Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
4.1.13 13:44

Holky termín mám v neděli a zatím vubec nic. :,(..Ani ťuk…kéž by se alespon něco chystalo..Držím vám palce, aby to u vás nebyl jen planý poplach a vše šlo jak po másle.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.1.13 16:00

Tak u nás je vše pri starém. Vůbec nic se nekoná. Ráno to vypadalo nadějně :( a teď zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.1.13 16:10

U nás taky, včera proběhl hmat-špiním a bolesti jem mírné. Snad se to rozjede.Byl doporučen sex :-))tak uvidíme, prý to pomáhá…berete jinak některá železo? Můj gynekolog mi říkal, ať ho beru pořád-jenže zácpa a pak, co po porodu…stejně mi nikdo neveme krev aby se zjistilo zda je to lepší…čekatelky po termínu, držte se :-)))) my už máme po dvou termínech, tak snad se to vyklube :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.1.13 16:16
@klink píše:
U nás taky, včera proběhl hmat-špiním a bolesti jem mírné. Snad se to rozjede.Byl doporučen sex :-))tak uvidíme, prý to pomáhá…berete jinak některá železo? Můj gynekolog mi říkal, ať ho beru pořád-jenže zácpa a pak, co po porodu…stejně mi nikdo neveme krev aby se zjistilo zda je to lepší…čekatelky po termínu, držte se :-)))) my už máme po dvou termínech, tak snad se to vyklube :-)
Železo jsem brala asi týden a měla jsem po něm zácpu :) fuj už to nechci. A co ten hmat, bolel tě? A k sexu chlapa už teď nepremluvim :) se boji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.1.13 16:32

Jo u mě po sexu nastoupily bolesti po 10ti minutách hodinu v kuse, ale pak nic..a to už jsou to 3 dny zpět..takže víkend budem muset víc vypuzovat.. :mrgreen: snad to manžel zvládne.. :) taky mi doktorka radila postelové hrátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
4.1.13 17:05

@klink hmat ti udelali sami od seba nebo si ho chtela? mne dnes vysetroval nejaky jiny doktor..docela to bolelo ale nemyslum ze delal hamiltona..pak jsem z mela kontrakce lutala jsem na velkou..a pak jsem usla a uz se citim v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.1.13 17:06
@klink píše:
U nás taky, včera proběhl hmat-špiním a bolesti jem mírné. Snad se to rozjede.Byl doporučen sex :-))tak uvidíme, prý to pomáhá…berete jinak některá železo? Můj gynekolog mi říkal, ať ho beru pořád-jenže zácpa a pak, co po porodu…stejně mi nikdo neveme krev aby se zjistilo zda je to lepší…čekatelky po termínu, držte se :-)))) my už máme po dvou termínech, tak snad se to vyklube :-)

Já taky beru železo, ještě stále, ale mám sirup nemám tobolky, nebo ty mi nešli spolknout, tak mi předepsal ten sirup…sice mi moc nechutná, ale když se to zapije s vodou, tak to i ujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
4.1.13 18:33

Ahoj holky můžu se přidat? já mám termín za 15 dnů a dneska mi je nějak divně bolí mě záda a v podbřišku. celé břicho mi nějak tvrdne. ale včera dr říkala že to na porod v nejbilžší době nevypadá. ach jo no nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.1.13 21:15

@marus26 9 ahoj, hmat mi udelali sami od sebe-mam už po termínu 40+3 a podle uz 40+1,tak uvidíme. Nebolelo to nějak jen malinko nepříjemné, ale dalo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.1.13 21:16

@hanuleta01 Nebolel,dalo se to vydržet-nic to nebylo, ale prý záleží jak kdo to dělá-která doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.1.13 21:18

@wamp No já mám nějaké tablety, název teď nevím-zítra napíšu. Jen, že je ta zácpa trochu někdy a to pak co bude po porodu jak na velkou :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.1.13 21:24

@klink myslim ze az ti udelaji klystyr, tak budes na tolik vyprazdena ze nebude jit co na zachod ;) ;) minimalne 3dny po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
4.1.13 21:31

@klink a te na to upozornili zeti to budou delat? ptam se my sme dnes 40+5a prave ze dnesni vysetreni bylo nejak vic bolestivy a trochu jiny nez obvykle ale doktor se nezminil zeby delal hamiltona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
5.1.13 10:05

Ahoj, já taky beru železo. KDyž jsem byla v neděli v nemocnici, brali mi krev a železa jsem měla 109 jako před tím, než jsem ho začala brát. My máme termín v pondělí, ale už přestávám věřit tomu, že vůbec někdy porodim. :) Doktoři mě už měsíc strašej s tím, že to může přijít každým dnem, že jsem dost otevřená, ale pořád nic. Hlenová zátka je na svým místě, plodovka taky, tak nevím.. :nevim: a k sexu chlapa taky nepřemluvím. Možná by stačilo, kdyby mě pořádně naštval a vyletěl mi tlak. :D :D

• Citovat
  • Upravit
188
5.1.13 11:37
@veruš11 píše:
Ahoj, já taky beru železo. KDyž jsem byla v neděli v nemocnici, brali mi krev a železa jsem měla 109 jako před tím, než jsem ho začala brát. My máme termín v pondělí, ale už přestávám věřit tomu, že vůbec někdy porodim. :) Doktoři mě už měsíc strašej s tím, že to může přijít každým dnem, že jsem dost otevřená, ale pořád nic. Hlenová zátka je na svým místě, plodovka taky, tak nevím.. :nevim: a k sexu chlapa taky nepřemluvím. Možná by stačilo, kdyby mě pořádně naštval a vyletěl mi tlak. :D :D
:mrgreen: já jsem chtěla jít dneska uklízet. A nesmím :) prej je tady čisto. Já už se tak nuditm, že to není ani možný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí