Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
8.1.13 23:25

To ti verim, ja se osobne porodu nebojim…pocitam s bolesti ale motivace je tak velka, ze jsem s tim smirena, jen nechci zbytecne riskovat nejake rizika no… :roll: kdyz ti dr. Taky nic nereknou…jen ti povi, nebojte to prijde…ale ze tahame ten x kilovej batoh na brichu to nechapou :lol: ja uz nemuzu nic…ani vstat poradne z postele :lol: jak jsem neohrabana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:25

Myslím, že je to kvuli tomu jak reaguje akcí srdeční na vzruchy..Protože by mělo mít střídavě fáze bdění a spánku a ve spánku je akce vždy nižší…tak možná proto aby viděli ty reakce..jestli není nějak v tísni nebo přidušené..asi..
Nevím jestli to tak vážně je..Myslím si to.. :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.1.13 23:29

@a1234 přesně..oteklé nohy, křeče v rukou..V obličeji už jsem taky jako prasátko..z postele vstávám jak nemohoucí, boty mi musí někdo obléct..dnes jsem se snažila o oholení..No groteska největší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.13 23:35

Jj to samy tady :mrgreen: manzel se mi smeje ze patrim k tem matkam, co chodi jak kachny tak rikam boze jen to neeeeee :D a zjistila jsem, ze jako kachna opravdu chodim hahah o holeni nemluvim, delam to poslepu a pak me manzel zkontroluje a dostane zachvat smichu :))) takze asi kvalitka noooo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.1.13 23:55

HOlky to už doklepeme!! Musíme, co nám taky zbývá! Včera jsem se taky pokoušela o holení a jakž takž jsem to zvládla, dokonce ještě zvládnu sedět na turka, ale celý den mám nervy napochodu z toho, že se malá moc nevrtí… :,( poradnu mám ve čtvrtek, tak už aby to bylo, pokud to zítra bude horší tak mažu na pohotovost…už mě točí ty otoky, mám 3× větší nos a spát můžu už jen na pravém boku, z ostatních poloh je mi na blití…k tomu mi onemocněl manža takže nějaký vyvolávací sexík je pasé a budu ráda, když bude do porodu zdravý aby mohl být s námi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.1.13 01:06

@Newi jééééé ty chřipky ted fakt řádí, doufám, že u nás to nějak doklepem bez ní..Tak dřím palce aby manžel byl co nejdřív fit…taky mám oteklej i obličej…Nos jak starej alkoholik.. :mrgreen: rozhodně nepatřím mezi ty hezké těhulky…turecekj sed je můj nejoblíbenější, alespon jednu nohu musím mít pokrčenou..To zvládneme…Jak píše, co nám jiného zbývá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.1.13 11:51

Chřipku má dcera a já se modlím, abych jí nedostala taky. Tohle těhu jsem byla asi 5× nemocná. Jinak dnes po kontrole v porodnici žádné novinky. Jdu zas v pondělí snad se vyklube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 15:31

Ahojík holky chci se zeptat jak jste na tom se spaním??? já prospím většinu dne až je mi to takové divné a večer bych taky spala kdyby mě tak brutálně nepálila žáha…nějaký tip na pálení??? už mi ani jedlá soda nezabírá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.1.13 15:38

@Andikk na zahu Rennie, koukni na pribalak na internetu, jeslti se smi v tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 15:44

@Snazilka2010 tak na jejich stránkách mají přímo odkaz na pálení žáhy během těhu a podle všeho se může jak v těhu tak při kojení…takže se jdu obléknout a mažu vedle do lékarny hned vyzkoušet protože jinak se už zblázním…už aby malej byl venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.1.13 16:25

@Andikk jj nechej si poradit ale Rennie myslim ze se smi a i Gaviscon, ja na to netrpim ale pritele pali zaha tak si je koupi a rikal ze do 20minut mel klid..On je tehotnej se mnou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.1.13 16:34

No já měla období dvou týdnů, kdy jsem myslela, že budu mít brzy dračí dech a jediné, co mi pomohlo byla syrová cibule :-D přišla jsem na to při vaření, když jsem ďobala a ďobala a pak přišla na to, že je to zase v normě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.13 16:49

@Snazilka2010 tak mi dali rennie nějaký žvýkačky takže doufám že se dnes konečně vyspím :-) hihi to jsem ráda že nejenom ten můj miláček je těhotnej semnou :-D zrovna nedávno mi povídá jak je to náročný že přibírá za mě a že ho i za mě bolí kyčle :lol: a ty jeho pohyby hlavně po ránu :mrgreen: @Newi no páni syrová cibule…bych asi dostala pupínky :mrgreen: ale nechám si to v záloze kdyby rennie nezabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
9.1.13 16:50

@Andikk No tak ten muj nepribira, ale v necem je horsi nez ja :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.1.13 17:29

Ahoj, tak já beru rennie. Někdy mne pálí fakt hodně. Úleva okamžitě do minuty. Brala jsem je i u prvního mimca. Maj i ovocný, ale nejlepší jsou pepptermin. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí