Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Velká gratulace k mimiskum
a snad se už i my ostatní se brzy dočkáme a budeme mít ty naše miminka v náručí ![]()
Holky nemate/nemela jste nektera takovou rezavou boolest pri chuzi, jako by tam hlavicka skripla nejaky nerv? ![]()
Občas řezavá bolest zaskočí i mě…a ne jen dole ve frndě…Včera to bylo i kolem pupíku..ale vždy to do munuty přejde a pak je klid
@swwet ja to nemam dole v pipce, ale v podprisku nad stydkou kosti
Jj to mám od cca 34tt prý je to příprava na porod. U prvního jsem to neměla, ale bolí to někdy dost.
@Blanka S no boli to tak ze nejsemm schopna dojit nikam jinam nez na zachod a do postele
blokuje to chuzi
![]()
Já to taky mam někdy pri chůzi. Taková hnusná bolest, že až musím zastavit a počkat až to přejde. Až úplně nadskocim. Ale trva to je pár vteřin a pak zas ok. Deset kroku a zase. Ale není to pořád jen někdy…
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 ja to mam porad jakmile chci nekam jit
Tak to já tedy zase ne. Jen někdy. Ale možná už je to od toho jak se to chystá k porodu.
Holky a jak často se vám vrtí mimčo v pupiku? mě už nějak moc ne jen se občas někde objeví bole jak má třeba nožku nebo tak
Kolikrát několik hodin nic, až do něj trochu žduchnu aby se pohnul, ale kolem 8večer má půlhodinku aerobiku a to jsou boule jako blázen a pak kolem 2hé v noci řádí…Ale už to není jako třeba před 3týdny to se vrtěl behem dne mnohem víc…jsem to řešila s doktorkou a je to normální, tím málem místa co tam postupně mají…ale občas jsem z toho pěkně nervozní
@maki33 nekdy radi k veceu celkem dost, takovy vibrovani ale spis kdyz lezim tak strka nozicku nebo paticku a to teda obcas sakra zaboli.Je to jak kdy, ted dva dny docela dost pred tim jsem o ni moc nevedela
![]()
Ahoj holky, mam Tp za 4dny a chci se zeptat, jak poznam, ze mam spadly bricho??CSmam 6-7 a prostupna na prst…kez by uz to bylo ![]()