Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
@Kirstenn tak držím palce. Kdyby se Vam chtělo, poslat mi sem pak výsledek, klidne můžete.
Ja jdu znovu ve středu.
Ano pošlu, ale zatím nic. Docela jim to trvá ![]()
@Marcelka146
Jestli nikam nechodite a imunita 90 dní by vám byla k ničemu, tak bych na testy povinné nechodila. Na druhou stranu ja mam rada ve věcech pořádek a chtěla bych vědět, na čem jsem, takže mě by ten ster extra netrápil a sla bych ![]()
@Anonymní píše:
@Kirstenn tak držím palce. Kdyby se Vam chtělo, poslat mi sem pak výsledek, klidne můžete.
Ja jdu znovu ve středu.
Tak jsem negativní já i přítel. Akorát mi je divné že psali, že vyšetření bylo provedeno dnes ve 12:16 přitom to bylo včera v půl 3.
Tak snad to neprohodili.
@Kirstenn Zajímavé. Jestli ten čas není spis čas vyhodnocení.
Tak ať jste brzy fit!
@Kirstenn píše:
Tak jsem negativní já i přítel. Akorát mi je divné že psali, že vyšetření bylo provedeno dnes ve 12:16 přitom to bylo včera v půl 3.
Tak snad to neprohodili.
Mozna vyšetření toho vzorku v laboratoři.
Ano možná. Jen jsem se podivila když tam bylo vyšetření. A přišlo to před 9 h. Večer. Ale to je jedno.
@Anonymní píše:
@Kirstenn Zajímavé. Jestli ten čas není spis čas vyhodnocení.
Tak ať jste brzy fit!
Děkuji, karanténa je do pondělí. Nic nám není, akorát jsem pořád unavená, ale asi jsem měla jen virózu.
Každopádně koukám, bála jsem se, že se karantena prodlouží, s dcerou jsme normálně v kontaktu, spala vedle nás a nic. Asi dobrá imunita ![]()
Ať to máte v pohodě i vy ![]()
@Kirstenn
Byli jsme ted dopoledne, snad budou výsledky do večera. Prevedig bývá poměrně rychlý.
Akorat mám z dnešního odběru divný pocit, vubec mi to nezatlacili hluboko, spis se mi zdálo, že z kraje nosu. Ani pálivý pocit jsem neměla, jako obvykle mívám. Ale už do toho asi stourat nebudu, jestli vyjdeme všichni negativni. Příznaky pomalu ustupují, tak dojedu karantenu do půlky příštího týdne a hotovo.
@Anonymní píše:
Tak ja uz dnes vyšla pozitivní.
Zakl.
No já šla už tento týden do práce, včera jsme si dělali testy nějaké za pár korun koupili a dnes ráno jsme na to koukali a je tam flek. Tak mi dělali ještě 3 a na dvou divná čárka na jednom nic. Tak nevím. Šla jsem domů a zítra se mám zeptat dr. Co na to říkáte? Měl jste to taky někdo tak?
Ahoj všem,
přesně před týdnem jsme zjistili, že můj manžel má covid dle PCR testu.
Oddělili jsme si spaní/místnosti a začali nosit respirátor, dbát na hygienu atd.
V sobotu mi začala rýma, ucpaný nos, ztráta čichu, v neděli trošku pokašlávání.
Včera (úterý) se mi zvětšila mandle, fleky na mandlích (na to trpím často bez ohledu na covid) - stále ucpaný nos, zastydlá rýma, nulový čich.
Zítra mám jít na PCR test - 6. den od mých příznaků. Je vůbec šance, že budu negativní? Mohla bych mít skutečně ztrátu čichu jako postcovidový syndrom? Napadlo mě, že jsem manžela nevědomky mohla nakazit já a teď mám dozvuk nemoci? Jak dlouho se drží vir v těle? DĚKUJU VŠEM ZA ZKUŠENOSTI A NÁZOR!
Ještě chci zmínit, že manžel si KAŽDÝ DEN I V DEN PCR TESTU DĚLAL ANTIGENNÍ TESTY A VŠECHNY MĚL NEGATIVNÍ a to měl již příznaky jako horečka, kašel atd.. ![]()