CS6, hrdlo 1 cm pro 2 prsty

947
22.12.12 20:45

CS6, hrdlo 1cm pro 2 prsty

V pátek jsem byla na KO 38+0 a výsledek cs6, hrdlo 1cm pro dva prsty. Podle mého laického pohledu mi asi odchází zátka - odcházejí ze mě takové cucky hnědé nebo krvavé, po vyšetření měla doktorka celou rukavici od krve a to mě to vyšetření vůbec nebolelo. Na monitoru byly vidět nějaké kopečky u činnosti dělohy. Poslíčky mám také. Termín mám 4.1.
Vím, že se nedá odhadnout za jak dlouho budu rodit, jenom by mě zajímalo jak jste to měli vy, co jste na tom byli podobně jako já.
Mám vadu krve a nesmím přenášet, a nerada bych skončila na vyvolání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
22.12.12 20:49
@pavlinka77 píše:
V pátek jsem byla na KO 38+0 a výsledek cs6, hrdlo 1cm pro dva prsty. Podle mého laického pohledu mi asi odchází zátka - odcházejí ze mě takové cucky hnědé nebo krvavé, po vyšetření měla doktorka celou rukavici od krve a to mě to vyšetření vůbec nebolelo. Na monitoru byly vidět nějaké kopečky u činnosti dělohy. Poslíčky mám také. Termín mám 4.1.
Vím, že se nedá odhadnout za jak dlouho budu rodit, jenom by mě zajímalo jak jste to měli vy, co jste na tom byli podobně jako já.
Mám vadu krve a nesmím přenášet, a nerada bych skončila na vyvolání :?

No, hezký. Možná porodíš na Štědrý den, taky se mi to jednou podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
22.12.12 20:49

Ja nevim cs, myslim 7 a prostupna pro prst…rodila jsem za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.12.12 20:50

Z přenášení bych tedy strach neměla, pokud z tebe odcházejí hleny, je to pravděpodobně hlenová zátka, ta pokud se začne odlučovat, dochází k porodu od 24 hodin do 4 týdnů v závislosti na tom, jak rychle a jak masivně se odlučuje. Já sem případ těch 4 týdnů, ale to bylo bez krve, jen cistá hlenová zátka. To co popisuješ jsem měla pár hodin před porodem a to jsem rodila předčasně.34tt. Spíš se připrav na hezký vánoční dárek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.12.12 20:59

Neboj, já rodila 42+3,a dá se to.Tak budu držet palce ať máte krásnž dáreček :-)

• Citovat
  • Upravit
47759
22.12.12 21:23

@pavlinka77 a nedelala ti dr. hamiltona, když z tebe vytáhla rukavici od krve? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.12.12 21:35

@ivana-domca

Myslím si, že ne. Ona je jenom záskok za mýho Dr. a je hodně ukecaná a všechno mi říká a popisuje když něco dělá a navíc mě to vůbec nebolelo, já teda ten hmat nikdy neměla, takže nevím, ale četla jsem že to bolí nebo je to nepříjemný. Ale ruku do ohně za to dát nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.12.12 21:40

Já měla CS6 a prostupnost na prst od 39tt a porodila až 42tt po vyvolání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.12 21:40

Já na tom byla ve 38.týdnu jak ty, ve 39+4tt už CS8 a otevřená na 3cm, prý se čeká jen na tu první kontrakci, to bylo 23.12. takže jsem celý štědrý den trnula, ta přišla až 26.12. ve 4:44 :mrgreen: malá se narodila přesně 40+0tt a porod byl rychlovka a parádní, malá se narodila za 4hodiny a 3minuty od té první kontrakce.
Tak přeju hodně štěstí a ať mrňousek vydrží alespoň do 25. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.12.12 21:47

@terinka4444

Já se spíš bojím, aby mi to nevyvolávali :-) myslím si, že do 25.12 určo vydržím. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.12 21:55

Já myslím, že nález máš hezký, máš ještě dva týdny, to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.12.12 22:25
@pavlinka77 píše:
@ivana-domcaMyslím si, že ne. Ona je jenom záskok za mýho Dr. a je hodně ukecaná a všechno mi říká a popisuje když něco dělá a navíc mě to vůbec nebolelo, já teda ten hmat nikdy neměla, takže nevím, ale četla jsem že to bolí nebo je to nepříjemný. Ale ruku do ohně za to dát nemůžu :nevim:

mě ani nebolel, ani to nebylo nepříjemný, takže to nemůžeš vědět, ale nález máš pěkný a ještě 2 týdny čas, tak snad vám to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.12.12 22:41

@ivana-domca

Snad do termínu porodím, děkuju :-)
Vím, že vyvolávanej porod bych taky přežila, ale ráda bych aby si malá řekla sama, že chce ven. Navíc mě v porodnici strašili tím, že díky té vadě krve mi nemůžou dát při porodu epidural, takže kdyby vyvolávali dlouho, tak mi udělaj císaře, protože bych prý bez epiduralu stejně už neměla sílu malou vytlačit po delší době bolesti :-( tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.12.12 22:46

@pavlinka77 chápu, ale nález máš opravdu krasny, na toho hamilltona bych se dr. zeptala, jestli máš porodní cesty připravené, tak se to po něm může rozjet, mě začala první kontrakce asi 14. hod. po hamilltonu a za 5 hod. bylo po všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.12.12 22:49

@ivana-domca

Ještě jednou děkuju, určitě se zeptám. Další KO mám 28.12 tak se zmíním a doufám, že se nějak dohodneme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí