Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Asi je nás na tom víc-ale od toho manuálu by nám měly poradit sestry-pokud budou ochotné…Jestli se můžu zeptat, všechny co tady píšete budete rodit ve Zlíně?
Tak dnes sme po poradne 40+3 a nevime stale co s nama budu..dnes tam byl nejaky divnej doktor..nic moc nerekl. Od včera máme hezke bolesti v podbrišku, otevreny sme na spicku prsta a stale cekame. Je možne ze ty bolesti..kontrakce nejsou na monitoru znatelné? ![]()
@marus26 já ti nevim u nas to zase na porod navypada ale na monitoru mi to litalo az ke 145
a ze to bylo citit jinak jsem 38+3
My jsme taky 40+2 a pořád nic, zítra kontrola, tak uvidíme co nám řeknou.
@Snazilka2010 145 tak to bylo srdíčko, protože kdyby to byly kontrakce tak už máš mimčo venku.
Já jsem 37+6 a prej je malá uřž připravená a na monitoru jsem měla kontrakce tak prj už můžu rodit kdykoliv tak jsem zvědavá kdy to bude to Kdykoliv
@Lexuska nene byly to kontrakce
neboj se na monitoru nelezim poprvi
prvnich 10minut to bylo mezi 11 -21 a pak to zacalo stoupat 31,45,56,62,80,+100,+115 atd u toho blikalo to plusko..Mela jsem pekne zataty zuby…:D srdiko blikalo a bylo porad mezi 140-160 obcas pres 170 kldyz se mrskla
ale dalo se to vydrzet
To bylo minuly tyden dneska jsem se dostala jen k 90
Podotykam ze jsem si myslela ze +100 je maximum a ze pri tom se uz chodi rodit
Ahoj tak já měla v pondělí kontrakce na monitoru pravidelné. Cítila jsem je jako tvrdnuti bricha a slabe menstruacni bolesti. Odpoledne to začalo být už docela nepříjemné. A pak to úplně ustalo. Na monitoru byla hodnota vždy k 60. Dnes jsem 38+4. Tak jsem zvědavá kdy to přijde. Už jsem taková nervózní. ![]()
@hanuleta01 tak nejak to bylo tvdrnuti briska a jako silnejsi a opozdena ms..ale dalo se to prodychat..byl u toho s nama i tatka ten se nejdriv smal ze to to je za cisilka a kdyz videl jak jsem popolezla byl vykulenej
..
Tak to jste o den naped pred nama a vahu vite? nebo spis odhad ![]()
Ja chodim na monitor a do nemocnicni poradny od 31.tydne kvuli tvrdnuti a vysokem TK
@Snazilka2010 no tak to je teda supr ja jsem si myslela ze to su uz celkem pekne bolesti ze neco se bude dít a ono to ani na tom monotoru nebylo znat, ja jsem mela tak max do 50 vic ne
@klink no u nas v porodnici nikdy nic nereknou..jenom ze se to pripravuje…takze porad cekame co se bude dit..
je to na palici ale radši by jsem byla kdyby se to rozjelo samo..než na vyvolani ![]()
@marus26 to ja jsem si taky myslela hele, ale dneska to bylo o poznani klidnejsi…myslim si jeslti to nedela muj malinikovy caj
ale kdivka byla minuly tyden krasna, dalo by se rict ze i ukazkova…Za to dneska chrapala asi
3 kopecky a nic ![]()
@marus26 taky mam obavy z vyvolavaneho..nam taky porad rika..citim hlaciku jak tlaci, ale na porod to zatim nevypada..A ja myslela ze se to nekam hne…ale co eni to muze byt