Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@hanuleta01 píše:já jsem chtěla jít dneska uklízet. A nesmím
prej je tady čisto. Já už se tak nuditm, že to není ani možný
Tak já uklízet budu, pak vyžehlím a večer musí být sex a pak snad se rozjede porod, nebo už jsem zoufalá, tak strašně už bych to chtěla mít zasebou
se těm naším drobečkům nějak nechce z bříška ![]()
@wamp nechce jsou to potvurecky a davaji si na cas…Ja mam teda jeste 8dni cas ale i tak uz bych chtela aby to bylo
dneska si mi o ni i zdalo, byla tak krasnounka
jezisi uz zacinam magorit ![]()
Ja uklizim porad, a prijde mi ze jeste neni dostatecne uklizeno, porad neco myju, peru, prerovnavam…Jak blazen…asi ten hnizdici instinkt…Porad chodim koukat do skrine…jeslti ma vsechno co potrebuje, dobaluju tasku, vzdycky si na „neco“ vzpomenu..No uz je to fakt na palici
@Snazilka2010 tak to jsme natom stejně, taky pořád koukám, jestly mám do porodnice všechno
a jestly jsem na nic nezapoměla…taky už mi to leze na palici
první porod jsem měla krásně v termínu a tady si teda dává pěkně na čas ![]()
Já už radši kufr s věcma do porodnice dala do auta..Pořád jsem vymýšlela co ještě přibalit, že bych tam za chvíli měla tolik zbytečností..jo hnízdící instinkt asi taky naskočil, a to jsem normálně docela bordelář, ale ted bych pořád něco uklízela..včera jsem umyla nakonec i okna..Dnes na ozvech se objevilo pár malých kontrekcí, ale jásat nemám..jsou vážně hodně sporadický…
@swwet s mytim oken neblazni…to se nema takhle ke konci…kvuli natahovani rukou a pupecni snure…Ja teda uklizim ale vrsky mi vzdycky utre muz
Manžel byl v záloze a když jsem vylezla na židli tak to bylo docela v rozumné výšce..zase nejsem uplnej blázen..
jsem kolikrát až moc opatrná
Taky jsem umývala okna a měla jsem žebřík
, takže jsem ruce vůbec nenatahovala ![]()
I tak si na to ale dávejte pozor, protože natahování těla je v tomhle období opravdu nebezpečný. Stejně jako vysávání. Na to taky pozor. NEdávno jsem koukala na sama doma a docela jsem se až divila, co všechno se nesmí.
Je fakt že třeba zrovna luxování mi nedělá dobře, tak jak ostatní věci v pohodě..co třeba ještě nedoporučovali???
@veruš11 píše:
I tak si na to ale dávejte pozor, protože natahování těla je v tomhle období opravdu nebezpečný. Stejně jako vysávání. Na to taky pozor. NEdávno jsem koukala na sama doma a docela jsem se až divila, co všechno se nesmí.
A zrovna dneska jsem vysávala, jsem nevěděla, že to se nesmí u oken to jo ale tohle
@wamp já o vysavani taky neslysela ale slysela jsem prave o tom natahovani rukou nahoru v poslednich mesicich treba prave to myti oken, veseni zaclon nebo veseni pradla…ze pry je zvysene riziko uskrceni na pupecni snure…
tim jak je mimco velky a ma malo mista
Jinak ja taky luxuju, koberec rotacnim kartacem na čtyrech a podlahu stahuju normalne ve stoje…
No tak aspon nejsem sama co se nemuze dockat prvni termin mam 8.1 a pak 15.1 ale mě se zda že se to nějak vleče po neděli budu volat do nemocnice se objednat do poradny..i když doufam ze do te neděla by se mohlo něco začit dit
![]()
Vysávání skutečně nemusí být úplně ideální, takže bych to radši nechala na pánech
Já jsem přenášela deset dní a nakonec jsem měla porod vyvolávaný. Budu držet palce, aby šla miminka přirozeně a nemuseli jste zažít vyvolávání, fujtajbl
Držte se!