Sadrovy obklad do obýváku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.10.19 12:45

Sadrovy obklad do obýváku

Ahoj holky. Na jaře se chystáme na rekonstrukci obývacího pokoje. Líbí se mi moc sadrovy obklad a na něm televize. Proto mě zajímá jestli ho někdo má? Jak jste spokojeni s údržbou? Příkladam foto jak bych si to představovala. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
21.10.19 12:53

Měli jsme takto obložené v bytě asi 7 let, byla jsem spokojená, nijak jsem to neudržovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.10.19 12:57

No mne osobne se zdaji sadrove obklady od pohledu lacine a moc se mi to nelibi, takze my mame stipany kamen. Jinak to nijak extra neudrzuju, maximalne to ojedu prachovkou, pripadne vysaju s takovym chlupatym nastavcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.10.19 13:20

Měli jsme ho na soklu mezi kuchyní a obývákem. Po nalepení jsem ho přetírala bezbarvým lakem, měli jsme takový jako na obrázku a úžasně vynikla po tom nalakování ta tmavší barva. Údržba byla jednoduchá, jen jsem to občas vysála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
21.10.19 13:26

Měli jsme, vydržela jsem to 3roky :D pak musel dolů, mělo to hned dva důvody. Potřebovala jsem změnu a ten druhý, zásadnější, přišlo mi, že se na tom drží prach a je to špinavé. Objíždět to každý týden kartáčkem se mi nechtělo. Ale já jsem trochu šibla na pořádek :D mamka ho má už roky a je spokojená, nijak to neudržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35458
21.10.19 13:34

Taky to chceme ted udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie