Couvání v koloně před semaforem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
18.9.18 12:52

@Zabatko Troubit jak o život… necouvala bych, jen kdyby na mě ten blb opravdu najížděl i přes troubení a já věděla, že za mnou je trochu místa.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
@Keyllah píše:
a kouknutí na semafor není sledování provozu? ;)

no tak vzheldem k tomu, že měla před sebou 8 aut, tak zase až tak urputně semafor hypnotizovat nemusí … důležitější je sledovat okolní provoz. Stačí na něj zabrousit pohledem a ne ho hypnotizovat tak dlouho, než se jí auto před ní nalepí na předek ;)

• Citovat
  • Upravit
5696
@lucenka píše:
tak on se nejspíš snažil udělat místo autu, které jelo z vedlejší, ne?

No to z vedlejší by asi chvilku počkalo, než my odjedeme na zelenou, byla to otázka pár vteřin, než rozcouvávat 10 aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41602
18.9.18 12:53
@lucenka píše:
tak on se nejspíš snažil udělat místo autu, které jelo z vedlejší, ne?

ale to byl jen a jen jeho problém. Zakladatelka neumí věštit myšlenky, ne? jako normální by bylo začít couvat, až když vím, že to auto za mnou s tím počítá a taky bude couvat. Nebo tobě přijde normální začít ve stojící koloně jen tak couvat do za tebou stojícího auta, aniž by jsi věděla, že to auto za tebou taky může couvnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
18.9.18 12:54
@lucenka píše:
no tak vzheldem k tomu, že měla před sebou 8 aut, tak zase až tak urputně semafor hypnotizovat nemusí … důležitější je sledovat okolní provoz. Stačí na něj zabrousit pohledem a ne ho hypnotizovat tak dlouho, než se jí auto před ní nalepí na předek ;)

Odhadem, prostě jsem zrovna koukala na semafor. Za mnou fakt moc místa nebylo. Asi příště bude fakt lepší zatroubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.9.18 12:54
@Zabatko píše:
Ty seš dobrá, a co já jako s tím, že on si blbě najel, to se mám spolíhat na to, že ten za mnou si taky všimne, že jsem začala couvat? Nebo to do něj napasovat? :think:

Tak obvykle auta nejsou na sebe nalepená na milimetry … řidiči si všimnou, že couváš, protože se ti rozsvítí světlo ;) Takže pokud se nekochají pohledem na červenou, tak si všimnou, že se chystáš couvat a zařídí se podle toho.

• Citovat
  • Upravit
37145
18.9.18 12:55

@lucenka tak jako mám riskovat že ťuknu auto za sebou? Já mám třeba při couvání špatnej odhad a kolikrát nepoznám jestli mám za sebou metr nebo pár cm :think: v první řadě může za to, že z vedlejší neprojedou, ten co si tam najel snad ne? Mě se to stává každou chvíli hlavně třeba s kamionama že si najedou a zablokujou celou křižovatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41602
@lucenka píše:
no tak vzheldem k tomu, že měla před sebou 8 aut, tak zase až tak urputně semafor hypnotizovat nemusí… důležitější je sledovat okolní provoz. Stačí na něj zabrousit pohledem a ne ho hypnotizovat tak dlouho, než se jí auto před ní nalepí na předek ;)

chápu, zakladatelka napsala, že koukla na semafor a ty už píšeš o hypnotizování semaforu. Ať žije přehánění a pokud to je na úkor zakladatelky, tím lépe :mrgreen: za jak dlouho myslíš, že ujede/couvne auto ty dva/tři metry? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Keyllah píše:
ale to byl jen a jen jeho problém. Zakladatelka neumí věštit myšlenky, ne? jako normální by bylo začít couvat, až když vím, že to auto za mnou s tím počítá a taky bude couvat. Nebo tobě přijde normální začít ve stojící koloně jen tak couvat do za tebou stojícího auta, aniž by jsi věděla, že to auto za tebou taky může couvnout?

tak bez toho, aniž bys zkusila couvat, tak nezjistíš, jestli ten za tebou nebude sobec, co zůstane stát na místě. Takže ano, klidně o pár centimetrů couvnu a když se řidič za mnou věnuje řízení, tak taky couvne.

• Citovat
  • Upravit
41602
18.9.18 12:56
@Zabatko píše:
No to z vedlejší by asi chvilku počkalo, než my odjedeme na zelenou, byla to otázka pár vteřin, než rozcouvávat 10 aut.

neřeš, lucenka musí být vždy v opozici. vysvětlí ti, co vše jsi udělal špatně (i když tam nebyla, tak ti to naprosto přesně popíše :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
@lucenka píše:
Tak obvykle auta nejsou na sebe nalepená na milimetry … řidiči si všimnou, že couváš, protože se ti rozsvítí světlo ;) Takže pokud se nekochají pohledem na červenou, tak si všimnou, že se chystáš couvat a zařídí se podle toho.

No ten za mnou by naštvanej docela dost a něco na mě gestikuloval, a to jsem couvala po centimetrech. Koukala jsem do zákona, že v křižovatce a před svetělnou křižovatkou se couvat nemá, je to rozhodně větší riziko, než že chlap z vedlejší projede o 15 vteřin později. Jen se snažím zdůvodnit jak se příště zachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Kriss Tina píše:
@lucenka tak jako mám riskovat že ťuknu auto za sebou? Já mám třeba při couvání špatnej odhad a kolikrát nepoznám jestli mám za sebou metr nebo pár cm :think: v první řadě může za to, že z vedlejší neprojedou, ten co si tam najel snad ne? Mě se to stává každou chvíli hlavně třeba s kamionama že si najedou a zablokujou celou křižovatku…

v tom případě nemáš v autě, co dělat, když nemáš odhad … nebo si pořiď auto se senzory/kamerou ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.9.18 12:57
@Keyllah píše:
chápu, zakladatelka napsala, že koukla na semafor a ty už píšeš o hypnotizování semaforu. Ať žije přehánění a pokud to je na úkor zakladatelky, tím lépe :mrgreen: za jak dlouho myslíš, že ujede/couvne auto ty dva/tři metry? :mrgreen:

tak v koloně obvykle člověk nedupne na plyn a nezačne couvat, jak šílenec … takže se bude přibližovat dost pomalu.

• Citovat
  • Upravit
41602
18.9.18 12:58
@lucenka píše:
tak bez toho, aniž bys zkusila couvat, tak nezjistíš, jestli ten za tebou nebude sobec, co zůstane stát na místě. Takže ano, klidně o pár centimetrů couvnu a když se řidič za mnou věnuje řízení, tak taky couvne.

jestli nebude sobec? 8o :roll: takže ten druhý má raději stůj co stůj couvnout, klidně do dalšího auta? tak to je fakt výmaz, prostě couvni, nebo do tebe nacouvu a jestli tam máš místo je mi fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.9.18 12:59
@Zabatko píše:
No ten za mnou by naštvanej docela dost a něco na mě gestikuloval, a to jsem couvala po centimetrech. Koukala jsem do zákona, že v křižovatce a před svetělnou křižovatkou se couvat nemá, je to rozhodně větší riziko, než že chlap z vedlejší projede o 15 vteřin později. Jen se snažím zdůvodnit jak se příště zachovat.

a nebo taky nemusí projet vůbec, protože se mu tam nasáčkuje další inteligent, co tu křižovatku zablokuje ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix