Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, taky se přidávám. První termín byl 17 a druhý mám 25.12.CS 9 ale mimi se drží jako klíště. Jinak 27.12 KO v porodnici a dohodnem se na vyvolání. Doufám, že to půjde samo a dřív ![]()
Holky a keď neporodíte na TP tak ako dlho možete prenášať, alebo automaticky Vám navrhnú vyvolanie..?ja som počula že hlavne holky by sa nemali dlho prenášať, napíšte ako to je.. ![]()
@Lexuska Mam to stejne, akorat ja uz vim, ze kdyz nic tak jdu na vyvolani jdu 2.1
@marus26 Ja si nejsem uplne jista, ale myslim ze max 14dni..
Holky, neblbněte, vyvolání jsou umělé hormony a nebudete mít ty přirozené v takové síle, může vás to zbytečně moc bolet.
my jsme porodily včera, krásného klučíka a taky jsem myslela, že tam ještě dlouho
bude.
držte se a mějte krásný porod ![]()
@Petullka82 moc gratuluju a preju moc zdravicka a stesti do zivota oboum ![]()
p. s. bohuzel kdyz mimco nechce ven nic jina moznost nezbyva..
@Petullka82 Tak to veľmi gratulujem
veľa zdravíčka obom!
samozrejme, že najlepšie je keď mimi sa hlási samo ![]()
Gratulace ![]()
Já se včera „čistila“. Brutální běhání na wc… a v noci nespala, MS bolesti. A teď vana a čekám, co bude, záda i bříško pobolívá, ale ne v intervalech, spíš mě to dlouho bolí a pak zas dlouho nic. Tak jsem zvědavá
vychází to dobře, zítra je Štědrý den
![]()
@janajelinkova9 fakt? tak to fakt vypada, ze to bude co nejdriv..No na jednu stranu by to bylo super mit to za sebou a na druhou na stedry den komu by se chtelo ho travit v nemocnici.. tak pis jak to vypada, drzim pesti.. u me nic..:-)
Tak všem přeji krásné vánoce a krásný večer před štědrým dnem
My jsme pořád 2v1 a dnes už to malá asi nestihne, tak ted doufám že si to aspon schová na den po štědrým dnu
![]()
@theresque Doufam v to same
aspon si stihnout uzit stedry den a pak uz je to jedno
Jinak vsem preju krasne a pohodove proziti svatku vanocnich a bohatou nadilku od jeziska ![]()