Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Veruš11 naprosto souhlasím…hlavně že bude v pořádku..myslela jsem to s malou nadsázkou..
@swwet tak to jste presne o tyden pred nama…dobre to dopadne uvidis
@swwet musi, ja si ani nic zlyho nepripoustim, uz se moc tesim az ji budu mit u sebe princenicku…A tesim se na prvni noc bez briska, a ze si ji vychutnam ![]()
@Snazilka2010 píše:
Koukam ze vas prenasi hodne…holky se cencaji…doufam ze ja prenaset nebudu
taky přenáším a 100% je to kluk, tak ten se určitě parádit nebude ![]()
@wamp proč by se neparádili.
.?všichni mě typují na holku, ale klika máme na 100%potvrzeného..tak si tak říkám, že budeme mít nádherného chlapečka… ![]()
@Snazilka2010 první??? myslíš jako jestly to je moje první?, tak to né, už mám jednoho kluka ![]()
@swwet píše:
@wamp proč by se neparádili..?všichni mě typují na holku, ale klika máme na 100%potvrzeného..tak si tak říkám, že budeme mít nádherného chlapečka…
nevím, většinou se to říká o holkách, že se parádí…
@wamp jo to máš pravdu a právě proto..
časy se mění za babiček se chlapi taky tolik neopečovávali jako v dnešní době.. ![]()
Holky nevíte jak zavádějí tu tabletu na vyvolání? Je to asi blbá otázka, ale docela by mne to zajímalo… jjestli jako prstem…
@hanuleta01 píše:
Holky nevíte jak zavádějí tu tabletu na vyvolání? Je to asi blbá otázka, ale docela by mne to zajímalo… jjestli jako prstem…
Já myslím, že určitě prstem, přece jen, čípek je na dosah ruky ![]()
@hanuleta01 to nevim
ale cetla jsem ze to obsahuje stejne latky jako muzske sperma
takze asi pochvou co nejdal ![]()
Taky myslím že prstem a asi co nelíp naštelovat k čípku..Hele jak jste na tom s hlen. zátkou..?Myslela jsem že odchází o něco dřív než porod samotný..Nebo může odejít a pak třeba za tři hodiny se může rozjíždět porod???