Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
21.12.12 22:28

@janajelinkova9 Ja jsem i ty okna umyla, sex taky byl, pila jsem malinik, chodila do schodu a na prochazky, ale proste kdyz se miminku nechce tak nic nezabere, takze jsem to pred par dny vzdala a nechavam osudu :D
@Petullka82 urcite budete oba v poradku, taky jsem mela jednou horsi monitor a dalsi uz byl ok..Drzim pesti tez :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
21.12.12 22:34

@Monča1985 Taky jsem zkoušela všechno možný a ani mi potom netuhlo břicho, už jsem z toho vyhánění unavená tak jsem se na to vykašlala, protože ji asi fakt nepřesvědčím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 00:54

To já nezkouším nic, jsem lenoch, jen mu říkám, že dneska už by mohl :mrgreen: Ale na posílení kontrakcí je maliník fakt dobrej, stejně jako zázvor, skořice, hřebíček a lněný semínko. Takže, holky, dejte si svařák a perníčky a hurá na to :)
Já teda sex už nějak nechci, jak miminko hodně cítím, spíš pořád myslím na to, ať je v pořádku ;)

Příspěvek upraven 22.12.12 v 01:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 00:56

@Monča1985 děkuju, snad to bude ok, máme tam jet znova v neděli, ale nechce se mi, máme to 40km :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 09:12

Tak jak jste se vyspali, ja celkem fajn ;-) teda ten svarak jsem nezkousela, z toho jsem mela strach :D
@Petullka82 urcite to bude ok, sice je to z ruky, ale alespon vis ze je miminko pod kontrolou..ja jdu az 27.12. a jsem trosku nervni.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.12.12 10:00

Já taky docela dobře. ale pořád čekám kdy mě to v noci probudí :mrgreen: Holky dělali vám ted na konci váhový odhad miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.12 10:06

Na konci ne, jen v 33tt na velkem UTZ. Ted uz mi nikdo UTZ nedela, ale predpokladam, ze mi ho budou delat v porodnici az zacnu rodit. Uplne se bojim, co mi reknou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 10:32

Ahoj holky, asi už žádný utz nebude, bude-li vše ok, jen hádám při přenášení kvůli zralosti placenty a průtoku krve pupečníkem. Vaše miminka váží tak akorát, aby mohla pěkně vyklouznout, uvidíte. Mě u prvního to, jak šel ven, bylo příjemný :srdce:
Spíš to otvírání děložního čípku je mazec, to musím otevřít pusu a hlasitě zpívám AAAAAA :mrgreen: Dneska ráno už jsem myslela, že rodíme, jak to bolelo, a přestalo to, jen mimi je neklidné.
Holt člověk nikdy neví :think: Držte se! :hug: A pište, jak vám je, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.12.12 10:37

Ahoj přidávám se k Vám do diskuze, já mám termín 24.12. jsem z toho pěkně nervozní,, včera jsem byla na kontole v prodonici, kde mě řekli že na porod to nevypadá, ale může to být každým dnem :(
včerejší vyšetření mě celkem bolelo, trochu jsem po něm špinila a dneska ráno zase trochu, spíš taková hnědá barva, nevíte co by to mohlo být? jestli třeba hlenová zátka? jsem z toho všeho pěkně nervozní,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.12.12 10:56

@karculka myslim,ze hlenova zatka taky mi zacala odchazet po vysetreni a odchazela asi tri dny.. kdyby byla svetla krev, tak urco jed :)
@Petullka82
tak treba uz se to chysta a vecer to prijde a rozjede se to :)
@janajelinkova9 taky jsem mela odhad vahy ve 33tt a pak uz ne..takze se necham prekvapit v porodnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.12.12 11:04

No zatím žádné bolesti nemám, tak myslíš že už máš jet do porodnice? asi až poté co začnou bolesti, nebo odteče voda ne? no mám takový pocit, že se ve mě neco chystá. navíc mě řekli že mám malé mimčo 2 800, tak snad to všechno bude v pořádku. Si říkám, že to bude alespon snadný porod, když není tak veliké, ale zas bay bylo v pořádku,,, no jsou to nervy,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 11:18

@karculka já jim vnitřní vyšetření zatrhla, prý to není důležité a opravdu to každý doktor v pohodě vzal, jen mi prohmatají břicho a ptají se na kontrakce atd. pak až u porodu je to dobré, aby bylo jasné, jak se otevíráš. to špiinění je normální, ale jinak to holky fakt nemusíte podstupovat, hrozí tam zbytečně zavlečení infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 11:23

Když mě se do tý porodky nechceee, holky, když mě bolí kontrakce, tak musím stát a představa 45min kodrcání v autě je jako mučení :mrgreen:
jinak odjet je dobrý, když máte už moc strach anebo silné krvácení, zelenou plodovku, pravidelné kontrakce po cca 5min delší dobu jak 2hod.
trocha jasné i tmavé krve je ok, ale musí to být jen špinění.
kam kdo jedete, co? my asi benešov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.12.12 11:23

To jsem vůlbec nevedla, že to nemusím, ona se mě doktorka ani neptala, a bylo to bolestivé, snad mě tam strčila celou ruku :( nejsem nějaká citlivka, ale tohle mě fakt bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.12.12 11:25

Jo, ještě s tou vodou, ta přírodně odteče těsně před porodem anebo může začít odtékat na začátku porodu. v porodce ji rádi píchaj, ale to už taky nechci. holt už jsem u druhého dítka četla moc od porodních bab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí