Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky dik za uklidneni mala na taky dost casto skytavku tak sem si rikala jestli je vse ok kdyz uz se tak moc nevrti no hormony semnou mlati a o strachu jestli bude zdrava ani nemluvim
bříško už ti netlačí tolik na žaludek a plíce, a je tak prostě kleslé… ![]()
Tak mi máme taky hodně škytavku a o pohybech ani necítím. Doktoři říkají, že mám divoký miminko. Vrtí se skoro pořád, když je hodinu v klidu, je to zázrak. Někdy to hrozně bolí. Navíc se asi odráží v tom břiše a naráží mi dolů, takže mě tam dost píchá a taky kolikrát nemůžu vůbec chodit. Strach jestli bude v pořádku mám taky, ale lepší je na to nemyslet a být v klidu.
Me uz maly tolik neskace ted, jako treba pred 2tydny, asi nema misto, ale boule umi delat hezky to jo:))
Vím asi hloupá odpověd, ale nevím jak jinak to popsat..ten můj uličník se hodně kroutí když na něj třeba tlačí pásy na ozvech nebo špatně sedí a to je pak echt bolest to je fakt…Ale zase je hrozně pomalej(jako na ozvech)srdíčko máme skoro vždy hraniční..Chudák sestra tam tleská rachtá klíčema, a já si dávám malej aerobik aby se trochu probral..Strach je fakt velkej..Ale jak píšeš veruš11 radši se snažit být v klidu..
Holky, ja tomu monitoru moc nerozumim.To sleduji ozvy mimi ne??Tak proc je dulezite aby mimi nespalo? Vzdyt srdce mu bije furt ne??Jsem asi tupa sorry
![]()
@swwet a kdy mas termin??ja 12.1. Jo uz aby to bylo
dnes 2× sex a nic ![]()
Myslím, že je to kvuli tomu jak reaguje akcí srdeční na vzruchy..Protože by mělo mít střídavě fáze bdění a spánku a ve spánku je akce vždy nižší…tak možná proto aby viděli ty reakce..jestli není nějak v tísni nebo přidušené..asi..
@a1234 já měla první termín 6.1 a druhý dneska…sex u nás moc nezabral..a dnes manžel přijde až pozdě v noci z práce tak nevím jestli ho ještě přesvědčím…ale horké koupele provádím děnně, snažím se o procházky..Doma pořád něco uklízím..zítra mě čeká kontrola tak uvidíme..
však to máš ještě pár dní čas.. ![]()
@swwet na posl.ko mi dr.rekl,ze jsem ready jen cekame na kontrakce a naordinoval mi sex
no ale nevim, stejne si myslim, ze malej vyleze az bude chtit, taky davam vanu, svarak a nic…uvidime no:)))hlavne bych nerada prenasela no..se bojim vyvolavani prej to vic boli
uvidime no..
@swwet píše:
Myslím, že je to kvuli tomu jak reaguje akcí srdeční na vzruchy..Protože by mělo mít střídavě fáze bdění a spánku a ve spánku je akce vždy nižší…tak možná proto aby viděli ty reakce..jestli není nějak v tísni nebo přidušené..asi..
ahaaa tak jsem chytrejsi diky ![]()
@a1234 taky právě nechci vyvolávanej…Zítra si zkusím poprosit o hamiltona, jestli to půjde..už ted je to moc dlouhý..Jsem snad víc nervozní z toho kdy to přijde než z porodu samotného… ![]()