Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A boli te bricho? Ja prave u prvního nevedela, ze rodim dokud mi doktor neprdnul vodu. Pak asi ještě hodku takove slabe bolesti. A pak zacalo rodeo, ale to uz byla mala do hodky venku i s tlacenim. ![]()
@Blanka S píše:
Vy se máte, že vám porody budou vyvolávat já asi porodím až na jaře
jj tak to budeme dvě
nejdřív se mu chtělo pořád, musela jsem dva měsíce ležet a teď asi čeká na jaro… ![]()
@katerinazaskodova19 píše:
No tak to sem zvědava co mi řekne chlap![]()
když mu řeknu že i třikrat
hihi tak já to doma zkusila nadhodit
podíval se na mě a řekl mi že semnou pěkne ty hormony mlátí…
takže to beru jako že asi nemám šanci ![]()
@Andikk u nás doma to taky neprošlo, takže jsem smířená, že v pondělí nastupuji na vyvolání. Aspoň si můžu v klidu všechno nachystat a připravit se ![]()
@Andikk u nás doma to taky neprošlo, takže jsem smířená, že v pondělí nastupuji na vyvolání. Aspoň si můžu v klidu všechno nachystat a připravit se ![]()
Ja jsem zvedava na sebe
dneska asi odesel zbytek zatky porad spinim, brisko lehce poboliva tak jsem zvedava jeslti se uz neco bude dit
Tak holky, hlasim se z porodnice uz jako maminka Leontynky
Narodila se vcera akutnim CS po silenych komplilacich. Udelaly jsme si damskou jizdu i s bab protoze tatinek nemohl. Leontynka ma 3560gr. a 50cm a je. uzasna a hlavne zdrava!!!i
Gratulace taky všem už maminkám.. a ostatné vydržte..my sme s Vaneskou dnes 1. deň doma..porod bol nakoniec spontanny..i keď dlhý..dosť my pomohli homeopatika kde som sa dokazala otvoriť z 2 na 8 cm za necelé dve hoďky..caulophylum..tak idem si užívať nášho drobečka..hlavne si to užite! ![]()
Tak vam moc gratuluji..ja začinam byt s nervama na dranc 15.1 mam termin už druhy
a nemuzu se dočkat ale porad se nic neděje už bych to chtěla mit za sebou..začinam se už aji bat a to bude muj třeti porod a bojim se vic než předtim čim to asi sakra je
![]()