Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky termín mám v neděli a zatím vubec nic.
..Ani ťuk…kéž by se alespon něco chystalo..Držím vám palce, aby to u vás nebyl jen planý poplach a vše šlo jak po másle.. ![]()
Tak u nás je vše pri starém. Vůbec nic se nekoná. Ráno to vypadalo nadějně
a teď zas nic.
U nás taky, včera proběhl hmat-špiním a bolesti jem mírné. Snad se to rozjede.Byl doporučen sex
tak uvidíme, prý to pomáhá…berete jinak některá železo? Můj gynekolog mi říkal, ať ho beru pořád-jenže zácpa a pak, co po porodu…stejně mi nikdo neveme krev aby se zjistilo zda je to lepší…čekatelky po termínu, držte se
my už máme po dvou termínech, tak snad se to vyklube ![]()
@klink píše:Železo jsem brala asi týden a měla jsem po něm zácpu
U nás taky, včera proběhl hmat-špiním a bolesti jem mírné. Snad se to rozjede.Byl doporučen sextak uvidíme, prý to pomáhá…berete jinak některá železo? Můj gynekolog mi říkal, ať ho beru pořád-jenže zácpa a pak, co po porodu…stejně mi nikdo neveme krev aby se zjistilo zda je to lepší…čekatelky po termínu, držte se
my už máme po dvou termínech, tak snad se to vyklube
Jo u mě po sexu nastoupily bolesti po 10ti minutách hodinu v kuse, ale pak nic..a to už jsou to 3 dny zpět..takže víkend budem muset víc vypuzovat..
snad to manžel zvládne..
taky mi doktorka radila postelové hrátky
@klink hmat ti udelali sami od seba nebo si ho chtela? mne dnes vysetroval nejaky jiny doktor..docela to bolelo ale nemyslum ze delal hamiltona..pak jsem z mela kontrakce lutala jsem na velkou..a pak jsem usla a uz se citim v pohode.
@klink píše:
U nás taky, včera proběhl hmat-špiním a bolesti jem mírné. Snad se to rozjede.Byl doporučen sextak uvidíme, prý to pomáhá…berete jinak některá železo? Můj gynekolog mi říkal, ať ho beru pořád-jenže zácpa a pak, co po porodu…stejně mi nikdo neveme krev aby se zjistilo zda je to lepší…čekatelky po termínu, držte se
my už máme po dvou termínech, tak snad se to vyklube
Já taky beru železo, ještě stále, ale mám sirup nemám tobolky, nebo ty mi nešli spolknout, tak mi předepsal ten sirup…sice mi moc nechutná, ale když se to zapije s vodou, tak to i ujde ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? já mám termín za 15 dnů a dneska mi je nějak divně bolí mě záda a v podbřišku. celé břicho mi nějak tvrdne. ale včera dr říkala že to na porod v nejbilžší době nevypadá. ach jo no nevím
@marus26 9 ahoj, hmat mi udelali sami od sebe-mam už po termínu 40+3 a podle uz 40+1,tak uvidíme. Nebolelo to nějak jen malinko nepříjemné, ale dalo se to.
@hanuleta01 Nebolel,dalo se to vydržet-nic to nebylo, ale prý záleží jak kdo to dělá-která doktorka…
@wamp No já mám nějaké tablety, název teď nevím-zítra napíšu. Jen, že je ta zácpa trochu někdy a to pak co bude po porodu jak na velkou ![]()
@klink myslim ze az ti udelaji klystyr, tak budes na tolik vyprazdena ze nebude jit co na zachod
minimalne 3dny po porodu ![]()
@klink a te na to upozornili zeti to budou delat? ptam se my sme dnes 40+5a prave ze dnesni vysetreni bylo nejak vic bolestivy a trochu jiny nez obvykle ale doktor se nezminil zeby delal hamiltona
Ahoj, já taky beru železo. KDyž jsem byla v neděli v nemocnici, brali mi krev a železa jsem měla 109 jako před tím, než jsem ho začala brát. My máme termín v pondělí, ale už přestávám věřit tomu, že vůbec někdy porodim.
Doktoři mě už měsíc strašej s tím, že to může přijít každým dnem, že jsem dost otevřená, ale pořád nic. Hlenová zátka je na svým místě, plodovka taky, tak nevím..
a k sexu chlapa taky nepřemluvím. Možná by stačilo, kdyby mě pořádně naštval a vyletěl mi tlak.
![]()
@veruš11 píše:
Ahoj, já taky beru železo. KDyž jsem byla v neděli v nemocnici, brali mi krev a železa jsem měla 109 jako před tím, než jsem ho začala brát. My máme termín v pondělí, ale už přestávám věřit tomu, že vůbec někdy porodim.Doktoři mě už měsíc strašej s tím, že to může přijít každým dnem, že jsem dost otevřená, ale pořád nic. Hlenová zátka je na svým místě, plodovka taky, tak nevím..
a k sexu chlapa taky nepřemluvím. Možná by stačilo, kdyby mě pořádně naštval a vyletěl mi tlak.
![]()