Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
2.1.13 17:42

@marus26 Jo je to možný u mě taky nic ráno nebylo vidět i když jsem to věděla (přece to poznám když je to v mím těle :D ) A oni ne to nevypadá paní…No a v podvečer už jsme jeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 17:49
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 tak nejak to bylo tvdrnuti briska a jako silnejsi a opozdena ms..ale dalo se to prodychat..byl u toho s nama i tatka ten se nejdriv smal ze to to je za cisilka a kdyz videl jak jsem popolezla byl vykulenej :P..
Tak to jste o den naped pred nama a vahu vite? nebo spis odhad :)Ja chodim na monitor a do nemocnicni poradny od 31.tydne kvuli tvrdnuti a vysokem TK

Prave, ze je to docela mazec :mrgreen: 17.prosince mel podle UZ odhadu 2.900…Tak ho premlouvam každý den at uz jde ven, ale ani to snim nehne. Bolesti mam a pak to zase ustane… Je to nase druhy mimco po 9 letech. Mala byla po první hnusny kontrakci do hodky venku. Tak uklidňuju, ze to bude stejny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.1.13 17:51

@hanuleta01 Hele ono prej na velikosti a váze mimy nesejde porod jako porod v tomhle ohledu. Tam to extra roli nehraje :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 17:52
@natiova píše:
@marus26 Jo je to možný u mě taky nic ráno nebylo vidět i když jsem to věděla (přece to poznám když je to v mím těle :D ) A oni ne to nevypadá paní…No a v podvečer už jsme jeli :lol:

Ja mam tyhle pocity uz od pondělí :D ale neak se mu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.1.13 17:55

@hanuleta01 Tak to bude brzo ;) :D
Nebo naopak někdo říká že když se vzbudí a cítí že mu je uplně nejlíp za celé těhu tak v ten den rodí…zvláštní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 17:59
@natiova píše:
@hanuleta01 Hele ono prej na velikosti a váze mimy nesejde porod jako porod v tomhle ohledu. Tam to extra roli nehraje :) ;)

No to doufam :mrgreen: ale ta uleva když vyklouzne to je nadhera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.1.13 18:01

@hanuleta01
Jo předevčírem jsem zažila a je to tak… ale trochu se mi začíná stejskat po bříšku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 18:06
@natiova píše:
@hanuleta01
Jo předevčírem jsem zažila a je to tak… ale trochu se mi začíná stejskat po bříšku :mrgreen:

Ja zrovna dneska rikala, ze uz se tesim na první noc bez briska :D ale po porodu prvního mimca jsem rikala jaka to byla pohoda, když byla v brisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.1.13 18:10

@hanuleta01 Jo to jsem si po dnešní noci s ještě jednou maminou na pokoji říkala taky když neřvala ta moje řvala ta její a naopak pořád dokola :mrgreen: Nás dneska čeká poslední noc v porodce a ještě se to musí potvrdit že je malá ok takže jsem jí dneska moc neviděla pořád v trapu na vyšetření :( Tak aspon ted už mi jí dali a jen tu kecáme na pokoji a já pomalu balím nemůžu se dočkat domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 18:15
@natiova píše:
@hanuleta01 Jo to jsem si po dnešní noci s ještě jednou maminou na pokoji říkala taky když neřvala ta moje řvala ta její a naopak pořád dokola :mrgreen: Nás dneska čeká poslední noc v porodce a ještě se to musí potvrdit že je malá ok takže jsem jí dneska moc neviděla pořád v trapu na vyšetření :( Tak aspon ted už mi jí dali a jen tu kecáme na pokoji a já pomalu balím nemůžu se dočkat domů :lol:

Tak to verim, ze se uz tesis domu :) tak snad uz se taky brzo dočkáme toho našeho milacka. Tesim se jak mala holka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.1.13 18:22

@hanuleta01 Jo to věřím taky jsem se tak těšila.
Jen doufám že dneska ty cácory budou spát. :cert:…Večer tu řvalo víc děcek myslíme si že to bylo protože lidi dopalovali rachejtle a jim se to nelíbilo.
Sice ta naše se narodila na Silvestra ale to byla tak unavená že to nemohla ani oka otevřít ale ted to vnímala :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
2.1.13 18:23

@hanuleta01 no ja cekam prvni..taky se chlacholim tim ze to bude dobry porod :) nesnazim se pripoustet si cerny scenare, jinak bych se asi zvokla…Jo tak to mas po 9letech jako by to bylo „poprvi“ :)A v kolikatym tt to bylo ta vaha??? @natiova uz to bude to bytí v nemocnici je hrozny…Taky to nemam rada :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 19:05
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 no ja cekam prvni..taky se chlacholim tim ze to bude dobry porod :) nesnazim se pripoustet si cerny scenare, jinak bych se asi zvokla…Jo tak to mas po 9letech jako by to bylo „poprvi“ :)A v kolikatym tt to bylo ta vaha??? @natiova uz to bude to bytí v nemocnici je hrozny…Taky to nemam rada :zed:

Ta vaha byla v 36+2… :) To jo u prvního jako bych nebyla tehotna. Zadne nevolnosti nic a porod super :) nastrih ani siti jsem necitila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
2.1.13 19:10

@hanuleta01 je kez bych to mela taky tak :-) mala mela dneska odhad 3,30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 19:18
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 je kez bych to mela taky tak :-) mala mela dneska odhad 3,30

To bude pohoda uvidíš. Tak to je pekna vaha :) Hlavne chodit nebo se neak pohybovat. Jak mne dala PA na monitor, tak uz jsem se pak nezvedla :mrgreen: pak uz to ale byla rychlovka. Musime myslet pozitivne. A pujde to jak po masle. Tatinek bude u porodu? Ten nas jo, ale strasne se boji. Jak mi zacnou poslicci, tak je chudak uplne bledej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí