Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No my jsme nestihli pororodit na stedry den o necely dve hodiny
jinak jsme konecne doma, tak jsem na to zvedava jak to zvladneme..
Tak devcata, u me dobre zpravy, od rana od sesti mam pravidelne kontrakce, mam v planu volat PA tak za hodinku, voda jeste nepraskla, tak cekame co bude.. ted mam kontrakce cca po 10 minutach, tak doufam, ze uz to dotahneme az do konce:) Budu informovat o prubehu/// ![]()
@denizperi Pěkné držím palečky a budu na tebe myslet
a informuj
![]()
Taky držím palce,ˇat je to brzy a radost v náručí!!! Tak nás bude asi víc po novém roce nebo že by na nový rok:-)))?
My máme termín 31.12 a 2.1,na kontrolu máme přijít 3.1 až po termínu, tak uvidíme co z toho bude
,mějte se všechny tady hezky!!!
@denizperi drzim pesti a at to mas co nejrychlejc za sebou a s co nejmensi bolesti ![]()
Ahoj holky, tak se také pridavam k cekatelkam. Termin mame 12.1 ![]()
Holky jak je to kdýž mam jít teď na poradnu ve středu to budu 3 dny po termínu. Mel by mi doktor udelat UTZ a odhad vahy nebo ne? mne to nedelali uz dlouho. dík ![]()
@marus26 ahojky ja somrovala taky me ho delali naposledy v 33.tt a rekli mi ze mi ho udelaji az v 38.tt na ko jdu pristi tyden to uz budu 39.tt, nekde to ale nedelaji
ptala jsi se?
Ahoj tak jdu do party termin mame 15.1. 2013 ale podle naší paní doktorky se už začínám otvírat a mohlo by to být spíš dříve tak sem zvědava už aby to bylo nemužu se dočkat ![]()
Tak ja sem byla naposledy na poradni 39+5 doktor tam ani nebyl tak PA mi nic vic nerekla.. to byl jen tlak a moč..a teďka práve už budem 40+3tak by jsem prave chtela vedet jestli uz to UTZ ma delat nebo jak dál..
@marus26 to neporadtim, musis v poradne
jak rikam kazdy to ma jinak
Dámy tak vám povím že dneska ráno mi odtekla zátka a ted mi kape plodovka tak uvidíme
![]()