Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
2.1.13 19:21

@hanuleta01 bude bude, podporu tam mit musim, od toho mi neutece :) doufam ze tam bude co k cemu :) ted vypada hrdnine aby se z nej pak nestal uzlicek nervu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 19:24
@natiova píše:
@hanuleta01 Jo to věřím taky jsem se tak těšila.
Jen doufám že dneska ty cácory budou spát. :cert:…Večer tu řvalo víc děcek myslíme si že to bylo protože lidi dopalovali rachejtle a jim se to nelíbilo.
Sice ta naše se narodila na Silvestra ale to byla tak unavená že to nemohla ani oka otevřít ale ted to vnímala :evil: :cerace]
@natiova píše:
Jen doufám že dneska ty cácory budou spát. :cert:…Večer tu řvalo víc děcek myslíme si že to bylo protože lidi dopalovali rachejtle a jim se to nelíbilo.
Sice ta naše se narodila na Silvestra ale to byla tak unavená že to nemohla ani oka otevřít ale ted to vnímala :evil: :cert:
A co kojeni jak to slo? Prisala se hned?
@natiova píše:
Sice ta naše se narodila na Silvestra ale to byla tak unavená že to nemohla ani oka otevřít ale ted to vnímala :evil: :cert:

A co kojeni? Prisala se hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
2.1.13 19:25

@hanuleta01 no ja se na kojeni tesim..doufam ze bude mlicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 19:28
@Snazilka2010 píše:
@hanuleta01 bude bude, podporu tam mit musim, od toho mi neutece :) doufam ze tam bude co k cemu :) ted vypada hrdnine aby se z nej pak nestal uzlicek nervu :P

Ten nas tata si mysli, ze bude stat u hlavy a nic neuvidi :lol: hi, hi Ja jsem mu rikala, ze nemusi ale on chce, ze si to nenecha ujit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.1.13 19:29

No já mlíčko prokládám s UM jednou tak podruhé tak nemám ho moc ale zase to není katastrofické prostě prokládáme… Dr. říkala že se třeba ještě doplní a budeme jenom kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 19:34

Ja uz si prave musim davat do podprdy tampony ted. Tak doufam, ze to pujde dobře.. U Karolinky jsem mela hodne jen asi 2 mesice a pak uz jsem ji musela prikrmovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wanesia20
2.1.13 20:11

Ahoj holky, múžu se přidat??,my máme termín 17ledna ale už je to hrozně dlouhý a docela dost mě píchá ve spodku,,,tak snad brzo už vyleze,,je to mé první mimí po 7letech snažení

• Citovat
  • Upravit
1424
2.1.13 20:21
@wanesia20 píše:
Ahoj holky, múžu se přidat??,my máme termín 17ledna ale už je to hrozně dlouhý a docela dost mě píchá ve spodku,,,tak snad brzo už vyleze,,je to mé první mimí po 7letech snažení

wow sedm let 8o holka tak to je zasloužený u mě ani né po sedmi měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.1.13 20:50

Ahoj holky, můžu k vám???dneska 39+3 a nikde ani známka že bych kdy mohla rodit..občas mě pozlobí poslíčci, ale nic velkého to není..Podle dnešního UTZ mám odhad na 3150gramů a mám méně plodovky..V něděli mám termín..Už je to vížně dlouhé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 20:56

Ahoj holky tak sem byla dneska naposledy v poradně u paní doktorky ted už rovnou do nemocnice :D mala váží 3 290kg tak sem zvědava jak dlouho ji to potrva dnes jsem 39+1 takže už nam chybi jenom kousek prvni termin mam 8.1 a potom 15.1 tak doufam ze to bude ten prvni i když jak ja řikam nejlepe aby to bylo hned aspon to už budem mit konečně za sebou :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.13 21:09

Holky taky Vam to tehotenstvi silene rychle uteklo a ted se to tahne. Je to nekonecny :) a ta nejistota kdy to prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.1.13 21:23

Jo, přesně-uteklo to jako voda a teď ne a ne konce :(,jinak já bych brala, kdyby to už šlo a taky bez vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.1.13 21:55

Ahojík holky můžu se taky k Vám přidat? Termín máme 20.ledna…ale teda bříško mi tvrdne každým dnem víc a víc…už aby malej byl venku. Tak strašně moc se těším až ho uvidím :-D a podle toho jak mě pálí žáha tak budu mít asi malou opičku :-D Všem budoucím maminkám držíme palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
2.1.13 22:01

Tak to mate koukam docela drobecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.1.13 22:04

@natiova no je to hrozny tak bolesti celej den a porad nic..ja prave si říkam že jestli mi normalne neodtece plodova voda tak nebudu vedet jestli jsou to posličky nebo rodim a budu doma až kym se bude dat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí