Crocs - rozdílné ceny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15319
2.5.10 18:44

Crocs - rozdílné ceny

Poradíte? Koukám na MMB na Crocs, jinde je nemám možnost sehnat než přes net, takže budu pečlivě meřit nožičky a když tak vyměním, pokud nesednou. Ale nechápu, proč se tak moc liší ceny, i když je uvedeno, že jsou originál? Chápu, že některé můžou být licencované (třeba s postavičkama z pohádek), ale jinak proč? Jde někdo hodně pod cenu, je to jen tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
233
2.5.10 18:58

Zkuste se koouknout ještě na aukro, já je objednávala přímo od paní z Ameriky a vyšly ještě levněji. A velikost jsem jistila tím, že jsme všichni šli zkusit boty do obchodu, aby pak seděly naprosto perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.5.10 20:20

Zkus ebay, já je mám teď objednané a vyjdou fakt levně http://cgi.ebay.co.uk/…BayISAPI.dll?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
2.5.10 20:56

jak píše Luckie, zkus aukro. já si je tam taky objednala. předtím jsem si je vyzkoušela v obchodě, takže jsem věděla jakou přesně velikost:) měly by mi dorazit tento týden. moc se na ně těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.5.10 20:56

Podivej se na crocs.com a uvidis kolik stoji. To, ze se cena lisi je tim, kolik chce prodejce vydelat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.5.10 23:12

Eviah, taky to muze byt „skutecnym“ vyrobcem :wink: Ted jsem si kupovala dalsi do porodnice, byly to „prave“ Crocsky, jedny mi byly velikost 4-6 a ty dalsi barvy jen 5-7, cenove se taky trochu lisily, tak jsem se divila a ta prodavacka mi rikala, ze tahle „serie“ je vyrobena v Italii a ta druha v Cine, takze se to lisi trosku i cenou i velikosti 8-o 8-o To by me v zivote nenapadlo :wink:
Ale samozrejme to bylo v jednom kamennem obchode, ceny na netu se asi budou lisit tim, jak psaly holky, jak kdo chce vydelat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.5.10 23:14

8-o no to zírám, materiál byl taky odlišný (kvalitou) nebo aspoň to zůstalo? Člověk by řekl, že by to mělo být stejné, ať vyrábí kdekoli…když je to jedna firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.5.10 23:22

Prave, ze ty boty byly uplne stejny, material i kvalita (i ty „diry“ a obrazek krokodyla :lol: :lol: ), proste jen ruzny barvy a ruzna serie :roll: :roll:
A lisil se napis „made in Italy“ a „china“ :mrgreen: ale na to jsem koukala, az kdyz mi to rekla 8-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.5.10 23:23

Hm, to me prekvapilo taky, ZelvoVeruno…zatim jsem se tedy setkala pouze s made in Mexico (ty dovezene z NY) a made in Italy (dovezene z Londyna), ale Cina? ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.5.10 23:27

Bylo to normalne v Destroy (snad to muzu napsat :oops: ) obchode v Praze…
Ty ceny obleceni a bot v CR jsou fakt sileny :roll: :roll: a to uz to slo dolu o pulku (myslim Crocs)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.5.10 15:10

Holky, díky za rady. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.6.10 08:37

Tak hlásím, že mám doma troje crocs a každé jsou vyrobené jinde! :mrgreen:
made in Italy
made in China
made in Bosnia
Vše od jednoho prodejce a všechny originál crocs, cena stejná.
Tak by mě celkem zajímalo, kdybych prohlídla všechny typy crocs, jestli bych s nimi „neobjela“ zeměkouli. Co bota, to jiná země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.6.11 14:34

Dobrý den,
sama boty Crocs prodávám, a věřte nebo nevěřte, jsme licencovaným prodejcem, který spadá pod českou distribuci CROCS, ceny u takových prodejců jsou dané a je třeba se nimy řídit. Jsou na to podepsané i smlouvy. Ale zase máte jistotu, že se jedná o originální zboží se zárukou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.6.11 15:29
Skimr píše:
Coqui

A co to je za materiál? To tam nikde nevidím a je to dost podstatné, proto kupuju přímo Crocs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.6.11 15:30
Dituska píše:
Dobrý den,
sama boty Crocs prodávám, a věřte nebo nevěřte, jsme licencovaným prodejcem, který spadá pod českou distribuci CROCS, ceny u takových prodejců jsou dané a je třeba se nimy řídit. Jsou na to podepsané i smlouvy. Ale zase máte jistotu, že se jedná o originální zboží se zárukou. :wink:

A jak je to vlastně s těmi velikostmi? Liší se tedy podle toho, kde se boty vyrábějí (viz příspěvky výš)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková