IUI Eurofertil Ostrava

1548
23.2.15 11:15

IUI Eurofertil Ostrava

Ahoj maminky a budoucí maminky. Vím, že těchto témat je tu už spousty, ale zařadit se do rozběhlé diskuze je složité a také bych chtěla znáš Váš názor popř. se i seznámit s další maminkou, která si prochází stejným nebo podobným trápením. Abych se představila. Letos mi bude 31 let, mám již 6ti letou dceru, a chtěli jsme ještě jedno dítko. Avšak při komplikovaném porodu dcerky císařem jsem přišla o pravý vaječník i vejcovod. A následné operaci břicha pravděpodobně mám i srůsty na levém. Zatím jsme s manželem v CARU Eurofertil Ostrava, kde náš tento pátek čeká první IUI. Myslím si, že je to zbytečné, jelikžo pokud mám ty srůsty, tak nám to nepomůže, ale doktor říkal, že to zkusíme a pokud se nepovede, provede mi nějaký test, kterým zjistí, zdali je tam průchodnost nebo ne. Pokud ne, nemá cenu prý již dělat laparo a rovnou bychom šli do IVF…ale je to jenom ne mém rozhodnutí. Dnes dobírím poslední clostilbegyt - pěkně se mnou mává - nechutenství a závratě, ale mám do toho i dost silný zánět nosních dutin, tak jě mi tak všelijak. Je tady některá maminka, kterou to také čeká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.15 16:33

Já bych ti po své zkušenosti radila rovnou ivf. Zbytečně jis clostik s malou pravděpodobnosti výsledků. Minimalizuj měsíce, kdy uzivas hormony. A mimo ivf zkus alternativní medicínu, chod na hory a procházky. Uvolnuj se nasazena a hodně spí.

• Citovat
  • Upravit
51
7.8.15 16:38

Eurofertil

Ahojky holky jsem tady novacek, jiz pres rok se s pritelem snazime o prvni mimi. Je mi 32 let a priteli 36 let. Chtela by jsem se zeptat jaky mate nazor na Eurofertil a dr Jarose - objednavaci lhuty, pristup lekare a jeho jednani, zpusob leceni…popripade jine doporuceni v ostrave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.15 09:10

Já osobně ti radim zapomenout na Ostravu a jít do olmiku na fakultku. Postoj Jaroše je, dělat pokusy a uvidí se, sem tam pokusy protkat jedním vyšetřením. Ztracis čas, nervy, dovolenou, naděje, peníze. Postoj fakultky v olmiku je, udělat v prvním kroce všechna vyšetření, proč se nedaří otěhotnět a až s výsledky všech vyšetření udělají strategii dalšího postupu.

Eurofertil se chová pouze komerčně, busit pokusy a vypestovali si proto i svoji legendu. Pujdes-li tam, do roka na to prijdes sama.

• Citovat
  • Upravit
51
9.8.15 11:27

Eurofertil

A jak dlouho jsi chodila do Eurofertilu nez jsi sla do Olmiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.15 14:45

@Nela12 rok. A po jednom zákroku v olmiku (medicínském) jsem otěhotněla spontánně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.15 16:38

@Nela12 my tam taky chodili od dubna a nic a to věděli jaké mám problémy, a místo aby se snažili vyřešit ten daný problém tak nás hned tlačili do IVF které samozřejmě nevyšlo. Peníze v háji, nervy taky. Tak jsem navrhla co, s čím mě tam vlastně poslal můj gyn., že chci zjistit, jestli mám průchozí vejcovod. Tak se pan doktor divil, jaktože si to jako přeju, když to jde obejít dalším IVF. Nechtěla jsem, a chtěla udělal laparoskopii protože ty srůsty byly skoro jísté. Tak po nějaké době přemlouvání mi řekl, že teda ano, že to dělá v Bílovci, ale chtěl zato něco kolem 4 tis. Což bylo pro nás dost. Šla jsem smutná domů ale sestřička říkala, že se mám domluvit se svým gyn. a mám to zdarma. Tak jsem šla za svým s tím, co mi řekli na fertilu a kolik za to chtěli, tak se zhrozil a poslal mě za jeho kolegou, který to dělá, a to dvou týdnu jsem ležela na sále, kde mi ty srůsty odstranili a teď jen čekám, kdy se podaří otěhotnět přirozenou cestou. Dost mě to zklamalo, a nejsem jediná kdo má pocit, že tak to je jen o penězích :zed: Jen ty sestřičky jsou tam zlaté, ale zároveň chuděrky, jsou tam pořád, i víkendy, žádné volno, nic.

• Citovat
  • Upravit
51
9.8.15 22:32

Eurofertil

Chtela jsem ze zacatku vyzkouset nejaky ostravsky car - at nemusim dojizdet. Ale ted fakt nevim. Prozatim jeste zobu clostibegit - ceka me jeste jedno baleni a beztak nic :cert: tak jsem uvazovala kde se objednat. Clostibegit mam bez folikulometrie takze nevim nic kdy se snazit a tak. Muj dr nema moc cas. Laparoskopii mam uz za sebou - kterou mi udelal muj gynekolog (vse bezplatne). EF po precteni diskuzi- mi prisel nejlepsi z ostravskych car. Tak to se mam teda na co tesit. Chtela bych nejdrive vyzkouset inseminaci a ne hned ivf. Ale budu rada jak uz konecne neco zabere :roll: v Eurofertilu je otevreno i o vikendu? Na strankach maji jen pondeli a patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.10.15 21:48

Holky, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s tamním doktorem, Jméno si určitě každý domysli… Má partnerka k němu začala chodit a to co mi vyprávěla se mi nejeví jako běžné vyšetřování. Prý ji vyšetřuje i prsty…a má otázky typu, jestli se jí to těma prstama líbí, či kdy měla sex, který den a jaký byl, atd… Příjde mi, že to jsou otázky hodně pod čarou…Nechce, abych se do toho vložil, protože má strach, aby se to neobrátilo vůči ní, ale tohle mi fakt příjde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kabinet
8.5.16 05:27

Ahoj Gelty, napis mi do schránky.

• Citovat
  • Upravit
895
8.5.16 11:49
@gelty píše:
Holky, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s tamním doktorem, Jméno si určitě každý domysli… Má partnerka k němu začala chodit a to co mi vyprávěla se mi nejeví jako běžné vyšetřování. Prý ji vyšetřuje i prsty…a má otázky typu, jestli se jí to těma prstama líbí, či kdy měla sex, který den a jaký byl, atd… Příjde mi, že to jsou otázky hodně pod čarou…Nechce, abych se do toho vložil, protože má strach, aby se to neobrátilo vůči ní, ale tohle mi fakt příjde divné.

Tak toto jsou nehorazne kecy! Netusim kdo jsi ale vzhledem k tomu, k cemu ses snizil, si te dokazu jasne predstavit! Do oci bys mu to nerekl, co? Pan doktor by te mel zalovat! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
8.1.19 15:43

HOlkyy, nepodstoupila ted některá z Vás ted v EUROFERTILU iui??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí