Covid test, co si myslet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
31.1.22 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj
Takhle se mi udělal covid test ze slin. Co si o tom myslíte? Jsem nemocná, horečky nemám, pálí mě hrdlo a průdušky. Tak jsem zkusila, jsem i očkovaná.

já tam vidím čínskou mlhu 8o

popravdě — křišťálová koule nebo vrh mincí by udělal přesnější službu

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
31.1.22 18:59
@Anonymní píše:
@lucad77 syn byl dneska pozitivne testovan ve skole, tak asi v nejakym kontaktu jsme byli ale nevime o tom s kym, kde….

Možná to tedy chytl od vás. Každopádně syn by měl jít povinně na PCR a pak se uvidí. Pokud bude pozitivní, měli by členové rodiny jít do karantény na 5 dní a on do izolace. Den odběru PCR je den nula. Jelikož nemáte certifikát o pozitivním PCR, obávám se, že se ta případná karanténa bude týkat i vás. Ale nejspíš si stejně vezmete na synka OČR, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
31.1.22 19:02
@Anonymní píše:
@lucad77 dekuji za info. Podle toho ze je mne blbe uz od utery bych rekla ze je to spis uz za mnou. Ale prijde mi divny, ze ve cvrtek by byl negativni a v nedeli uz neprukazny zase…. No uvidime co z toho vyleze :)

PCR testy jsou velmi citlivé a pokud opravdu máš kovid, zachytí to i po odeznění příznaků. Antigen ne, ten je nejjistější když máš právě ty příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
31.1.22 19:13
@Proto02 píše:
PCR testy jsou velmi citlivé a pokud opravdu máš kovid, zachytí to i po odeznění příznaků. Antigen ne, ten je nejjistější když máš právě ty příznaky.

Případy falešné pozitivity/negativity jsou i u PCR testů. U antigenů ale více. Žádný test není 100% spolehlivý. Třeba říkají, že ty PCR testy ze slin nebo kloktací jsou mnohem méně spolehlivé než ty výtěrem z nosu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 19:18

@lucad77 jj,my jsme doma vsichni, at to zbytecne nekde neroznasime. Syn jde zitra na pcr a my s nim, tak uvidime jak to vyjde. Kazdopdne dekuji moc za info a za postrehy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.22 19:20

@Proto02 tak uvidime. Mne prijde divne ze ve cvrtek jsem byla negativni a vcera hranicni, syn dneska pozitiv antigen. Tak jsem spis jen zvedava jak to tedy je. Zda jsem to mohla prodelat a vyjit falesne begativni pcr nebo jsem na zacatku a nebo to ani nemam😂

• Citovat
  • Upravit
24642
31.1.22 19:21
@Anonymní píše:
@lucad77 jj,my jsme doma vsichni, at to zbytecne nekde neroznasime. Syn jde zitra na pcr a my s nim, tak uvidime jak to vyjde. Kazdopdne dekuji moc za info a za postrehy
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+