CS4 ve 28. týdnu těhu!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
377
29.4.13 12:33

CS4 ve 28 tydnu tehu!

Ahoj maminy, :) chci se zeptat jestli nemate stejnou zkusenost s oteviranim.. (jsem prvorodicka) Pred 3 tydnama jsem byla na kontrole a mela jsem cs1 doktor mi na to nic moc nerekl, ale vedela jsem ze se nemam moc namahat max. kratkou prochazku.. A dnes jsem byla po tech 3 tydnech na prohlidce a mam uz Cs4,a to jsem ve 28+0. Doktor rekl ze mi predepise magnesko, ale ja mu rekla ze ho beru uz od zacatku, a od doby co mi tvrdlo bricho tak beru uz maximalni davky.. Tak kroutil hlavou a hrozne se tomu divil. Nic vic mi na to nerekl, mam prijit zase za 14 dni, tak nevim co ceka.. Kamaradka mela cs3 a uz lezela v nemocnici, tak se divim ze s tim nic nedela kdyz to mam horsi a horsi.. Jaky na to mate nazor? Je to normalni? Nebo mam doktora na prd? O:) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.4.13 12:36

Ahoj, já mám CS 4-5 od 33tt a taky v nemocnici neležím, asi záleží na doktorovi a taky hlavně na tom, jestli se otvíráš a jak vysoko je prcek, mě malá nalíhá hlavičkou a mám odpočívat a nenamáhat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
29.4.13 12:37

Chodíš do práce? To bych se asi bránila. Do špitálu tě poslat může, mě se stejným nálezem v prvním těhotenství poslal, ale mezi náma, doma je to příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.4.13 12:39
@pavlina-strakova píše:
Ahoj, já mám CS 4-5 od 33tt a taky v nemocnici neležím, asi záleží na doktorovi a taky hlavně na tom, jestli se otvíráš a jak vysoko je prcek, mě malá nalíhá hlavičkou a mám odpočívat a nenamáhat se

tak ty jsi prece jen vic na pred :) ale taky teda nic moc, :( jojo, taky mam lezet a nenamahat ale to uz delam od doby co mam cs1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.4.13 12:41
@Cuarentena píše:
Chodíš do práce? To bych se asi bránila. Do špitálu tě poslat může, mě se stejným nálezem v prvním těhotenství poslal, ale mezi náma, doma je to příjemnější.

nene do prace nechodim ;) no práve, myslím ze na prvorodicku to neni moc dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.13 12:42
@Sofieee píše:
tak ty jsi prece jen vic na pred :) ale taky teda nic moc, :( jojo, taky mam lezet a nenamahat ale to uz delam od doby co mam cs1 :roll:

já mám ležet a šetřit se asi od 18 týdne, protože malá je dost dole, ale víc pro to už fakt udělat nemůžu, to su dál a su ráda, ale kdyby byl ten nález u tebe tak špatnej, tak by tě do nemocnice poslali a nebo si zajď na kontrolu do porodnice, řekni, že se necítíš dobře, bolí tě břicho a jestli by tě neprohlídli a uvidíš co ti řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.4.13 12:43

@Sofieee no a jak máš čípek dlouhý ted? Nevíš o kolik se ti zkrátil? Jinak cs score se může i zlepšit :kytka: zkrácený čípek prodloužit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.4.13 12:47
@jitkabokule píše:
@Sofieee no a jak máš čípek dlouhý ted? Nevíš o kolik se ti zkrátil? Jinak cs score se může i zlepšit :kytka: zkrácený čípek prodloužit :kytka:

SF ted mam 24, pred 3 tydnama jsem mela 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.4.13 13:02

@Sofieee promiň :oops: :oops: co je to sf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.4.13 13:13

Já mám od 28. týdne cs 3, narizeny lehký klidovy režim, ve 31. týdnu cs 4 a to jsem se vůbec nešetřila, spíš naopak jsem se pustila do příprav :oops: Ale já už cekám třetí, takže tam se to taky bere jinak než u prvorodicek :think: To cs není moc spolehlivy ukazatel, spíš bych se zajímala, jak dlouhý je čipek a zda se už otvírám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.4.13 13:19

@ivana-domca a taky zda a jak je měkký a jestli se nahoře zevnitř netvoří nálevka. To se mi zřejmě stalo před 20 lety kdy jsem byla poprvé(hodně mladinká :oops: )těhotná, nějak ještě nebylo běžné aby měl gyndr utz v ordinaci, jezdilo se jednou za těhu „někam“Čípek byl napohmat zavřený, ale zevnitřse udělala nálevka, dítě na ni začalo tlačita já nevědoma si žádného problému dělala vše co obvykle…no za 14 dní po kontrole jsem předčasně porodila ve 27.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.4.13 13:20
@ivana-domca píše:
Já mám od 28. týdne cs 3, narizeny lehký klidovy režim, ve 31. týdnu cs 4 a to jsem se vůbec nešetřila, spíš naopak jsem se pustila do příprav :oops: Ale já už cekám třetí, takže tam se to taky bere jinak než u prvorodicek :think: To cs není moc spolehlivy ukazatel, spíš bych se zajímala, jak dlouhý je čipek a zda se už otvírám :kytka:

ted budu asi za oplnou blbku :D ale s tim čípkem netusim, mam to nekde napsany? doktor mi nic nerekl :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.4.13 13:22

@Sofieee no jasně že v průkazce ;) alespon by to tam tedy mělo být. Co tam máš? písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.4.13 13:25
@jitkabokule píše:
@Sofieee no jasně že v průkazce ;) alespon by to tam tedy mělo být. Co tam máš? písni

Ma tam napsano, OP+,SF 24, CS 4, poh.+,děl.sl.dr.,klid! Mg dále. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.4.13 13:30

@Sofieee to sf je výška dělohy - určo tě měřil metrem že? tak o čípku nic - tak to nebude asi tak horký. Nebo jestli máš obavy tak mu brnkni a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí