Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Zdravím jaký máte zkušenosti z testy na covidčeká nás ro v práci a mám z toho opravdu fobií
do teď sem se zdárně tomu vyhýbala jen ted nebude cesta ven
A proc? Vzdyt to nic neni ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím jaký máte zkušenosti z testy na covidčeká nás ro v práci a mám z toho opravdu fobií
Otřou ti vatovou tyčinky o vnitřek nosu nebo o pusu… A PAK!!! ne počkat, to už je celý…
@Bábrdl píše:
Otřou ti vatovou tyčinky o vnitřek nosu nebo o pusu… A PAK!!! ne počkat, to už je celý…
Mají to být testy antigeni a ty do hloubk ![]()
Není to nic co bych chtěla podstupovat denně, ale byla jsem testovaná asi pětkrát a světe div se žiju. Není to nic strašnýho. Mojí mamce to bylo tak příjemný, že říkala, že by chodila klidně každej den ![]()
Já jsem zatím neměla to potěšení, ale myslím, že když to zvládne šestiletý dítě tzv. s prstem v nose, hehe
, tak bych to snad vydržela taky ![]()
@Anonymní píše:
Zrovna dneska jsme s kolegyní absolvovaly samotestovaní ve firmě. Nasmály jsme se, ze je to jak čekaní na výsledek těhotenského testu.
Podle mě se z toho dělá zbytečný drama. Normálně ti vytřou nos. Jediný, co je pruda, je četkat, až se aktivuje ten čip. A možná to trochu šimrá, když ti leze do mozku ten vesmírný parazit, ale většina lidí to ani nezaznamená. Brnkačka. ![]()
Antigenní testy se hluboko nedávaj, aspoň ne ty, co máme my.. ty, co se rvou až skoro do mozku musí dělat zdravotník ne
ty, co máme my se dávaj asi 2,5 cm a žádná věda, teď jedeme třetí tejden, testujem se každou středu sami doma před směnou
@Bambyno nás testují už tři týdny, jako nic moc příjemného to není, ale vydržet se to dá
@Lekninka91 píše:
Antigenní testy se hluboko nedávaj, aspoň ne ty, co máme my.. ty, co se rvou až skoro do mozku musí dělat zdravotník nety, co máme my se dávaj asi 2,5 cm a žádná věda, teď jedeme třetí tejden, testujem se každou středu sami doma před směnou
Nas má testovat zdravotník ![]()
@Martis83 píše:
@Bambyno nás testují už tři týdny, jako nic moc příjemného to není, ale vydržet se to dá
A dělá vám to zdravotnik? A jaké to je ![]()
U nás v práci to dělají do té hloubky a ti, co na tom byli(já nemusím 90 dní), tak i když už byli předtím na pcr z důvodu rizikového kontaktu, tak říkají, že je to otřes a spousta lidí krvácelo.
@Anonymní píše:
U nás v práci to dělají do té hloubky a ti, co na tom byli(já nemusím 90 dní), tak i když už byli předtím na pcr z důvodu rizikového kontaktu, tak říkají, že je to otřes a spousta lidí krvácelo.
Bojím se víc těch testu než samotné korony
Zdravím jaký máte zkušenosti z testy na covid
čeká nás ro v práci a mám z toho opravdu fobií