Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Poradíte? Koukám na MMB na Crocs, jinde je nemám možnost sehnat než přes net, takže budu pečlivě meřit nožičky a když tak vyměním, pokud nesednou. Ale nechápu, proč se tak moc liší ceny, i když je uvedeno, že jsou originál? Chápu, že některé můžou být licencované (třeba s postavičkama z pohádek), ale jinak proč? Jde někdo hodně pod cenu, je to jen tím?
Zkuste se koouknout ještě na aukro, já je objednávala přímo od paní z Ameriky a vyšly ještě levněji. A velikost jsem jistila tím, že jsme všichni šli zkusit boty do obchodu, aby pak seděly naprosto perfektně.
Zkus ebay, já je mám teď objednané a vyjdou fakt levně http://cgi.ebay.co.uk/…BayISAPI.dll?…
jak píše Luckie, zkus aukro. já si je tam taky objednala. předtím jsem si je vyzkoušela v obchodě, takže jsem věděla jakou přesně velikost:) měly by mi dorazit tento týden. moc se na ně těším ![]()
Podivej se na crocs.com a uvidis kolik stoji. To, ze se cena lisi je tim, kolik chce prodejce vydelat ![]()
Eviah, taky to muze byt „skutecnym“ vyrobcem
Ted jsem si kupovala dalsi do porodnice, byly to „prave“ Crocsky, jedny mi byly velikost 4-6 a ty dalsi barvy jen 5-7, cenove se taky trochu lisily, tak jsem se divila a ta prodavacka mi rikala, ze tahle „serie“ je vyrobena v Italii a ta druha v Cine, takze se to lisi trosku i cenou i velikosti
To by me v zivote nenapadlo ![]()
Ale samozrejme to bylo v jednom kamennem obchode, ceny na netu se asi budou lisit tim, jak psaly holky, jak kdo chce vydelat ![]()
no to zírám, materiál byl taky odlišný (kvalitou) nebo aspoň to zůstalo? Člověk by řekl, že by to mělo být stejné, ať vyrábí kdekoli…když je to jedna firma.
Prave, ze ty boty byly uplne stejny, material i kvalita (i ty „diry“ a obrazek krokodyla
), proste jen ruzny barvy a ruzna serie
![]()
A lisil se napis „made in Italy“ a „china“
ale na to jsem koukala, az kdyz mi to rekla
![]()
Hm, to me prekvapilo taky, ZelvoVeruno…zatim jsem se tedy setkala pouze s made in Mexico (ty dovezene z NY) a made in Italy (dovezene z Londyna), ale Cina? ach jo…
Bylo to normalne v Destroy (snad to muzu napsat
) obchode v Praze…
Ty ceny obleceni a bot v CR jsou fakt sileny
a to uz to slo dolu o pulku (myslim Crocs)..
Tak hlásím, že mám doma troje crocs a každé jsou vyrobené jinde! ![]()
made in Italy
made in China
made in Bosnia
Vše od jednoho prodejce a všechny originál crocs, cena stejná.
Tak by mě celkem zajímalo, kdybych prohlídla všechny typy crocs, jestli bych s nimi „neobjela“ zeměkouli. Co bota, to jiná země.
Dobrý den,
sama boty Crocs prodávám, a věřte nebo nevěřte, jsme licencovaným prodejcem, který spadá pod českou distribuci CROCS, ceny u takových prodejců jsou dané a je třeba se nimy řídit. Jsou na to podepsané i smlouvy. Ale zase máte jistotu, že se jedná o originální zboží se zárukou. ![]()
Skimr píše:
Coqui
A co to je za materiál? To tam nikde nevidím a je to dost podstatné, proto kupuju přímo Crocs.
Dituska píše:
Dobrý den,
sama boty Crocs prodávám, a věřte nebo nevěřte, jsme licencovaným prodejcem, který spadá pod českou distribuci CROCS, ceny u takových prodejců jsou dané a je třeba se nimy řídit. Jsou na to podepsané i smlouvy. Ale zase máte jistotu, že se jedná o originální zboží se zárukou.
A jak je to vlastně s těmi velikostmi? Liší se tedy podle toho, kde se boty vyrábějí (viz příspěvky výš)?