Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, tak my včera kontrola v porodce a od minule žádná změna. Na monitoru jedna kontrakce ke 100, ale já cítila jen tvrdnuti bricha. Termin v sobotu a ani náznak, že by se mu chtěla ven ![]()
@Snazilka2010 píše:
@Blanka S mame stejny TP, tak jsem zvedava ktera z nas driv
doufám, že obě ![]()
zítra jdu na kontrolu zatím jsem jen na špičku prstu otevřená. Já nemám ani poslíčky nic jen jsem strašně zavodněná prsty na rukou jak telecí párky
a o nohou ani nemluvím tam mám takové vodnaté buchty hrůza.
@Blanka S
to jsme na tom stejne s tema otokama, me ty ruce otecou v noci kdyz jsou k klidu…Otervena jsem nebyla nebo teda dr nerikala, CS mam 4, a poslicky uz vic jak tyden…Vcera ze me odesel kousek zatky…Tak jsem zvedava..Jsem prvodrodicka takze si beruska muze davat na cas…dalsi kontolu mam az v patek
@Snazilka2010 píše:
@Blanka S![]()
![]()
to jsme na tom stejne s tema otokama, me ty ruce otecou v noci kdyz jsou k klidu…Otervena jsem nebyla nebo teda dr nerikala, CS mam 4, a poslicky uz vic jak tyden…Vcera ze me odesel kousek zatky…Tak jsem zvedava..Jsem prvodrodicka takze si beruska muze davat na cas…dalsi kontolu mam az v patek
já jsem druhorodička CS jsem mněla 1,5 a pořád nic ![]()
Teď mam tu starší doma má chřipku takže je to docela záhul myslela jsem, že jí nechám do porodu ve školce.
Já měla termín včera a pořád nic. Už jsem z toho dost hotová.
Kam chodím hodně diskutovat tak to už všechno odrodilo a zůstala jsem jen já jak kůl v plotě ![]()
Malá se mele jako čertík, nadruhou stranu si užívám poslední pohyby dvě děti mi budou myslím stačit.
Tak holky, pisu z porodnice. filipek se narodil dnes v 8.38hod, vazi 3845g a meri 54cm, tak drzim palecky at mate ty sve mimca uz taky z briska.
Vaneska prisla medzi nas dnes rano v 4:15hod..vazi 3330g a 49cm cakali sme na nu 23hod od odteku plodovky ale stalo to za vsetko ![]()
Moc gratuluju holky..:o) jste statečný..A doufám, že se k vám brzy připojím..
Také moc gratuluju
a i závidím, že to máte zasebou ať pěkně děti papaj a brzo spinkaj celou noc ![]()