Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tohle mělo moje (neočkované) dítě dvakrát (příznaky teda nemělo nikdy). Poprvé to covid nebyl, dva měsíce poté ano.
Tak ockovani nezabrani chytit covida, takze bych sla na test.Ted ale nevim, jestli ti to na neco bude, protoze nevim, co se na ockovany vztahuje
Pokud budes mit pcr pozitivni, budes v izolaci - nemocenska. Ockovana, neockovana..
Já vidím negativní, barvivo je jen rozpité, které první čárku vůbec neobarvilo…
Nikde bych o víkendu nelezla, léčila se a v neděli večer si udělala test další…na PCR bych se jim vykašlala…
A jak ten test vypadal po cca 5minutach?
Vypadá to spíš jako rozpité… ![]()
Dobry vecer,
Mate prosim nekdo zkusenost s vysledkem PCR covid NEJASNY a opakovat za 48hodin znovu test? Byla jsem na pcr ve cvrtek, od utery bolest hlavy a zarazeny dutiny. Ve cvrtek vysel negativne, stalo mi nebylo dobre, sla jsem v nedeli znovu a vysledek mi dosel ze NEJASNY, hranicni. Je pravdepodobnejsi ze je infekce na zacatku nebo u konce?
Diky za info a postehy:-)
Kolegyně měla takto nejasný test, když ho podstoupila chvilku po prodělaném covidu. Ale to už bylo někdy před rokem. Možná že byl vzorek špatně odebrán, možná je infekce zatím/už neprůkazná. Pokud to potřebujete vědět jistě, zajděte na nový PCR.
@lucad77 dekuji za info. Podle toho ze je mne blbe uz od utery bych rekla ze je to spis uz za mnou. Ale prijde mi divny, ze ve cvrtek by byl negativni a v nedeli uz neprukazny zase…. No uvidime co z toho vyleze ![]()
@Anonymní píše:
@lucad77 dekuji za info. Podle toho ze je mne blbe uz od utery bych rekla ze je to spis uz za mnou. Ale prijde mi divny, ze ve cvrtek by byl negativni a v nedeli uz neprukazny zase…. No uvidime co z toho vyleze
Ony ty testy nikdy nejsou 100% spolehlivé. Třeba jste ani covid neměla, může to být jen klasická viróza. Nebo jste byla v kontaktu s pozitivním? Tam by ta pravděpodobnost nemoci byla větší asi.
@lucad77 syn byl dneska pozitivne testovan ve skole, tak asi v nejakym kontaktu jsme byli ale nevime o tom s kym, kde….
Ahoj
Takhle se mi udělal covid test ze slin. Co si o tom myslíte? Jsem nemocná, horečky nemám, pálí mě hrdlo a průdušky. Tak jsem zkusila, jsem i očkovaná.