ČOV a Dedra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
446
22.10.19 22:28

ČOV a Dedra

Ahoj holky, prosím poraďte, přestěhovali jsme se do domečku s čističkou odpadních vod a já hledám prostředky, které můžu používat. Byla mi doporučena Dedra, ale nikde nemůžu dohledat, jestli jsou vhodné veškeré produkty a nebo jen některé? Jako třeba v DM jsou vhodné jen ty se zeleným štítkem, tak jestli je tomu tak i u Dedry a nebo tam můžu použít vše…moc děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20823
22.10.19 22:31

Tak zalezi na velikosti COV a mnozstvi OV co ji proteka. Pokud se to dostatecne naredi, tak muzete pouzivat cokoliv. Mestske cistirny zvladnou jeste horsi zverstva vycistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
22.10.19 22:46

Pouzivej jen přípravky bez chloru, jinak si tam zabije bakterie které tam musí být. Já osobně do záchodu dávám z DM Ecover, stejně tak myju nádobí. Sprchovy kout a umyvadlo myju savem bez chloru. Teď začínám přecházet na prostředky z octu a jedle sody. Fascinuje mě ta jednoduchost přípravy a jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.10.19 22:55
@mission84 píše:
Pouzivej jen přípravky bez chloru, jinak si tam zabije bakterie které tam musí být. Já osobně do záchodu dávám z DM Ecover, stejně tak myju nádobí. Sprchovy kout a umyvadlo myju savem bez chloru. Teď začínám přecházet na prostředky z octu a jedle sody. Fascinuje mě ta jednoduchost přípravy a jak to funguje.

vyrábíš si je sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
23.10.19 05:28

@mission84 trochu vas poupravim. Ano chlor je desinfekce, ale tim ze budete pouzivat desinfekce na jine bazi (treba alkoholova) si moc nepomuzete a bakterie si zabijete tez. A jinak samozrejne kdyz pouzijete vetsi mnozstvi sody nebo octa, tak zmenite Ph a zlikvidujete je taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný