Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No já jsem si nevšimla že bych se odzátkovala ale prej někomu odejde i na porodním sále až
@swwet nevim o nicem, dvakrat jsem se byla koupat (jinak se sprchuju) a neco s krvi bylo ve vode…ale bylo toho hrozne malo takze tezko rict jeslti to byl kousek zatky…Podle me nemusi odejit par dni/tydnu pred, ale jak jsi psala treba par hodin pred samotnym porodem nebo az tesne pri nem
a ty co prenasi tak tem delaji toho Hamiltona = odzatkovani, jeslti to dobre chapu
@maki33 děkuju..ted jsem narazila na hezkej pokyn z prodnice s vysvětlením..
Holky, tak mne je od včera zase neak divně. Celou noc mne pobolivalo břicho. Ráno jsem vstala a křeče jak na průjem, když jsem šla na záchod tak nic. Malej se hrozně vrtí. Jsem jak prejeta bagrem. Podbrisek boli jak když to mam dostat…
to jsou teda stavy. U prvního jsem tohle teda neměla. Nebo si to nepamatuju.
Když jsem rodila prvního tak jsem měla to samý co ty. A druhej den byl malej na světě.
držím palce ať ti to dobře dopadne. ![]()
Holky spadla vam nektery vaha? me se z niceho nic ztratilo 1,5 kila ![]()
@Snazilka2010 to se mi taky stalo ale pak sem zas během 14ti dní měla nahoře 3kg takže asi voděnka no
@Snazilka2010 já mám dole dokonce 2kg
, ale byla jsem na kontrole a vše je v pořádku, takže se nemusíš bát
@wamp no ja jsem myslela jeslti to nema co delat s porodem :-/ k tomu neustale sedim na zachode tzv. ten vyprazdovaci efekt ![]()
@veruš11 píše:
Když jsem rodila prvního tak jsem měla to samý co ty. A druhej den byl malej na světě.držím palce ať ti to dobře dopadne.
dekuju
termin mame az 12.1 tak kez by uz chtel jit ven
@Snazilka2010 píše:
@wamp no ja jsem myslela jeslti to nema co delat s porodem :-/ k tomu neustale sedim na zachode tzv. ten vyprazdovaci efekt
@hanuleta01 TP mam az 13.1
na kontrole 2.1 rikala ze k porodu to nevypada…ale ja ma vzdycky takovej strasnej tlak na spodek a musim letet
![]()
@Snazilka2010 taky pořád sedím na záchodě
a strašně mě bolí spodek, někdy tak moc, že nemůžu ani vstát…tak uvidím, třeba už bude chtít jít konečně na svět ![]()