Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
10.1.13 14:50

Já jdu zitra k dr. tak se s nima zkusim domluvit, jeslti by to neslo uspisit :nevim: ale kdo vi..kamaradka ta prave rodila presne 42+0…Ja takhle dlouho taky nechci to by mala mela pres 4 kila..uz ted bude mit tak 3,5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
10.1.13 15:01

Tak na dnešní kontrole mi řekli, že se malej vůbec nemá k porodu, takže v ponděli nastoupím do nemocnice a uvidím, co se bude dít. Snad mě nenechají dlouho čekat a porod mi vyvolají.

• Citovat
  • Upravit
10349
10.1.13 15:03
@veruš11 píše:
Tak na dnešní kontrole mi řekli, že se malej vůbec nemá k porodu, takže v ponděli nastoupím do nemocnice a uvidím, co se bude dít. Snad mě nenechají dlouho čekat a porod mi vyvolají.

A kolik jsi dneska presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
10.1.13 15:13

Ahoj holky, můžu k vám? Já mám termín dnes podle ms a podle utz v neděli a už sem nedočkavá :D na kontrolu, doufám, že už nepůjdu je v pondělí. Už chci rodiiiiiit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.1.13 16:04

Ahoj holky, tak se hlásím jako hromádka neštěstí..jak jsem psala tak manža donesl domů chřipku, ale semlelo to mně. Celou noc jsem prozvracela, pro,,, no děs, každá kapka vody co jsem vypila letěla ven. Ani jednou jsem za těhu neměla tyhle potíže. Ráno jsem měla mít poradnu tak jsem fičela ať jsem mezi prvními. Na ozvách jsme dopadly špatně, maličká má vysokou frekvenci tepu, nález na čípku x1cm. Takže kvůli tomu blití jsem se měla dostavit ještě odpoledne na nové CTG, opět vysoké hodnoty takže pokud mi dnes bude jakž takž tak ráno nástup do porodky. Ptala jsem se doktora co když se to nebude lepšit a říkal, že to budou řešit nejspíš císařem. Je mi už úplně jedno jak porodím ale hlavně ať nám to srdíčko vydrží a je v pořádku…mám šílený strach, to se nedá ani popsat slovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
10.1.13 16:07

@Newi drže se, bude to ok. Raději hned jet, než čekat. Budu držet palce a uvidíš, že ty i mimi budete v pořádku. Je jedno jeslti císařem rodit nebo normál, hlavně at je na světě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.1.13 16:08

@Newi držím moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.1.13 16:44

Ahoj holky mohu se k vám přidat? Já mam termín porodu 15.1 dneska jsem byla u dr. a jsem na prst otevřená tak mi udělala lehkej Hamiltonův hmat, tak doufám že se mi to do víkendu rozjede…jinak v úterý jdu znova na Hamiltona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
10.1.13 17:40

@Newi drzím pesticky at to dopadne co nejlip, hele v tomhle stavu by mi bylo jedno jak budu rodit, hlavne aby byla malicka v poradku, vlastne vy obe dve..Dej pak vedet jak jste dopadly…Pokud je ti hodne zle, je dobra smecta na zaludek, otej se jeslti se smi v tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.1.13 19:39

Tak teď nevím, jestli si mám poprosit o toho Hamiltona v pondělí taky…trochu mám strach, prej to dost bolí, ale zas kdyby mi to zaručilo porod, proč to nezkusit, že… co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
10.1.13 19:56

40/3 jsem dneska.

• Citovat
  • Upravit
veruš11
10.1.13 19:59

Císař necísař, tohle bych vůbec neřešila. Držím palce…

• Citovat
  • Upravit
431
10.1.13 20:47

Tři dny jsem přenášela..az budu doma napíšu víc..holky držte se a ať máte brzy a rychle drobečky venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.1.13 21:02

@a1234 mě Hamiltona dělali dneska jsem 39+4 no ani to nějak nebolelo spíš pocit jak když chceš na velkou…musíš být ale trochu už otevřená jinak to nejde…taky doufám že to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.1.13 22:05

Přesně jak říkáte, je mi to šumák, pokud se maličké už u měnedaří tak šup šup ven, ať je v pořádku a pod dohledem :-) Na jednu stranu doufám, že si mě tam zítra nechají, přece jen ať je pod kontrolou. Určitě se ozvu jak na tom jsme, díky moc za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí