Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to vypada, ze dneska na svet taky nevykoukne, ale jeste mam trosku casu, porad zbyvaji taktez 4 dny do terminu jako lucie9..:) Vcera uz to vypadalo nadejne, ale rozchodila jsem to..
Tak snad po vanocich uz konecene budeme komletni.. ![]()
Ahojky, tak u nas to taky zatim nevypada
tak snad po svatcich..
@denizperi
Také to včera u mě vypadalo včera nadějně a stále nic.
Vánoce si nejspíš prožijeme ještě doma, ale po té večeři by se to mohlo rozjétc
27.12. mám nastoupit do porodnice, když do té doby neporodím
tak Vám držím palce.
Holky ahoj pekné sviatky všetkým..tak Štedrý deň máme za sebou a ty naše sluníčka sa s nami snad pekne napapali a nič im už nebráni prísť za nami
my mame dne 1TP a už se mi o tom porodu aj zdá, jak by som to chcela ma´t za sebou…
Ahoj, taky se přidávám-já mám termín 31.12.Zítra 27.12 jedeme poprve do Baťovky na konrolu-můžete my některá napsat jak to tam chodí a tak? jinak jsem už taky nervozní kdy to přijde-čekáme první a máme to daleko necelých 60km. Mějte se maminky ![]()
Zdravím
tak já už ležím v porodnici a zítra ráno nás čeká plánovaný císař.. konečně jsem trochu v „klidu“, ale poslední 2 dny stály za to - co bych dala za to, dopředu nevěděla, kdy nás to čeká.. Jsou to nervy pro mě i pro okolí:/ Čekáme první miminko a teď už si nejsem jistá vůbec ničím - měla jsem nastudované těhotenství, ale co pak? zítra budu mít miminko a vůbec netuším, co si s ním počnu:D! V nejhorších chvílích si říkám, že jsme s ním měli ještě počkat. Zkrátka hormony a nervozita pracují na maximum:(
Tak maminy, věřte, že vědět to dopředu není vůbec příjemné, naopak..
Držím vám všem palce, ať se brzy dočkáte:)
@kaccenaa Tak ti moc držím palce a prajem rýchle zotavenie
už budeš ma´t broučka za chvíli u sebe ![]()
Tak přeji klidnou noc a zítra ať vše dobře dopadne!!!Budu držet palce, taky čekáme první-přečteno kopu informací, ale když to přijde si myslím, že jsou k ničemu-člověk je nervozní i tak.Tak se drž!!! ![]()
Ahoj holky, sice potomka ještě dlouho neplánuju, ale tahle diskuse mě zaujala. Tak jak to s váma vypadá, už „něco“ máte?
měla jste některá dáreček na Štědrý den? ![]()
Díky za podporu:) kupodivu jsem celkem klidna, nejvíc mně momentálně stresuje, že nesmím jíst a pít, jídlo bych přežila, ale žízeň už je nepříjemná:( Snad to budeme mít brzy za sebou:)
@kaccenaa drzim palec:) neboj, brzo to bude za tebou a budes mit to svoje slunicko v naruci.. jeste jednou hodne stesti ![]()
Ja jsem den pred terminem, v noci to opet vypadalo nadejne, ale nevim jestli si to jenom moc nepreju a pri kazdym pichnuti a dloubnuti uz si myslim, ze je to ono:)) Dokoce se mi dneska zdal sen a v nem mi starej indickej doktor rikal, ze pry dneska v sest vecir to propukne
, tak uvidime:DDD
@denizperi my tiež čakáme..tak ťa úplne chápem mne sa už sníva že rodím..my mame druhy TP 30.12. posledné 2 ni som mala v kuse bolesti ako pri MS a stále nic..nejak to prešlo..hlenova zatka taky nikde tak už nevím..nejhorší je že na včerejší poradne nebyl doktor, šel k cisaři, tak nic nevím udelali len monitor a pridte za tyden..myslíte že je to v pohode až po termínu? ![]()
@marus26 mimco ma jeste cas, neboj, u me taky hlenova zatka nikde, nic se nedeje;) navic, ziju v Holandsku a tady ti tak maximalne prohmataji bricho.:) Pokud jsi v poradku, tak zadny monitory, vnitrni vysetreni apod, takze ja vubec nevim, jestli to vypada na porod nebo ne;) podle porodni asistentky se to tvari nadejne, hlavicka uz je pekne sestoupla v porodnich cestach…navic mi rikala, ze nejvice deti prvorodicek se narodi spis okolo 41. tydne… proste to nechavam na prirode, ta nejlip sama vi, kdy se ma ta nase holka ukazat…Musime trpelive cekat na den D:)
Moc gratuluji
já mám 4 dny to termínu