Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nelisa píše:Dituska píše:A jak je to vlastně s těmi velikostmi? Liší se tedy podle toho, kde se boty vyrábějí (viz příspěvky výš)?
Dobrý den,
sama boty Crocs prodávám, a věřte nebo nevěřte, jsme licencovaným prodejcem, který spadá pod českou distribuci CROCS, ceny u takových prodejců jsou dané a je třeba se nimy řídit. Jsou na to podepsané i smlouvy. Ale zase máte jistotu, že se jedná o originální zboží se zárukou.
Tak s tím jsme žádné problémy ještě nikdy nezaznamenali. A ani na to dodavetel nikdy neupozorňoval. Tady jsou také tabulky velikostí jednotlivého rozlišení pánské, dámské, dětské a uni.
http://www.conversky.cz/…likosti.html
Díky
, tabulku už jsem někde viděla, dcera má teď jednočíslo, ne to dvojčíslo, má C11, takže jsou ještě i velikosti mezi C10/11 a C12/13, on je tam veliký skok v centimetrech, tak jsem nakonec sehnala tu C11, pro jistotu vzala i C12, někteří prodejci to ale nemají, nevím proč. ![]()
Nelisa píše:
Díky, tabulku už jsem někde viděla, dcera má teď jednočíslo, ne to dvojčíslo, má C11, takže jsou ještě i velikosti mezi C10/11 a C12/13, on je tam veliký skok v centimetrech, tak jsem nakonec sehnala tu C11, pro jistotu vzala i C12, někteří prodejci to ale nemají, nevím proč.
Ono záleží na modelu. Jsou modely u kterých uvádí pouze jednočíslo, ale u většiny to dvojčíslo. ![]()
Dituska píše:Nelisa píše:Ono záleží na modelu. Jsou modely u kterých uvádí pouze jednočíslo, ale u většiny to dvojčíslo.
Díky, tabulku už jsem někde viděla, dcera má teď jednočíslo, ne to dvojčíslo, má C11, takže jsou ještě i velikosti mezi C10/11 a C12/13, on je tam veliký skok v centimetrech, tak jsem nakonec sehnala tu C11, pro jistotu vzala i C12, někteří prodejci to ale nemají, nevím proč.
Aha
, tak konečně v tom mám jasno
, děkuju za informace. ![]()
tak jsem se schválně koukla na mé crocsy sandále kupované v Amsterdamu v originálním obchodě,a jsou Made in China ![]()
Dobrý den,
chci se zeptat jestli máte kontakt na paní co objednává crocs??,děkuji
Miluju boty crocs, mám jedny caymany, jedny crocbandy a jedny zimní, všechny velikost W8(38-39). Chci si na léto koupit baleríny, a v obchodě jsem zjistila, že mi sedí velikost W6(36-37)
, jak je to možné, že se ty velikosti tak liší? Není to výrobcem, jsou mi tak všechny baleríny. Tak si dávejte pozor na nákup přes internet, každý model je v číslování jiný.
Ještě bych prosila o radu - mám si koupit baleríny, které mi jsou těsně, tak akorát(W6) a počítat s tím, že se roztáhnou(máte někdo zkušenost, že se roztáhly??), nebo koupit o číslo větší(W7), které jsou volnější? U těch větších se ale bojím, že mi pak budou padat z nohy
.
Dobrý den, syn už má druhé crocsky, jsem s nima hodně spokojená, ale teď jsem se v obuvi dozvěděla, že to jsou nevhodné boty na celodenní nošení, prý protože není pevný kotník. Ale mně se to moc nezdá, máte někdo stejnou zkušenost, že není moc dobré je nosit? Prý tak na půl hodiny k vodě.
@Věra Pekařová píše:
Dobrý den, syn už má druhé crocsky, jsem s nima hodně spokojená, ale teď jsem se v obuvi dozvěděla, že to jsou nevhodné boty na celodenní nošení, prý protože není pevný kotník. Ale mně se to moc nezdá, máte někdo stejnou zkušenost, že není moc dobré je nosit? Prý tak na půl hodiny k vodě.
No záleží, kolik mu je. Pokud rok, tak to vhodné není, pokud více, tak si myslím, že jsou ok. Naše děti je nosí od 2 let každý rok celé léto(u bazénu a na zahradě) a nic jim není.