Covid - nedodechnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
25.3.21 17:15

@Lollitka ahojky vubec se ho neboj. 3 plicni mi rekli, ze berodual je mnohem lepsi. Ventolin je naporovej na srdce a muze zhorsit chvilkove i uzkosti (overeno i od kamaradky) presla taky na berodual.
A necti vibec NU :) vis ze jsou vsude.
Berodual potrebuje tak 15 min nez se ti ulevi a pozor narozdil od ventolinu ti v puse zanecha lehci pachut :D ale je dobrej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.3.21 17:20

@Lollitka jo a ps. psychika dokaze hodne. Na to nezapomen, takze kdyz ti bude nejhur lupni slaby lexaurin, foukni si a budes dychat na pana :mavam: zadny stres.
Vis paradox je, ze kdyz jdu na plicni a treba je jaro a dycha se mi hur, tak mi testy vyjdou na 1*. A ja vzdycjy wtf ze to neni mozny :D a i ona mi rika: stres ze? Rikam no obcas malinko.
Nicmene jakmile mi nekdo potvrdi, ze to neni smrtelny (treba jako vcera) tak jsem o tunu lehci a vse je lepsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
25.3.21 17:33
@Vans píše:
@Lollitka jo a ps. psychika dokaze hodne. Na to nezapomen, takze kdyz ti bude nejhur lupni slaby lexaurin, foukni si a budes dychat na pana :mavam: zadny stres.
Vis paradox je, ze kdyz jdu na plicni a treba je jaro a dycha se mi hur, tak mi testy vyjdou na 1*. A ja vzdycjy wtf ze to neni mozny :D a i ona mi rika: stres ze? Rikam no obcas malinko.
Nicmene jakmile mi nekdo potvrdi, ze to neni smrtelny (treba jako vcera) tak jsem o tunu lehci a vse je lepsi:)

Díky moc za odpověď, já vím, že psychika dokáže hodně, já mám celou řadu psychosomatických problémů, ale právě ty problémy s dýcháním přes Vánoce byly hrozné. Právě plicní Dr. mi sama říkala (před rokem a půl tedy), že ta moje dušnost není podložená nálezem na plicích (spirometrii mám v normě, jen vyšší FENO) a že mám dýchnout Ventolin a vzít Rivotril, jenomže mně ani jedno nezabírá. Slabý Lexaurin by mi asi vůbec nepomohl (ten je 1,5 mg). Já brala i 9 mg naráz a nemělo to efekt (to jsem tedy nezkoušela na dýchání, ale na úzkosti). Tak jsem zvědavá, co ten Berodual. Jsem ráda, že s ním máš pozitivní zkušenost a že ti ho plicní Dr. chválili. Já mám ještě předepsaný inhalační kortikoid Alvesco. Ten má taky trochu pachuť, musím pak vyplachovat vodou, mi říkali v lékárně. Ale je fakt, že na plicním jsem byla naposledy před rokem, teď se tam bojím jít kvůli Covidu, abych ho tam od někoho nechytla, tak je možné, že se něco zhoršilo. Tak jsem ráda, že tě včera uklidnili a doufám, že se ti to bude lepšit. Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
25.3.21 17:39

@Vans děkuju moc za odpověď, doufám že už bude jen líp!!!

Taky sis to dobře „vyžrala“ tyjo :( Držím palce, ať jsme všichni zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+