Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marus26 Jo je to možný u mě taky nic ráno nebylo vidět i když jsem to věděla (přece to poznám když je to v mím těle
) A oni ne to nevypadá paní…No a v podvečer už jsme jeli ![]()
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 tak nejak to bylo tvdrnuti briska a jako silnejsi a opozdena ms..ale dalo se to prodychat..byl u toho s nama i tatka ten se nejdriv smal ze to to je za cisilka a kdyz videl jak jsem popolezla byl vykulenej..
Tak to jste o den naped pred nama a vahu vite? nebo spis odhadJa chodim na monitor a do nemocnicni poradny od 31.tydne kvuli tvrdnuti a vysokem TK
Prave, ze je to docela mazec
17.prosince mel podle UZ odhadu 2.900…Tak ho premlouvam každý den at uz jde ven, ale ani to snim nehne. Bolesti mam a pak to zase ustane… Je to nase druhy mimco po 9 letech. Mala byla po první hnusny kontrakci do hodky venku. Tak uklidňuju, ze to bude stejny ![]()
@hanuleta01 Hele ono prej na velikosti a váze mimy nesejde porod jako porod v tomhle ohledu. Tam to extra roli nehraje
![]()
@natiova píše:
@marus26 Jo je to možný u mě taky nic ráno nebylo vidět i když jsem to věděla (přece to poznám když je to v mím těle) A oni ne to nevypadá paní…No a v podvečer už jsme jeli
Ja mam tyhle pocity uz od pondělí
ale neak se mu nechce
@hanuleta01 Tak to bude brzo
![]()
Nebo naopak někdo říká že když se vzbudí a cítí že mu je uplně nejlíp za celé těhu tak v ten den rodí…zvláštní ![]()
@natiova píše:
@hanuleta01 Hele ono prej na velikosti a váze mimy nesejde porod jako porod v tomhle ohledu. Tam to extra roli nehraje![]()
No to doufam
ale ta uleva když vyklouzne to je nadhera…
@hanuleta01
Jo předevčírem jsem zažila a je to tak… ale trochu se mi začíná stejskat po bříšku ![]()
@natiova píše:
@hanuleta01
Jo předevčírem jsem zažila a je to tak… ale trochu se mi začíná stejskat po bříšku
Ja zrovna dneska rikala, ze uz se tesim na první noc bez briska
ale po porodu prvního mimca jsem rikala jaka to byla pohoda, když byla v brisku ![]()
@hanuleta01 Jo to jsem si po dnešní noci s ještě jednou maminou na pokoji říkala taky když neřvala ta moje řvala ta její a naopak pořád dokola
Nás dneska čeká poslední noc v porodce a ještě se to musí potvrdit že je malá ok takže jsem jí dneska moc neviděla pořád v trapu na vyšetření
Tak aspon ted už mi jí dali a jen tu kecáme na pokoji a já pomalu balím nemůžu se dočkat domů ![]()
@natiova píše:
@hanuleta01 Jo to jsem si po dnešní noci s ještě jednou maminou na pokoji říkala taky když neřvala ta moje řvala ta její a naopak pořád dokolaNás dneska čeká poslední noc v porodce a ještě se to musí potvrdit že je malá ok takže jsem jí dneska moc neviděla pořád v trapu na vyšetření
Tak aspon ted už mi jí dali a jen tu kecáme na pokoji a já pomalu balím nemůžu se dočkat domů
Tak to verim, ze se uz tesis domu
tak snad uz se taky brzo dočkáme toho našeho milacka. Tesim se jak mala holka… ![]()
@hanuleta01 Jo to věřím taky jsem se tak těšila.
Jen doufám že dneska ty cácory budou spát.
…Večer tu řvalo víc děcek myslíme si že to bylo protože lidi dopalovali rachejtle a jim se to nelíbilo.
Sice ta naše se narodila na Silvestra ale to byla tak unavená že to nemohla ani oka otevřít ale ted to vnímala
![]()
@hanuleta01 no ja cekam prvni..taky se chlacholim tim ze to bude dobry porod
nesnazim se pripoustet si cerny scenare, jinak bych se asi zvokla…Jo tak to mas po 9letech jako by to bylo „poprvi“
A v kolikatym tt to bylo ta vaha??? @natiova uz to bude to bytí v nemocnici je hrozny…Taky to nemam rada ![]()
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 no ja cekam prvni..taky se chlacholim tim ze to bude dobry porodnesnazim se pripoustet si cerny scenare, jinak bych se asi zvokla…Jo tak to mas po 9letech jako by to bylo „poprvi“
A v kolikatym tt to bylo ta vaha??? @natiova uz to bude to bytí v nemocnici je hrozny…Taky to nemam rada
Ta vaha byla v 36+2…
To jo u prvního jako bych nebyla tehotna. Zadne nevolnosti nic a porod super
nastrih ani siti jsem necitila.
@hanuleta01 je kez bych to mela taky tak
mala mela dneska odhad 3,30
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 je kez bych to mela taky takmala mela dneska odhad 3,30
To bude pohoda uvidíš. Tak to je pekna vaha
Hlavne chodit nebo se neak pohybovat. Jak mne dala PA na monitor, tak uz jsem se pak nezvedla
pak uz to ale byla rychlovka. Musime myslet pozitivne. A pujde to jak po masle. Tatinek bude u porodu? Ten nas jo, ale strasne se boji. Jak mi zacnou poslicci, tak je chudak uplne bledej ![]()