Couvání v koloně před semaforem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
18.9.18 12:59
@lucenka píše:
tak v koloně obvykle člověk nedupne na plyn a nezačne couvat, jak šílenec … takže se bude přibližovat dost pomalu.

jistě…že já se zase nechala nachytat a do této diskuze s tebou se vůbec pouštěla :mrgreen: končím, hezký den :mavam:

Příspěvek upraven 18.09.18 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.9.18 12:59
@Keyllah píše:
jestli nebude sobec? 8o :roll: takže ten druhý má raději stůj co stůj couvnout, klidně do dalšího auta? tak to je fakt výmaz, prostě couvni, nebo do tebe nacouvu a jestli tam máš místo je mi fuk :mrgreen:

kde píšu, že má nacouvat do auta? 8o

• Citovat
  • Upravit
37145
18.9.18 13:00

@lucenka nebo prostě nebudu couvat v koloně :palec: já s tím nemám problém když jedu dopředu nebo parkuju, ale Copa já vím co udělá člověk za mnou? Znám lidi co fakt nekoukaj na auta před sebou a kolikrát este i v koloně pomalu popojiždí o pár cm vpřed :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
18.9.18 13:01
@lucenka píše:
v tom případě nemáš v autě, co dělat, když nemáš odhad … nebo si pořiď auto se senzory/kamerou ;)

No tak hlavně člověk by měl udržovat bezpečný rozestup, takže tam pak o půl metru nejde. Nesnáším, když se mi někdo lepí na zadek a sama to nikdy nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
18.9.18 13:02
@Keyllah píše:
jestli nebude sobec? 8o :roll: takže ten druhý má raději stůj co stůj couvnout, klidně do dalšího auta? tak to je fakt výmaz, prostě couvni, nebo do tebe nacouvu a jestli tam máš místo je mi fuk :mrgreen:

:nevim: Prostě si myslím, že v koloně se couvat nemá, zvlášť před světelnou křižovatkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
18.9.18 13:05
@Keyllah píše:
jistě…že já se zase nechala nachytat a do této diskuze s tebou se vůbec pouštěla :mrgreen: končím, hezký den :mavam:Příspěvek upraven 18.09.18 v 12:59

No, taky mám ten dojem. Já jsem chybu neudělala, možná jsem neměla ten kousek couvnout, ale po bitvě je každý generál. Nic se nestalo, opakuji, ale ten chlap za mnou si to nezasloužil, protože přes moje velký auto neviděl proč jsem ten kousek couvla. Příště troubím. Jinak podotýkám, že jezdím bez nehod, jedinou co jsem měla je že mě chlap posunul zezadu na přechodu, když jsem zastavovala chodci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
18.9.18 13:06
@Zabatko píše: :nevim: Prostě si myslím, že v koloně se couvat nemá, zvlášť před světelnou křižovatkou.

pokud to dostatečně nesignalizuješ autu za tebou a nejsi si 100% jistá, že jste se pochopili, tak bych to nedělala -) já bych klidně vylezla, domluvila se/ gestikulovala/troubila než bych začla couvat, prostě dle situace.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 13:08

Moc nechapu proc o tom zakladat diskuzi, ale kdyz budu dodrzovat bezpecnou vzdalenost, nemusim byt snad rozhozena z toho, ze nejakej treba chudak, co to tam nezna, nejezdi dlouho, ve meste trochu zazmatkoval, nevim… zacne couvat. Proste si blbe najel a chtel to napravit, stane se. Kdyz by ses na nej nenalepila, nemusela ses bat a ten za tebou zrovna tak. Nedavno se mi stalo neco podobnyho, prede mnou si najel moc do krizovatky, tak jsme si vsichni trochu couvli a co jako..?? Anonym- nechci se s nikym dohadovat, jak je to tady zvykem, kdyz to nekdo vidi trochu jinak..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.9.18 13:10

rozhodně bych necouvala..a na řidiče který by couval na mě bych troubila o život..kdyby do tebe narazil byla by to jeho vina. já bych stála a ani se nehla

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.9.18 13:10
@Anonymní píše:
Moc nechapu proc o tom zakladat diskuzi, ale kdyz budu dodrzovat bezpecnou vzdalenost, nemusim byt snad rozhozena z toho, ze nejakej treba chudak, co to tam nezna, nejezdi dlouho, ve meste trochu zazmatkoval, nevim… zacne couvat. Proste si blbe najel a chtel to napravit, stane se. Kdyz by ses na nej nenalepila, nemusela ses bat a ten za tebou zrovna tak. Nedavno se mi stalo neco podobnyho, prede mnou si najel moc do krizovatky, tak jsme si vsichni trochu couvli a co jako..?? Anonym- nechci se s nikym dohadovat, jak je to tady zvykem, kdyz to nekdo vidi trochu jinak..
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3429
18.9.18 13:25
@Anonymní píše:

Když vezmu v úvahu šířku vedlejší silnice, kterou zablokovalo auto před zakladatelkou, tak je bezpečná vzdálenost podle tebe kolik? Už jsi někdy viděla, že by auta na semaforech mezi sebou měla rozestupy 3 metry? Nehledě na to, že na světelné křižovatce a v její blízkosti se couvat nesmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 13:43
@Z.jev píše:
Když vezmu v úvahu šířku vedlejší silnice, kterou zablokovalo auto před zakladatelkou, tak je bezpečná vzdálenost podle tebe kolik? Už jsi někdy viděla, že by auta na semaforech mezi sebou měla rozestupy 3 metry? Nehledě na to, že na světelné křižovatce a v její blízkosti se couvat nesmí

Bezpecna vzdalenost je podle me tolik, abych si vcas vsimla,ze auto prede mnou zaclo couvat a nemusela byt hystericka z toho, ze naborim auto za mnou.. Moc nechapu logiku, jakoze tam se couvat nesmi, tak at me radsi nabori a jeste si k tomu zatroubim, stejne je to jeho chyba. A ze zakl. pise, ze by si ty auta chvili pockali nez projedou na semafor, ale co kdyby tam potrebovala projet napr. zachranka?

• Citovat
  • Upravit
808
18.9.18 15:29
@Zabatko píše:
A nemáš nějaký neviditelný auto? :-D
Já mám auto velký jak stodola(Viano), tak že by si mě nevšiml, že za ním stojím… spíš si myslel, však co, ona taky couvne.

Jednou opel Astra a jednou mi vzali Fabii :lol: :lol: nejlepsi je, jak pak vyjedou na tebe :) pokaždé však pojišťovna už ala viníky ty couvalky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí