Covid - neschopenka a izolačka

901
4.2.22 10:39

Covid - neschopenka a izolačka

Ahoj všichni, jdu se zeptat sem, zda tomu někdo rozumí, protože mi nedokáže nikdo nic adekvátně říct.
31.1. PCR test, pozitivní. (Takže izolace do 5.2.)
Do 2.2. jsem normálně pracovala, na HO, neměla jsem neschopenku, pouze izolaci.
Od 3.2. jsem si zažádala o neschopenku, protože jsem to už celý den u PC nedávala. Dnes jsem volala doktorce, jak mi je, že antigen stále pozitivní, příznaky přetrvávají. Izolaci mi prodloužila. Ale byla se mnou tak rychle hotová, že nevim ani na jak dlouho. Prodlužuje se to zase o 5 dnů? A co se týče příspěvku „izolačka“, tak na ten mám nárok i nadále?
Předem díky, já se v tom prostě ztrácím :zed:

EDIT: opraveny datumy :zed:

Příspěvek upraven 04.02.22 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65258
4.2.22 11:13
@Innocence píše:
Ahoj všichni, jdu se zeptat sem, zda tomu někdo rozumí, protože mi nedokáže nikdo nic adekvátně říct.
1.2. PCR test, pozitivní. (Takže izolace do 5.2.)
Do 3.2. jsem normálně pracovala, na HO, neměla jsem neschopenku, pouze izolaci.
Od 4.2. jsem si zažádala o neschopenku, protože jsem to už celý den u PC nedávala. Dnes jsem volala doktorce, jak mi je, že antigen stále pozitivní, příznaky přetrvávají. Izolaci mi prodloužila. Ale byla se mnou tak rychle hotová, že nevim ani na jak dlouho. Prodlužuje se to zase o 5 dnů? A co se týče příspěvku „izolačka“, tak na ten mám nárok i nadále?
Předem díky, já se v tom prostě ztrácím :zed:

V pondělí ji znovu zavolej, jak ti je. Jinak izolace mela byt az do seyteho, stejne tak karantény kontaktu. Den odberu je den nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
4.2.22 11:46

Mne doktor prodluzoval izolaci trikrat. Vzdycky rekl, kdy mam znovu zavolat a rict, jak mi je. Nebylo to 5 dni, jednou to byly 3 a dvakrat 4 dny. Neschopenku apod. neresim, jsem na RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
4.2.22 12:35

Prodlužuje se to dle potřeby, dokud nebudete alespoň 2 dny zcela bez příznaků. Na izolačku máte nárok po celou dobu trvání neschopenky, max 14 kalendářních dnů. Doktorce bych v pondělí zavolala, jak to bylo přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
4.2.22 12:37
@Innocence píše:
1.2. PCR test, pozitivní. (Takže izolace do 5.2.)
Do 3.2. jsem normálně pracovala, na HO, neměla jsem neschopenku, pouze izolaci.
Od 4.2. jsem si zažádala o neschopenku, protože jsem to už celý den u PC nedávala. Dnes jsem volala doktorce, jak mi je, že antigen stále pozitivní, příznaky přetrvávají. Izolaci mi prodloužila. Ale byla se mnou tak rychle hotová, že nevim ani na jak dlouho. Prodlužuje se to zase o 5 dnů? A co se týče příspěvku „izolačka“, tak na ten mám nárok i nadále?
Předem díky, já se v tom prostě ztrácím :zed:

4.2. je dnes. Jinak nevím, co vám prodloužila, když ta první izolace má trvat až do neděle 6.2. Prodlouží to případně až v to pondělí, pokud vám stále nebude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.2.22 12:58

@lucad77
Měla jsem dnes volat, řekla jsem, že mam stále příznaky a ona řekla, že tedy izolaci prodlužuje.
A omlouvám se, zmatlala jsem datumy, opraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
4.2.22 13:24
@Innocence píše:
@lucad77
Měla jsem dnes volat, řekla jsem, že mam stále příznaky a ona řekla, že tedy izolaci prodlužuje.
A omlouvám se, zmatlala jsem datumy, opraveno.

Jasně, teď to dává větší smysl. Určitě bych tam v pondělí zavolala a sdělila aktuální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
4.2.22 13:41
@Innocence píše:
31.1. PCR test, pozitivní. (Takže izolace do 5.2.)
Do 2.2. jsem normálně pracovala, na HO, neměla jsem neschopenku, pouze izolaci.
Od 3.2. jsem si zažádala o neschopenku, protože jsem to už celý den u PC nedávala. Dnes jsem volala doktorce, jak mi je, že antigen stále pozitivní, příznaky přetrvávají. Izolaci mi prodloužila. Ale byla se mnou tak rychle hotová, že nevim ani na jak dlouho. Prodlužuje se to zase o 5 dnů? A co se týče příspěvku „izolačka“, tak na ten mám nárok i nadále?
Předem díky, já se v tom prostě ztrácím :zed:

EDIT: opraveny datumy :zed:

Příspěvek upraven 04.02.22 v 12:59

já když prodlužuji izolaci, tak říkám aby zavolali cca za 2 dny. Dnes jsem všem říkala ať zavolají v pondělí. Není nutné prodlužovat o dalších 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.2.22 11:53

Díky všem, v pondělí tedy zavolám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie