Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marus26 to nevim
ale porad jsem se ptala kdy uz mi udelaji utz…protoze osledni jsem mela v tom 32.tydnu…a az ted v 39.tydnu takze skoro 2mesice bez utz..
Holky chtela jsem se zeptat boli vas zebra? me hrozne na pravy strane ona tam strka zadek a nohy..do toho porad kaslu takze libovka ![]()
Mě třeba dělají UTZ každou kontrolu..a to jsem v porodnici od 35tt
@swwet a nemas treba tehu cukrovku??? u tech to pry musi byt hlidany
] @Snazilka2010 nene nemám, ale je pravda, že malej měl menší bříško a přibírá trochu mín než se píše v tabulkách, tak to zkoumají..
@swwet a kolik vazi? me v nemocnici uklidnovali tim ze tolerance ve velikosti je 14 dni
@Snazilka2010 u nás je posledních 6 neděl rozdíl od hlavičky skoro 4 týdny..Ale váhu má odhadnutou na 3150gramů což je ještě v normě, ale na kluka prý skoro hraničně..Ale pokaždý přibral a vyrostl, takže to tak horký snad nebude…Holt bude malej po tatínkovi dlouhán…a z obou stran jsme se rodili s váhou okolo 3 kil..
@swwet to jejich mereni
akorat stresujou…
budes mit krasny zdravy mimco
@Snazilka2010 přesně to jejich měření…alespon to nebude žádnej 4apůl kilák..:o) nic proti, ale nedokážu si představit jak by se takovej macík dral na svět…
Nechci přenášet ale hlavně nechci vyvolávanej porod…ale na mě to moc nezáleží..
Ahoj, mě to samý říkali taky od 36. týdne. Dneska jem 39/3 a pořád nic.
Ahoj, já měla syna přes 4 kila a taky jsem ho zvládla vytlačit. Neboj PA ti pomůžou. Mě třeba skočili na břicho a bylo. ![]()
@veruš11** je mi jasný, že ven musí..
Vím, že jsem v tomhle trochu ujetá, ale s mimčama mám trochu zkušenosti(z práce)a mě se ty velcí obříci tolik nelíbí..Zní to blbě já vím..samozřejmně je nejdůležitěší aby byl v pořádku a na váze nesejde..je to spíš takové přání..
Hlavně že jsou v pořádku. Mě je jedno jestli bude druhej kluk velkej nebo ne. Hlavně ať je zdravej. První syn byl sice větší než ostatní mimča, ale teď jsou mu skoro 4 roky a rozdíl u vrstevníků není žádnej. Aspon nebyl vychrtlej a měl faldíky.. nebyl jenom kostřička… ![]()