CRP do 8 a šestý den teplota

12735
28.2.13 12:40

CRP do 8 a 6tý den teplota

Ahoj všem, jsem již zoufalá a tak hledám radu či tip co dělat. Dcera dostala 15.2 antibiotika Zinnat, dosti vysoké dávky. Důvod byl za prvé, že synovi (1 rok) zjistili moraxelu na xxx takže dostal zinnat a dcerka (3,5) pořád pokašlávala s hlenem, bez teplot. Tak jim doktorka oběma dala zinnat. V nějakých vyšších dávkách. Po celou dobu braní atb byli oba okej, žádný kašel, teploty, nic. 23.2 dva dny před kontrolou najednou ráno dcera horečka 38,7, nic k tomu. Postupně se přidal průjem, žádný drasták asi třikrát za den, těžké říct, jestli to nebylo k atb. Srážela jsem horečku co 4 hodiny, první noc šly horečky až k 39,7 druhý den, už se teplota držela jen těsně nad 38,2 po sražení klesla na 37,8, třetí den měla dcera celý den jen zvýšenou teplotu a tak jsme nedávala nic, až večer jí to vylezlo na 38, tak dostala od teploty léky a šla spinkat, noc byla bez teplot a další den taky, to bylo úterý. Dcera byla v klidu, průjem měla jen tu sobotu neděli. Polehávala, hodně pila a něco málo už i jedla. Z ničeho nic v to úterý 15:30 horečka 38,2 a pak celou noc zase to lítalo co 4 hodiny. Ve středu (včera) jsem ráno hned volala mudře, řekla ať příjdu, tak jsem jí naložila a jela jsem. Udělala crp, které říkala, že je do 8 neřekli kolik přesně, ale že je to normální crp a po čtyřech dnech horeček to značí, že v těle zánět není. Prohlídla jí a nenašla na ní nic, jediné co bylo říkala, že má zahleněný krk, ale hnis tam není, hlen je průhledný, dcera smrká a odkašlává. Včera měla tedy horečku naposledy v 15:30 a od té doby jak to kleslo byla bez, celé odpoledne i noc a dneska ráno v 9 hodin 38,2. Leží a kouká na televizi, hodně pije, nic jí nebolí, po panadolu teplota klesla na 37,5, ale pořád to lítá. Už jsem bezradná, pokud do zítřka nebude dobrá, musím s ní znovu vyrazit. Vůbec ale nevím co s ní budou dělat, když jí vlastně nic není. Jsem vyděšená a vyčerpaná psychicky. Dcera měla horečky za ty roky snad 3krát, jinak má k chřipkám teplotu jeden den a nazdar. Neřádí někde taková chřipka? Nebo já nevím čím se už uklidnit. :,( Syn to měl ted taky, začal v neděli, ale horečku měl max 39,4 a jinak kolem 38 a měl to tři dny a konec, už je dva dny okej. Taky pokašlává a smrká. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
28.2.13 12:48

Zkusila bych odnést moč na vyšetření - pro jistotu.

My měli chřipku, teplotu cca týden. Děti i dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
28.2.13 12:55

Naše malá, taky 3,5 roku, měla v půlce února něco podobného. Horečky jí takhle „lítaly“ týden, a přitom měla jenom trochu rýmu a malinko kašlala :nevim:. Taky už jsem z toho byla zoufalá. Dávali jsme jen čípky na teplotu.

• Citovat
  • Upravit
8432
28.2.13 13:20

Něco takovýho má můj 14 letý syn právě teď. Od něděle teploty, stále se mu to drží vysoko, kašle a má rýmu, včera jsem s ním byla u dr a crp měl 8,takže prostě srážet kapky na kašel, a když ho to bude ještě držet tak zítra opět přijít, a protože ho to drží stále, tak budem muset ráno vyrazit. A prý to jsou teď takový ošklivý virozy. Dcera už začala včera taky tak se mám na co těšit. Ta k tomu ještě zvrací. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
28.2.13 13:26

@petrulinka1 taky čekám co z toho bude, jinak zítra musím znovu a k tomu ještě k zástupu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8432
28.2.13 13:32

No to já taky, naše má dovču, ale popravdě jsem ráda, že jdu k jiné tak naše nic moc. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
28.2.13 13:58

@petrulinka1 tak naše je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.13 14:07

Zkus zajit jeste na orl, u nas to byly casto nakonec zarudly bubinky a OMS - sekretolyticky zanet stredniho ucha… presne to samy jako u vas ty zvyseny teploty az horecky, s vyjimkou ze jsme teda predtim nemeli ty atb… jo Barunce se z toho taky jednou vyhrabala mononukleoza - obraz veeelmi podobny angine, povlaky na mandlich.

na moraxelu nam nikdy atb nedaval, a kdyz jednou, tak jen lokalni kapky do nosu - pamycon. je to pry v nose strasne casty.
crp mela udelat dcerce jeste nez ji ten Znnat taky nasadila, ne? zbytecne ji mozna naborala imunitu.

Barunka po angine a atb dostala 3 den po dobrani atb laryngitidu… jak je to telicko oslabeny, snadno lepne nejaky bacil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
28.2.13 14:11

@obrazek krk je právě čistý, ona má hlen na nosohltanu, prostě má rýmu a teče jí to i do krku. pokud to do zítra nebude pryč, tak s ní vyrazím na orl a uvidím. děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
1.3.13 16:32

@petrulinka1 tak jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8432
1.3.13 17:25

My dobře, dělala mu znovu crp má to nižší než 8,poslechově čistý. A hlavně je dneska už bez teplot. Tak snad se to už bude jen lepšit.

A jak Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
1.3.13 17:53

@petrulinka1 dcera už byla oka tak jsme nikde nebyli, ale ted jí vyletěla teplota, spí je šíleně zpocená a je bez teploty, takže uvidím do rána, jinak fičíme na pohotovost ted to chytl mladší už aby to skončilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8432
1.3.13 23:43

Držím pěsti, aby to už přešlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie