignorujte. Tito lide jezdi v patnact let starych oplech a pisou jedna baba povidala od lidi co karoqa videli maximalne na obrazku. Jedine co bych nedoporucoval jsou nizsi motorizace na tak velke auto jedne 2tdima to krasny zaber a jede jako po masle. K prostoru jeste podotknu ze po slozeni zadnich sedacek varioflex ma kufr 1800 litru tak a ted zalezte zpatky do octavek
nazdar
Hezky, ale tři autosedacky do něj nedám, takže pro mě male. Takže radši zalezu zpet do Mercedesu…Škoda, že Škoda nedělá žádné auto, kam by se tři sedačky pohodlně vešly
Jak rikam je to o pocitu
Ja sem vybiral mezi skoda kuga 2018, kodiaq, karoq a bmw touring. A musim rict ze to co nabizi karoq za tu cenu nemuze nikdo rict ani tuk. Pokud ma nekdo 2 metry tak mozna muze mit problem nad hlavou ja jsem se 193 ok a prijde mi ze je tam dobra rezerva ale nevim… to uz musi kazdy posoudit sam nicmene prispevek psala zena a tudiz nepredpokladam ze ma dva metry ale ok…
@Anonymní píše:
V teto motorizaci jde o nejlepsi auto od skody soucasne kodiaq je take ok ale je to moc velke auto a kdo se nerad ohlizi nez vyjede z uzke ulicky nedoporucuji. Karoq ma mista az az merim 193 a citim se jak v kresle to same v zadu. Nazory typu je maly nebo nechci koncern ignorujte. Tito lide jezdi v patnact let starych oplech a pisou jedna baba povidala od lidi co karoqa videli maximalne na obrazku. Jedine co bych nedoporucoval jsou nizsi motorizace na tak velke auto jedne 2tdima to krasny zaber a jede jako po masle. K prostoru jeste podotknu ze po slozeni zadnich sedacek varioflex ma kufr 1800 litru tak a ted zalezte zpatky do octavek
nazdar
S koncernem nemám sebemenší problém. Ten mám jen se Škodovkou, která nevyrábí jediné auto, do kterého poskládám 3 děti. ![]()
@Čičorečka reakce byla na to ze hejty octavkaru jsou zalozene historicky na objemu kufru, nezasveceni ovsem nemusi chapat a odpovidat ja mam Q3 ja mam AMG a ja mam autobus…ale je to mimo misu…konec prispevku ![]()
@modravlocka tak 3 deti do karoqu nedate to vam zarucuju. Teda asi date ale nebudou se moci moc hybat
Ale doporucuji Tatru tam date i par budoucich deti zadojista ![]()
@Adelka951 píše:
Hezky, ale tři autosedacky do něj nedám, takže pro mě male. Takže radši zalezu zpet do Mercedesu…Škoda, že Škoda nedělá žádné auto, kam by se tři sedačky pohodlně vešly
Kup si seat Alhambra, nebo grand c4 picasso ten ma 3 plnohodnotny sedačky v druhe rade, nebo ve volvu jsem mnel integrovaný dětský sedačky… ale jen dvě možná že mají něco širšího. Doporucil bych osobni dodavku od mercedesu jenže ta kámošce začala hořet za jízdy přestaly fungovat brzdy a dodnes to neni vyreseny a to auto bylo jeste v zaruce.
@modravlocka píše:
S koncernem nemám sebemenší problém. Ten mám jen se Škodovkou, která nevyrábí jediné auto, do kterého poskládám 3 děti.
Přesně.
@Lori Mala píše:
@Čičorečka reakce byla na to ze hejty octavkaru jsou zalozene historicky na objemu kufru, nezasveceni ovsem nemusi chapat a odpovidat ja mam Q3 ja mam AMG a ja mam autobus…ale je to mimo misu…konec prispevku
Máš děti?
Ten objem kufru se pak celkem hodí (když potřebuješ sbalit rodinu na dovolenou a mimo běžných zavazadel potřebuješ táhnout ještě kočárek, odrážedlo a spoustu dalších krámů). ![]()
Příspěvek upraven 05.09.19 v 10:18
Mě se obecně se škodovka jezdí špatně.
Mají tvrdý podvozek, takže to drncá, něměcký interiér mi nevyhovuje, tvrdé sedačky.
Tyhlety nové auta jsou vesměs malé. Jediné co je dobré na prostor je octávia combi. Ale ta je snad nejhorší co se týče sedaček a podvozku.
Jak dostanu v garážích škodovku jako služebák, tak se vždy ujistím v tom, že škodu nikdy. Jediné co je jakž takž použitelné je superb combi, ale stejně to není žádný zázrak.
Příspěvek upraven 05.09.19 v 10:19
@MartinKa36 Alhambra s motorem stojí cca 1M, Citroen nechci ani zadarmo. poslední použitelné MPV za normální cenu bylo Verso.
@Lori Mala píše:
@modravlocka tak 3 deti do karoqu nedate to vam zarucuju. Teda asi date ale nebudou se moci moc hybatAle doporucuji Tatru tam date i par budoucich deti zadojista
Tatru ne, s velikostí bych to až tak nepřeháněla, potřebuji parkovat ve městě. Vystačíme si s koncernovým bratříčkem (i na případné budoucí děti se tam nějaké to místo ještě najde) ![]()
@modravlocka píše:
Máš děti?Ten objem kufru se pak celkem hodí (když potřebuješ sbalit rodinu na dovolenou a mimo běžných zavazadel potřebuješ táhnout ještě kočárek, odrážedlo a spoustu dalších krámů).
![]()
Ano proto sem psal ze kufr je asi dvakrat vetsi nez v octave po slozeni sedacek, ale paneboze kupte si co chcete ja jen reagoval ze ten kufr je nejvetsi co muzete mit vyjma kodiaqa s tema sedackama varioflex. Nikomu nic neberu
Příspěvek upraven 05.09.19 v 10:18ja mit tri deti tak si koupim kodiaqa a nebo nejaky Van. Auto ma urcite parametry ne jen barvu. To je to same jako kdybych psal ze se mi libi Minicooper ale je to nesmyslne spatne auto protoze tam nedam tri deti…
@Lori Mala Ubezpečuji tě, že se 3 dětmi si Kodiaqa nekoupíš. Byť je to auto velké jako kráva, 3 dětské autosedačky do něj nelze umístit. Do druhé řady se všechny nevejdou a na sedadla do 3. řady je sama škodovka nedoporučuje dávat (technicky to ani není proveditelné). Prostě velké rodinné auto pro malou rodinu. ![]()
@modravlocka píše:
@Lori Mala Ubezpečuji tě, že se 3 dětmi si Kodiaqa nekoupíš. Byť je to auto velké jako kráva, 3 dětské autosedačky do něj nelze umístit. Do druhé řady se všechny nevejdou a na sedadla do 3. řady je sama škodovka nedoporučuje dávat (technicky to ani není proveditelné).
Hmm ok, fakt nevim
nemam 3 deti takze nemuzu doporucit nic me prisel kodiaq na urovni X6 velikosti ale o detech sem neuvazoval…nicmene karoq neni pro pet lidi jak rikam nejlepe multivan ci neco pro skupinove popojizdeni