Pár dní do termínu

413
21.12.12 19:01

par dni do terminu...

Ahoj vsechny skoromaminky, ktere to mate za par…
Ja mam dneska 6 dni do terminu a nemyslim uz nanic jineho nez na den D a na
okamzik kdy nasi malou uz budu drzet v naruci..
Jak jste na tom vy, jak se citite, no proste si zkratme trosku ten zbyvajici cas do porodu..
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.12.12 19:56

Mam termin 27. a hrozne se nudim, v podstate uz jen cekam… chodim na prochazky a odpocivam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.12.12 20:07

Ahojky holky, jelikoz me kolik tydnu predcasnym porodem ani jsem necekala, ze nebudeme na vanoce spolu :) hrozne se tesime a nemuzeme se dockat, zaroven mam trosku depku, ze uz to nemam za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.12.12 20:09

:lol: termim mam 26.12 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 20:20

Ted uz jen odrazim neustale dotazy jestli uz a fakt jen cekame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.12.12 20:23

Já jdu 27. na CŘ.. mužů říct, že není moc příjemný to vědět přesně.. mám obrovský strach z porodnice (nepříjemný personál, odloučení od malé…).. no prostě jsem nervák a fakt vám závidím tu „sladkou“ nevedomost a očekávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.12.12 20:24

Jojo, je to trosku nuda, tech poslednich par dni se neuveritelne vlece, pri kazdem pichnuti uz doufam, ze je to konecne ONO:) Nastesti se citim dobre a nemam zadne problem, nic otekleho, tlak v pohode, akorat se mi obcas spatne usina a prevaluje z jedne strany na :mrgreen: druhou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.12.12 20:28

@kaccenaa ja zase nemam rada to, ze nevim kdy se to presne stane, vsechni musi byt naplanovane:) Ale nic nenadelam, vadi mi, ze to nemuzu ovlivnit.. Strach nemej, vsechno bude fajn, a za par dni uz bude po vsem:) Ja budu rodit v holandsku a navsteva porodnice me naopak hodne uklidnila, vsichni se tvarili, jako ze porod vubec nic neni a hlavne byli moc mili..je to moje prvni mimco, tak jsem plna nevedomosti:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.12.12 20:36

Denizperl : ja nevim proč jsem si vsugerovala, že budu chtít mít malou u sebe a nebude mi to umožněno, že mi ji budou odnášet a tak.. no samozřejmě nevím, také čekám první:) prostě mam takovou specifickou fobii:D tak držím palce, ať vám to dobře dopadne;) určitě je lepší, když si miminko samo naplánuje, kdy chce na svět, než když ho někdo plánovaně „vytáhne“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
21.12.12 21:03

Ahoj tak my máme termín tuto neděli 23.12. a popravdě už 14 dní jsem jak na trní kdy to přijde. Zatím nemám pocit že by se jí nějak moc chtělo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.12.12 21:09

Taky mam pocit, ze se nic nedeje a zastavilo se to :-( mozna bych byla rada, kdybych vedela datum, kdy budem konecne spolu..tohle cekani me nebavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 21:13

Já myslela, že v úterý už… ale uklidnilo se to a nic. Myslím si ale, že to může přijít zčistajasna, takže nějaký předzvěsti jako běhavka apod. se ani dostavit nemusí :) No, ale nemuselo by to být na Štědrý den teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.12.12 21:17

Ja jsem to takle mela nekolikrat a zaspala to :) mela jsem i behavku, stahy a odesla mi hlenova zatka..no a ted nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
21.12.12 21:47

Ahoj čekatelky, my máme taky termín 23.12. :hug: dneska byl horší monitor a malej je celej den neklidnej, tak mám takový všelijaký pocity :nevim:…každopádně vám i sobě držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 22:16

@Monča1985 zajimavy ze :-) taky mi uz odesla… ale nechci nasilim vyhanet… piju teda svarak, ale myt okna a sex o sto sest se mi nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí