Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím poraďte, přestěhovali jsme se do domečku s čističkou odpadních vod a já hledám prostředky, které můžu používat. Byla mi doporučena Dedra, ale nikde nemůžu dohledat, jestli jsou vhodné veškeré produkty a nebo jen některé? Jako třeba v DM jsou vhodné jen ty se zeleným štítkem, tak jestli je tomu tak i u Dedry a nebo tam můžu použít vše…moc děkuji ????
Tak zalezi na velikosti COV a mnozstvi OV co ji proteka. Pokud se to dostatecne naredi, tak muzete pouzivat cokoliv. Mestske cistirny zvladnou jeste horsi zverstva vycistit.
Pouzivej jen přípravky bez chloru, jinak si tam zabije bakterie které tam musí být. Já osobně do záchodu dávám z DM Ecover, stejně tak myju nádobí. Sprchovy kout a umyvadlo myju savem bez chloru. Teď začínám přecházet na prostředky z octu a jedle sody. Fascinuje mě ta jednoduchost přípravy a jak to funguje.
@mission84 píše:
Pouzivej jen přípravky bez chloru, jinak si tam zabije bakterie které tam musí být. Já osobně do záchodu dávám z DM Ecover, stejně tak myju nádobí. Sprchovy kout a umyvadlo myju savem bez chloru. Teď začínám přecházet na prostředky z octu a jedle sody. Fascinuje mě ta jednoduchost přípravy a jak to funguje.
vyrábíš si je sama?
@mission84 trochu vas poupravim. Ano chlor je desinfekce, ale tim ze budete pouzivat desinfekce na jine bazi (treba alkoholova) si moc nepomuzete a bakterie si zabijete tez. A jinak samozrejne kdyz pouzijete vetsi mnozstvi sody nebo octa, tak zmenite Ph a zlikvidujete je taky ![]()