Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj vsechny skoromaminky, ktere to mate za par…
Ja mam dneska 6 dni do terminu a nemyslim uz nanic jineho nez na den D a na
okamzik kdy nasi malou uz budu drzet v naruci..
Jak jste na tom vy, jak se citite, no proste si zkratme trosku ten zbyvajici cas do porodu..
![]()
Mam termin 27. a hrozne se nudim, v podstate uz jen cekam… chodim na prochazky a odpocivam ![]()
Ahojky holky, jelikoz me kolik tydnu predcasnym porodem ani jsem necekala, ze nebudeme na vanoce spolu
hrozne se tesime a nemuzeme se dockat, zaroven mam trosku depku, ze uz to nemam za sebou..
Ted uz jen odrazim neustale dotazy jestli uz a fakt jen cekame…
Já jdu 27. na CŘ.. mužů říct, že není moc příjemný to vědět přesně.. mám obrovský strach z porodnice (nepříjemný personál, odloučení od malé…).. no prostě jsem nervák a fakt vám závidím tu „sladkou“ nevedomost a očekávání ![]()
Jojo, je to trosku nuda, tech poslednich par dni se neuveritelne vlece, pri kazdem pichnuti uz doufam, ze je to konecne ONO:) Nastesti se citim dobre a nemam zadne problem, nic otekleho, tlak v pohode, akorat se mi obcas spatne usina a prevaluje z jedne strany na
druhou:)
@kaccenaa ja zase nemam rada to, ze nevim kdy se to presne stane, vsechni musi byt naplanovane:) Ale nic nenadelam, vadi mi, ze to nemuzu ovlivnit.. Strach nemej, vsechno bude fajn, a za par dni uz bude po vsem:) Ja budu rodit v holandsku a navsteva porodnice me naopak hodne uklidnila, vsichni se tvarili, jako ze porod vubec nic neni a hlavne byli moc mili..je to moje prvni mimco, tak jsem plna nevedomosti:)…
Denizperl : ja nevim proč jsem si vsugerovala, že budu chtít mít malou u sebe a nebude mi to umožněno, že mi ji budou odnášet a tak.. no samozřejmě nevím, také čekám první:) prostě mam takovou specifickou fobii:D tak držím palce, ať vám to dobře dopadne;) určitě je lepší, když si miminko samo naplánuje, kdy chce na svět, než když ho někdo plánovaně „vytáhne“ ![]()
Ahoj tak my máme termín tuto neděli 23.12. a popravdě už 14 dní jsem jak na trní kdy to přijde. Zatím nemám pocit že by se jí nějak moc chtělo ven.
Taky mam pocit, ze se nic nedeje a zastavilo se to
mozna bych byla rada, kdybych vedela datum, kdy budem konecne spolu..tohle cekani me nebavi ![]()
Já myslela, že v úterý už… ale uklidnilo se to a nic. Myslím si ale, že to může přijít zčistajasna, takže nějaký předzvěsti jako běhavka apod. se ani dostavit nemusí
No, ale nemuselo by to být na Štědrý den teda…
Ja jsem to takle mela nekolikrat a zaspala to
mela jsem i behavku, stahy a odesla mi hlenova zatka..no a ted nic ![]()
Ahoj čekatelky, my máme taky termín 23.12.
dneska byl horší monitor a malej je celej den neklidnej, tak mám takový všelijaký pocity
…každopádně vám i sobě držím pěsti! ![]()
@Monča1985 zajimavy ze
taky mi uz odesla… ale nechci nasilim vyhanet… piju teda svarak, ale myt okna a sex o sto sest se mi nechce ![]()