Čekání po IVF

Petunye
26.2.15 13:51

Cekani po IVF

Ahoj.Dnes jsem 7 den po embryotransferu. Testovala jsem jiz vcera tzn. 6 den a test snehobily a dnes taky. Musim rict ze uz jsem to obrecela. Davali mi 3denni embryo.Uz mame dceru po IVF, to vyslo na poprve a muj velky sen je mit dve holky, i chlap by to bral, ale samozrejme i chlapecka bychmoc chtela. Hlavne kdyby to vyslo. Proste nechci aby mala byla jedinacek, byla jsem plna rradosti a ted po tech testech uz nevim. Pomalu se pripravuji na neuspech. Jinak citim podbrisek jak pred menstruaci, ale mirne.To cekani je hrozne. Rozhodla jsem se ze zitra a pozitri testit nebudu, opravdu me to nervuje.Ve ctvrtek jedeme do Zlina na krev.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1655
26.2.15 13:58

@Petunye Klid. Počkej pár dnů. 7 dní po transferu je krátká doba na testování. Já jsem našla // na testu až 10tý den po transferu a to mi dávali 5denní embryo. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.2.15 14:15

@Petunye měla jsem ducha 8. den a s pětidenním embryem. Ne nadarmo se říká, testujte za 2 týdny.. někdy to ušetří zbytečné nervy. Držím palce, dokud jsi nezačala krvácet nebo hodně špinit, je naděje. Drž se, to čekání je nesnesitelné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
26.2.15 20:00

Mas ještě 5 az 7 dni čas na testování. A pocit na menzes je OK. Za jak dlouho mas obvyklý termín menzes? Ten den se ukáže, jak bude tvoje tělo reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petunye
26.2.15 20:11

Ja tem terminum moc nerozumim. Posledni menstruace mi zacla 2 unora a to jsme zacli stimulovat.kdy by mi teda asi mela dojit, pokud nebudu tehotna?

• Citovat
  • Upravit
279
22.11.16 17:13

Ahoj zkusím to trochu oživit. Jsem 2 dny po transferu a to čekání je tááák dlouhé. Byla jsem na 1.IVF a zůstali nám 2 mrazáčci. Je tu někdo, kdo čeká jako já? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.12.16 21:50

@ejbinka Ahoj, mám dobré zprávy. A dneska jsem tedy byla prvně na UZ. ❤️ Jsem dneska 5+5 dle poslední MS, ale UZ 5+2. Máme gestační váček 14mm se žloutkovým, plod 2 mm❤️. MuDr. se radoval, já ještě více. Mám vysadit Prednison. Příští středa v 9:30 další návštěva a snad třeba budeme mít štěstí a bude srdeční akce. Jak jsi na tom ty? Čekáš taky na výsledek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.12.16 21:56

@ejbinka To já taky vůbec nic necítila, takže nepropadat panice. Důležité je věřit. A píšeš opět, co máš za sebou všechno? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.12.16 22:06

@ejbinka Na toto se upínat, já jsem opravdu nic necítila a myslím si, že každá to máme úplně jinak…musíš týden vydržet a pak testovat, já to tedy zkusila 7.den. Měla jsem hodně tenkou, ale byla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.12.16 22:16

@ejbinka Aha, tak to já neměla. Kdy máš podle doktorů testovat? Držím palečky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
16.12.16 10:10

@ejbinka Tak si užiješ v klidu svátky a v pondělí budeš mít dobré zprávy :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí