Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
1.3.13 15:01
@Anny_S píše:
Ahoj, já to mám už za 5.dní, ale ráda bych, kdyby se malý rozhodl, že vyleze každým dnem, nejlépe dnes :)

Sice Tě chápu, ale jen si to těhotenství ještě užij :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2826
1.3.13 15:02

Ahoj holky, Já mám dneska termín, ale vypadá to, že se malýmu moc ven nechce :( a mě už je z toho tak smutno :( chci ho mít u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.3.13 15:44

@yum-yum26 Užívám si jej už několik měsíců, bolí záda, do toho starší capart stále něco potřebuje :D Ať už je venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.1.14 12:15

Ahoj vsem… Tak rok se s rokem sesel a nasim drobeckum uz bude nebo byl rok :)) jak se vam dari a co mimca jak si je uzivate? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.1.14 19:26

Helou helou vidim, ze nikdo neodepisuje, piplo mi tady upozorneni, proto pisu :lol: mame uz tri dny rok jupiiiii a je to cim dal lepsi:) co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
3.6.19 17:55

Par dni do termin

Ahoj, nekdo ve stejne situaci? Jak to zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.6.19 18:26
@Lnm píše:
Ahoj, nekdo ve stejne situaci? Jak to zvladate?

Každý den se modlím a přivolávám, dokud bylo chladno a pršelo, tak to šlo, ale to horko :roll:
Navíc mě štvou všichni doma, dcera ze školky dotáhla nějakou žaludeční chřipku a můžu teda říct, že jsem se u toho záchodu modlila, ať to přežijem, navíc mi díky tomu začaly kontrakce, jak jsem furt měla křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
3.6.19 18:50

@Rive a uklidnilo se to? Ja mela kontrakce vcera po hodine a pak to utnulo v noci a nic! Spoleham na ty bourky, co hlasi ve ctvrtek. Kolik dni do terminu mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.6.19 18:55

Joo, uklidnilo :) ted uz zase cekam na nejaky naznak, ze by se to mohlo rozjet :D
Do terminu mi zbyva 7 dni a tobe?
Ja jsem ale pokazde rodila 14 dni po terminu, ale bylo to aspon v zime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
3.6.19 19:06

@Rive 5 dni!!! Jezis to mi ani nerikej, ze bych mela cekat jeste 14 dni!!! :roll: me hrozil od 30tt predcasny porod, tak ted kdy uz a ono porad nic. A normalne mi horka nevadi ale ted je to na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.6.19 08:29

Mám do porodu 20dnů, je to ještě dost, ale já už to chci mít za sebou!! Klud před 6 lety je vyvolávaný 40+4, ráda bych tady tomu předešla. Včera jsem byla na kontrole a jsem stále zamknutá na dvacet západů… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
4.6.19 09:51

@kve-tinka ted jeste ty horka vid? Ja nemuzu skoro dychat. Ja jsem na kazde kontrole uz 3 tydny perfektne pripravena, miminko extra nizko, “nejspis uz se za tyden neuvidime” a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.19 17:49

Ahoj holky, taky se pridavam, mam dnes 21 dni do terminu, ale brala bych, kdyby to bylo klidne uz za tyden. Zlobi me vyssi tlak ted ke konci, tak chodim k Dr v podstate kazdy den na kontroly, klasickou poradnu mam zitra, tak jsem zvedava, jestli se neco hnulo dole, minuly tyden akorat zkraceny cipek a cs1. Poslickuju poslednich par dni uz celkem hodne. Ale nejak se ani nebudu divit, kdyz se malicke nebude chtit ven po tom, co jsem do sebe pulku tehu tlacila magnezka a utrogestan, aby se nenarodila predcasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí