Koupě bot dopředu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
26.4.10 15:34

Koupě bot dopředu

ahoj
mam moznost koupit kvalitni botky za dobrou cenu, jenze klukum budou 4 mesice, takze je to dopredu, ma to cenu? dvoje botky bych mela za cenu jednech, uvazuju o koupi sandalu s pevnou patou na doma, ty prece uzijeme, ne?
poradite prosim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
26.4.10 15:38

no na doma asi užijete ale záleží jaká velikost a kdy děti začnou chodit. naší malé je 11 měsíců a ještě to jen tak na chození nevypadá. Takže dobře rozmysli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
26.4.10 15:39

a jaká to má být velikost bot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.4.10 15:40

No když tak je s určitou ztrátou prodáš, ale i tak vyděláš. :mrgreen: Ale teď vážně, ono to asi láká, ale co když jim pak nebudou sedět? Můžou mít úzkou nebo širokou nohu, každá bota je jinak šitá. Já bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.4.10 15:46

mit jedno dite, tak bych asi pockala, ale s dvojkama to laka, ono dat 1000 za boty co jim budou 2 mesice, nebo mesic,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.4.10 15:46

No nevím, sama bych do toho nešla - jak chceš odhadnout velikost :think: Nevíš, jestli ti kluci začnou běhat v deseti měsících nebo v šestnácti. A než začnou pořádně chodit (tzn většinu aktivního času stráví na dvou než na čtyřech) botky se jim nemají dávat žádné. Ledaže bys koupila nějaké větší boty na dobu, kdy už natuty budou chodit, když budou nadoma, tak aspon nemusíš řešit roční období. A ještě mne napadá - budeš jim fakt dávat nadoma botičky? Já nechávám Myšáka doma běhat v protiskluzových ponožkách nebo bosého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
26.4.10 15:55

s tou velikostí jsem to myslela, že kdyby jsi je měla ve větší velikosti, tak máš větší šanci, že je využijou a to bud v létě nebo jak sama píšeš na doma místo papučků, ze začátku by i na doma měli chodit v papučích než na boso, nožka je měkká a křehká, tak aby byla zpevněná. pravda sice je, že jim nemusí být co do šířky., ale pro dvojky věřím, že je to pro tebe lákavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
26.4.10 16:00

Ahoj, asi nepotesim, ja bych do toho nesla. Syn ma nohu dost uzkou, sandaly s pevnou patou jsme kupovali minuly tyden, obehla jsem cele mesto a sedely mu ze vsech jen JEDNY. Mame je doma, byt za nekrestanskou cenu, ale bos chodit nemuze. Bala bych se prave te sirky nohy nebo vysokeho nartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.4.10 16:01

Já bych do toho spíš nešla… I jsem si i chvilku pohrávala s myšlenkou koupit botičky na netu, ale jenom jsme vlezli do prvního obchodu, tak jsem jistila, že má Samík vysoký nárt a širokou nohu :roll: Některé boty vůbec neobul :zed:

Na druhou stranu sandálky asi půjdou povolit podle potřeby a na doma by se užily… Ale určitě bych nebrala menší velikost, než 21 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.4.10 16:02

kurnik , to jsou radosti, no velikosti jsou v nabidce ruzne, tak jedine vetsi, kdyz uz jasny, ze budou chodit… bleeeeeeeeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.4.10 16:13

Nekupovala bych. Ze zkušenosti vím, že tyhle věci kupované výhodně dopředu nám zůstaly doma ležet a nevyužil je.
Třeba letní plátěné lacláčové kalhoty jsme koupili taky výhodně, hned dvoje samozřejmě :mrgreen: Kupovali jsme je na konci zimy s tím, že v létě mu budou a ejhle, byli mu dobře až v říjnu, kdy už byly nepoužitelné.

• Citovat
  • Upravit
44172
26.4.10 16:32

Nešla bych do toho.
Adámek začal chodit až v botičkách velikosti 21.Rozchodil se v 15 měsících,byl velké dítě s velkou nožičkou..

Emička začala chodit ve velikosti 18 a teď má 19 a půl,20,záleží taky na střihu botičky..

Po netu boty nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
26.4.10 16:35

Nekupovala bych.....
matyášek má silnou nohu,že se vejde jen do málo bot…musíme zkoušet a zkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.4.10 16:50

No tak já ještě přidám zkušenost se sandálkami Fare. Syn je měl jako batole, když začínal chodit, odzkoušené v obchodě. Mezitím jsme měli sandálky Fare. S oběma značkami maximální spokojenost.
Já si pak říkala, že kvůli sandálkám na doma nepoběžím do obchodu (30km od nás), když značku znám a mám vyzkoušenou, koupila jsem Fare přes internet, ten samý vzor, jen už měl trochu jiné barvy, vel. 27 a bota neseděla. Pak jsem zjistila, že mají velikosti rozdělené do vel.26 a od vel.27, kamoška mi potvrdila, že ty větší jsou trochu jinak šité, že je taky chtěla svým holkám koupit, protože je zná a seděly jim jinak. :nevim:
Sobě bych takhle boty taky nekoupila, když bych je neměla vyzkoušené.
Na druhou stranu je fakt můžeš prodat, když nebudou sedět, a nejspíš neproděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
26.4.10 17:05

Já bych do toho taky nešla… stačí mít širší nebo užší nárt než je obvyklé a už boty neužijete. To dneska ještě nemůžeš poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková