Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.12.12 11:30

@karculka A neudělala ti Hamiltona? Obcas se stane, že to dělají aniž by ti to sdělili :cert: :cert: No mě vnitřní vyšetření nevadí, byla jsem zvědavá, jak to vypadá, takže teď vím, že jsem otevřená na prst. Ale tuším další už je zbytečný, teď vím, že připravené to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 11:34

@karculka víš, co mě na našem zdravotnictví nejvíc mrzí? oni nám nic neřeknou! klidně si dělaj svoji rutinu a nevysvětlují, přitom to potřebujeme slyšet…proto jsem bádala. vždycky se ale můžete ptát: proč mi tohle vyšetření děláte?
já se taky bála…nejhorší je to napojování na monitor, když máte bolestivý kontrakce, můžete je ale požádat, abyste seděly na balónu.
pohybem v 1.době porodní miminko sestupuje a pěkně se natáčí v porodních cestách, každou kontrakcí se i s ním děloha posunuje níž a otvírá se čípek, ale to už se naštěstí praktikuje normálně - moje maminka ještě chudák musela ležet nehnutě.
tím končím poučování :mrgreen: hodně štěstí a krásná miminka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.12 11:35

@Petullka82 U nás v porodnici naštěstí taky mají rozum :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 11:36

@janajelinkova9 já jsem na prst už 2 měsíce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.12.12 12:01

Ahojky, ja mam termín 27.12 a tež už od 35 tydne mě straší, že bude miminko dřív a ono nic. Včera jsem byla u doktora a ten říkal, že podle nelezu tak den, dva dny.
Tak jen čekám…Všem kolem přeji klidný a pohodoví porod co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.12 12:05

@Petullka82 To je dobrý :) to je práv ono, jak je to hrozně individuální… navíc Dr řekne, že to bude brzo a stejně tři týdny ještě nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 12:11

Tak me rekli ze do porodnice jen ve trech pripadech..kdyz bych zacala krvacet, odtekla plodova voda nebo kontrakce do 10min co trvaji alespon hodinu a to kvuli tomu, ze jsem prvorodicka, jinak se jezdi po tech 5 min. Me to vysetreni ani nevadi, ale da se odmitnout to je pravda, uz jsem o tom slysela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 12:16

@Žanča 81 mam naprosto to same, strasili me kolik tydnu predcasnym porodem, musela jsem lezet a ted nic :D Tp mam 26.12..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 12:24

Stejně nechápu, proč ty děti prostě nejdou bezbolestně vyndat, bůh byl určitě chlap :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 12:31

@Petullka82 Vid? taky nechapu..proc jako porod musi bolet? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.12.12 13:01

Naprosto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.12.12 13:18

No asi ano, myslela jsem si že mě na to upozorní, nebo se mě zeptají zda ho chci, ale podle toho jak vyšetření proběhlo mě ho asi udělali, anižby mě to oznámili. :cert:
taky bych brala bezbolestný porod, ale bohužel v tom můžume jen doufat a vydržet to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 13:29

No znam fakt hodne pripadu konkretne u Hamiltona, ze se pacientek nezeptali :cert: no snad to budeme mit rychle a brzo za sebou :) a hlavne az budeme mit miminka v naruci, na bolest si ani nevzpomeneme
 B-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.12.12 14:19

Ahoj Holky tak se hlasím medzi netrpelive maminky čakatelky :lol: my mame podľa UTZ 25.12. a druhy 30.12. len se modlím aby sme to stuihli ješte letos… :kytka: taky žadny pocity ani nic co by nasvedčovalo tomu že se to blíži…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 14:31

@marus26 ahojky, ja uz verim tomu, ze to do konce roku nebude a pocitam s lednem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí