Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
8.1.13 22:08

Holky dik za uklidneni mala na taky dost casto skytavku tak sem si rikala jestli je vse ok kdyz uz se tak moc nevrti no hormony semnou mlati a o strachu jestli bude zdrava ani nemluvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 22:56

:) bříško už ti netlačí tolik na žaludek a plíce, a je tak prostě kleslé… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 22:57

@swwet jeee tak to me spadlo…jen sem si nebyla jista :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
8.1.13 22:58

Tak mi máme taky hodně škytavku a o pohybech ani necítím. Doktoři říkají, že mám divoký miminko. Vrtí se skoro pořád, když je hodinu v klidu, je to zázrak. Někdy to hrozně bolí. Navíc se asi odráží v tom břiše a naráží mi dolů, takže mě tam dost píchá a taky kolikrát nemůžu vůbec chodit. Strach jestli bude v pořádku mám taky, ale lepší je na to nemyslet a být v klidu.

• Citovat
  • Upravit
63
8.1.13 23:01

Me uz maly tolik neskace ted, jako treba pred 2tydny, asi nema misto, ale boule umi delat hezky to jo:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 23:01

A skytavku ma tak 3× denne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:04

Vím asi hloupá odpověd, ale nevím jak jinak to popsat..ten můj uličník se hodně kroutí když na něj třeba tlačí pásy na ozvech nebo špatně sedí a to je pak echt bolest to je fakt…Ale zase je hrozně pomalej(jako na ozvech)srdíčko máme skoro vždy hraniční..Chudák sestra tam tleská rachtá klíčema, a já si dávám malej aerobik aby se trochu probral..Strach je fakt velkej..Ale jak píšeš veruš11 radši se snažit být v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:05

Už aby byli venku… :) :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 23:10

Holky, ja tomu monitoru moc nerozumim.To sleduji ozvy mimi ne??Tak proc je dulezite aby mimi nespalo? Vzdyt srdce mu bije furt ne??Jsem asi tupa sorry :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 23:11

@swwet a kdy mas termin??ja 12.1. Jo uz aby to bylo 8o dnes 2× sex a nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:13

Myslím, že je to kvuli tomu jak reaguje akcí srdeční na vzruchy..Protože by mělo mít střídavě fáze bdění a spánku a ve spánku je akce vždy nižší…tak možná proto aby viděli ty reakce..jestli není nějak v tísni nebo přidušené..asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:15

@a1234 já měla první termín 6.1 a druhý dneska…sex u nás moc nezabral..a dnes manžel přijde až pozdě v noci z práce tak nevím jestli ho ještě přesvědčím…ale horké koupele provádím děnně, snažím se o procházky..Doma pořád něco uklízím..zítra mě čeká kontrola tak uvidíme.. :D však to máš ještě pár dní čas.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 23:18

@swwet na posl.ko mi dr.rekl,ze jsem ready jen cekame na kontrakce a naordinoval mi sex :lol: no ale nevim, stejne si myslim, ze malej vyleze az bude chtit, taky davam vanu, svarak a nic…uvidime no:)))hlavne bych nerada prenasela no..se bojim vyvolavani prej to vic boli :nevim: uvidime no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 23:19
@swwet píše:
Myslím, že je to kvuli tomu jak reaguje akcí srdeční na vzruchy..Protože by mělo mít střídavě fáze bdění a spánku a ve spánku je akce vždy nižší…tak možná proto aby viděli ty reakce..jestli není nějak v tísni nebo přidušené..asi..

ahaaa tak jsem chytrejsi diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:22

@a1234 taky právě nechci vyvolávanej…Zítra si zkusím poprosit o hamiltona, jestli to půjde..už ted je to moc dlouhý..Jsem snad víc nervozní z toho kdy to přijde než z porodu samotného… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí