Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To ti verim, ja se osobne porodu nebojim…pocitam s bolesti ale motivace je tak velka, ze jsem s tim smirena, jen nechci zbytecne riskovat nejake rizika no…
kdyz ti dr. Taky nic nereknou…jen ti povi, nebojte to prijde…ale ze tahame ten x kilovej batoh na brichu to nechapou
ja uz nemuzu nic…ani vstat poradne z postele
jak jsem neohrabana ![]()
Myslím, že je to kvuli tomu jak reaguje akcí srdeční na vzruchy..Protože by mělo mít střídavě fáze bdění a spánku a ve spánku je akce vždy nižší…tak možná proto aby viděli ty reakce..jestli není nějak v tísni nebo přidušené..asi..
Nevím jestli to tak vážně je..Myslím si to..![]()
@a1234 přesně..oteklé nohy, křeče v rukou..V obličeji už jsem taky jako prasátko..z postele vstávám jak nemohoucí, boty mi musí někdo obléct..dnes jsem se snažila o oholení..No groteska největší… ![]()
Jj to samy tady
manzel se mi smeje ze patrim k tem matkam, co chodi jak kachny tak rikam boze jen to neeeeee
a zjistila jsem, ze jako kachna opravdu chodim hahah o holeni nemluvim, delam to poslepu a pak me manzel zkontroluje a dostane zachvat smichu
takze asi kvalitka noooo
![]()
HOlky to už doklepeme!! Musíme, co nám taky zbývá! Včera jsem se taky pokoušela o holení a jakž takž jsem to zvládla, dokonce ještě zvládnu sedět na turka, ale celý den mám nervy napochodu z toho, že se malá moc nevrtí…
poradnu mám ve čtvrtek, tak už aby to bylo, pokud to zítra bude horší tak mažu na pohotovost…už mě točí ty otoky, mám 3× větší nos a spát můžu už jen na pravém boku, z ostatních poloh je mi na blití…k tomu mi onemocněl manža takže nějaký vyvolávací sexík je pasé a budu ráda, když bude do porodu zdravý aby mohl být s námi :-/
@Newi jééééé ty chřipky ted fakt řádí, doufám, že u nás to nějak doklepem bez ní..Tak dřím palce aby manžel byl co nejdřív fit…taky mám oteklej i obličej…Nos jak starej alkoholik..
rozhodně nepatřím mezi ty hezké těhulky…turecekj sed je můj nejoblíbenější, alespon jednu nohu musím mít pokrčenou..To zvládneme…Jak píše, co nám jiného zbývá… ![]()
Chřipku má dcera a já se modlím, abych jí nedostala taky. Tohle těhu jsem byla asi 5× nemocná. Jinak dnes po kontrole v porodnici žádné novinky. Jdu zas v pondělí snad se vyklube.
Ahojík holky chci se zeptat jak jste na tom se spaním??? já prospím většinu dne až je mi to takové divné a večer bych taky spala kdyby mě tak brutálně nepálila žáha…nějaký tip na pálení??? už mi ani jedlá soda nezabírá ![]()
@Andikk na zahu Rennie, koukni na pribalak na internetu, jeslti se smi v tehu
@Snazilka2010 tak na jejich stránkách mají přímo odkaz na pálení žáhy během těhu a podle všeho se může jak v těhu tak při kojení…takže se jdu obléknout a mažu vedle do lékarny hned vyzkoušet protože jinak se už zblázním…už aby malej byl venku ![]()
@Andikk jj nechej si poradit ale Rennie myslim ze se smi a i Gaviscon, ja na to netrpim ale pritele pali zaha tak si je koupi a rikal ze do 20minut mel klid..On je tehotnej se mnou ![]()
No já měla období dvou týdnů, kdy jsem myslela, že budu mít brzy dračí dech a jediné, co mi pomohlo byla syrová cibule
přišla jsem na to při vaření, když jsem ďobala a ďobala a pak přišla na to, že je to zase v normě ![]()
@Snazilka2010 tak mi dali rennie nějaký žvýkačky takže doufám že se dnes konečně vyspím
hihi to jsem ráda že nejenom ten můj miláček je těhotnej semnou
zrovna nedávno mi povídá jak je to náročný že přibírá za mě a že ho i za mě bolí kyčle
a ty jeho pohyby hlavně po ránu
@Newi no páni syrová cibule…bych asi dostala pupínky
ale nechám si to v záloze kdyby rennie nezabralo
@Andikk No tak ten muj nepribira, ale v necem je horsi nez ja
![]()
Ahoj, tak já beru rennie. Někdy mne pálí fakt hodně. Úleva okamžitě do minuty. Brala jsem je i u prvního mimca. Maj i ovocný, ale nejlepší jsou pepptermin. ![]()