Covid a trombóza

Anonymní
26.2.23 15:35

Covid a trombóza

Ahoj mám otázku je možné že covid by způsobil trombózu? Mám z toho docela vítr, antikoncepci neberu, jen jsem kuřák, snažila jsem se ležet ale i chodit po bytě aspoň trochu poklidit nebo tak snažím se pít i vodu obyčejnou ptám se páč zrovna covid mám děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
26.2.23 15:45

Covid může způsobit asi tak cokoli, jak se ukázalo. A na to vaše,, jenom kuřák,, se může vyřadit jakykoli pruduskovy, plicni onemocneni… A jak vás to vůbec napadlo? Myslim, že se v klidu lecte a budte v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 16:18

Četla jsem to

• Citovat
  • Upravit
81532
26.2.23 16:31

Muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
26.2.23 17:41

Muze…
Jsem hlídána kvůli trombofilii a dostala jsem od hematologie rovnou krabici injekci na ředění krve, pro případ, že by k nám covid dorazil. Zatím potkal jen chlapa (též měl v minulosti problém s trombozou) a tak si preventivně pichal take :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 17:48

Mi způsobil mrtvici, ještě jsem neměla 40.let

Takže za mě - vše a vždy

• Citovat
  • Upravit
2521
26.2.23 18:15

Bohuzel ano, kamarad dostal plicni embolii mesic po covidu.
Ja mam zrovna taky covid a jsem rizikova, tak mi cevni napsala Clexane a jednou denne preventivne na 10 dni picham… a i tak citim, jak me obcas zily na nohou boli.
doufam, ze zadnou nedostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 19:14

Já ho měla před 2 lety a pak kvůli psychickém problémů jsem měla celkové odběry tak by to asi i zjistili zda jsem sem rizikova, pak před interupci jsem měla taky odběry ale nevím jestli na tohle ale myslím si i tam by to zjistili zda mám tento problém nebo?

• Citovat
  • Upravit
2521
27.2.23 10:51
@Anonymní píše:
Já ho měla před 2 lety a pak kvůli psychickém problémů jsem měla celkové odběry tak by to asi i zjistili zda jsem sem rizikova, pak před interupci jsem měla taky odběry ale nevím jestli na tohle ale myslím si i tam by to zjistili zda mám tento problém nebo?

ja si myslim, ze na klasickych odberech srazlivost krve a D-dimery neresi. ale nechci kecat, nejsem zdravotnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí