Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kláru já jsem dneska taky 39+4 zitra jdu na kontrolu tak jsem zvedava ![]()
Tak kočky o půl jedné mi praskla voda ( asi
, tak jsem hodila sprchu a za chvili vyjizdime, nic mě nebolí tak uvidíme. Dneska je fajn datum
Držte mi pěsti, ať nám to dobře dopadne
![]()
@Newi juuuu tak drzim palecky, dej vedet, jak jsi dopadla!!! ![]()
Jsem sice 36+5 ale i tak snad sem můžu - mám už 3.den bolesti jako při silné ms a tlak na spodek
břicho tvrdne celý den - ráno méně často, tak po 20 min a odpol čestěji až do rána
jsem sice druhorodička, ale je to úplně jiné
tak nevím zda to jsou poslíky bo ne
u dr jsem byla ve středu a prý je vše dokonale připravené s tím, že můžu kdykoli během týdne porodit
jenže - jak poznám, že mám jet a je ta pravá doba?
![]()
@LN13 já bych jela at te zkouknou, vratit domu se muzes kdykoli..poslici by meli prejit po teple sprse nebo koupeli
![]()
@Snazilka2010
no já tam nechci jezdit zbytečně
sprchu jsem dala dopol a stejný ![]()
@LN13 nikdy neni zbytecny nic…jde o zdravi tvyho ditete…a tebe ![]()
@LN13 Já bych asi taky jela, ať se kouknou, zda je vše v pořádku, trvá to nějak dlouho. Případně bych jim do nemocnice aspoň zavolala o radu, nebo aspoň ke své doktorce. Já k doktorce chodila i mimo objednané termíny, když se mi něco nezdálo, jistota je jistota.
@suzanne13 no nikam se to pry nehnulo…
ale pan dr se ve me hezky (bolestive) postoural, tak premyslim jeslti to nebyl Hamilton, trvalo to byl, a bolelo to o neco vic nez jindy…Kdyz se nic nebude dit tak v utery mam dalsi KO a to to uz pry nekam pohneme, takze dle meho asi vyvolani ![]()
@LN13 píše:
@Snazilka2010no já tam nechci jezdit zbytečně
sprchu jsem dala dopol a stejný
já jela při prvním těhu 2× a nikdo mi hlavu neutrhnul ![]()
@Blanka S
to já vím, že neutrhne ale tak zas pohyby mám normálně a bojím se aby do mě moc nešťourali a nebylo to pak ještě horší
v prosinci mi porod zastavili a teď
se to nehýbe
@LN13 tak mas jeste cas na porod..Me taky oddalovali porod, a ted se berusce nechce na svet, takze pokud se sama neumoudri myslim ze mi to v utery vyvolaji
![]()
Ja jsem prvodoricka takze moc neporadim taky se bojim ze to nepoznam..ale poslicky jsem mela docela casto, tepla voda a pak si lehnout mi ale pomohlo..Ted mam obcas tvrdnuti ale ty tlaky co jsem mela zmizely, podbrisek poboliva obcas…dneska malilinko po tom vysetreni ![]()