Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
8. 9.den nějak tak. Ale den předem to bylo jasne, neuveritelne me bolelo břicho a začala sem spinit. O to to bylo horsi ze sem už mela //. Pri ket sem už vyfasovala utrogestan
@Lenek píše:
8. 9.den nějak tak. Ale den předem to bylo jasne, neuveritelne me bolelo břicho a začala sem spinit. O to to bylo horsi ze sem už mela //. Pri ket sem už vyfasovala utrogestan
a myslis ze kdyby si brala utros ze by bylo vse ok? to si nemyslim…
@xRada těžko rict
Ale když sem brala utros tak se mimca udrželi. U utrose je podle me lepší ze se muze navyšovat, i když ja hned dostala davku 4-1-4 ![]()
@Lenek aha tak to je zvlastni.
taky se ti po nem motala hlava?
@xRada ja ho zavadela, takže ne. Ale byla sem po něm strašně unavena. A ted kvůli neustalemu spineni mi byl nasazen znovu
Taky zavadim ono to jinak ani nejde
myslim zda po gelu se ti motala hlava…
Ja si myslím že nemotala, ale uz je to pul roku, tak bych za to ruku do ohně nedala
Ahoj, chtěla bych se zeptat vás, co jste měly IVF, kolik jste užívaly crinonu? Mám si aplikovat jeden denně večer. Minulé IVF jsem ho měla taky a 8. den po ET mi přišla ms, nemyslíte, že je jeden denně málo? ![]()
Přijde mi totiž zvláštní, že holy, které užívají po ivf utrogestan mají brát většinou 2-0-2 tabletky denně, to je celkem 400 mg progesteronu za den a crinone jedna dávka má jen 90 mg progesteronu, přijde mi to málo, nerozumím tomu ![]()
Ahoj holky, je mi to trapny, ale mivate po Crinone taky takovy bily tuhy vytok bez zapachu?? Dnes jsem si po 14ti dnech sahla dolu a byla jsem toho uplne plna.. ![]()
Omlouvam se jestli to nekomu pripada nechutny.
@Petruse91 Ahoj, take jsem se uplne lekla, kolik toho ve me bylo, uplne ze me sly ve sprse bile kusy. Rikala jsem to dr. On se tam ten gel pry postupne hromadi a ta tuha slozka se bohuzel nevstreba ![]()
Jinak po prvnim IVF se ms nedostavila, protoze jsem byla tehotna. Podruhe i potreti i pres Crinone ms do 10 dnu od vlozeni embrijek.
Hezky den. Nevite prosim vas, jestli je mozne aby Crinone gel zadrzoval prichod menstruace? dekuji