Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
23.1.13 08:37
@suzanne13 píše:
@hanuleta01 tak to moc gratuluji, myslela jsem v pátek na tebe. Nějak se nám rodí macíčci, můj měl 3,7 kg, po týdnu už má skoro 4 kg :-)
Ostatním maminkám taky gratuluji k miminkům.
:lol: no to teda jo..Doktor delal odhad ještě nez jsem dostala tabletu a rikal max do 3.500kg vic mit nebude. A pak skoro 4 :lol: A jak se vam dari? My jdeme dnes poprvé do poradny..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
23.1.13 14:20

Ahoj můžu se přidat? Termín mám ted v neděli. V pondělí mi doktorka dělala HH v úterý a dneska mi odchází hlenová zátka. Podle doktorky mám krásný nález vše připravené jsem otevřená. Na utz byly kontrakce. Jenže mě nic není až na občasné tvrdnutí břicha (bezbolestné) Váhový odhad máme 3168g Tak čekám a modlím se aby se začalo něco konečně už dít :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.1.13 15:11

@hanuleta01 My se máme s malým dobře, sice má žloutenku a musím chodit na kontrolní měření, ale zatím to na svícení není. V nemocnici žloutenku neměl, ale později doma se u něho objevila. Jinak klasicky, kojení, spinkání, přebalování, prý děti se žloutenkou jsou spavější, což teda Adámek potvrzuje a nedělá skoro nic jiného :-) Takže zatím odpočívám a nabírám síly na později. V poradně jsme už byli, přibýrá teda krásně, skoro půl kila za týden, takže je skoro na 4 kg. Tak to jsem zvědavá jak na tom budete vy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.1.13 16:47

Tak dneska hlásím, že už to máme za 21.dní! :-) Možná i za dříve. Jak jsme byli v nemocnici, dr. říkal, že do 37tt to dám ještě jako těhulka (dnes 37+0tt), a pak, že se uvidí, každopádně přenášet nebudu, pokud se Honzík nerozhoupe sám, bude se porod vyvolávat před 13.2., tak, jak si přeji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.1.13 17:58

Tak dnes 39+1 večra jsem byla na pohotovosti s tím, že jsem špinila..to co přišlo po dnešní KO šílený - jsem krvácela jak při silné MS - je to normální? :nevim: vše připravené, jen ne a ne přijít bolesti :zed: už chci aby bylo po :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.1.13 18:13

My to máme za 15-16.dní, podle kterého pocitadlaz. Dneska jsme byli na prvním monitoru a kontrole v porodnici, všechno je v pořádku, další kontrola až 8.2. a pokud do té doby neporodím, a já doufám, že ne, tak mi bude udělan Hamiltonův hmat :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.2.13 20:43

Taky se přidávám mám 6 dní do TP a už nemyslim na nic jinyho než na to aby už to přišlo :roll: nejrdši bych tomu nějak pomohla ale jak? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
8.2.13 08:51

Ahojky holky, tak já už to mám za sebou :) Malý se narodil 10.dní před termínem, tudíž 3.2. byl ve 20:04h na světě, měřil 51cm a vážil 3658g :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
8.2.13 17:02
@aklora píše:
Taky se přidávám mám 6 dní do TP a už nemyslim na nic jinyho než na to aby už to přišlo :roll: nejrdši bych tomu nějak pomohla ale jak? :think: :nevim:

Ahojky, Taky mám 6dní do termínu, pod za náma na 35.týden aneb jak se daří bříška, jsme tam 3takové čekatelky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.2.13 18:11

@Denpry Gratuluji, chtěla bych se zeptat jak jste přesvědčila doktora na H hmat? Já bych ráda naplánovala porod, protože manžel odjede na dlouho pryč a byla bych u porodu sama což nechci. Nevím zda moje dr. bude co k čemu a k porodu mi dopomůže. Jinak v uterá budem 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.2.13 19:20

@Mortyshaa děkuji :) já se jí zeptala a ona souhlasila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.2.13 07:55

@Denpry Tak to zkusím dneska taky.. Jen udajně to na každého nezapůsobí, tak uvidíme.. Tak nějak potřebuji rodit ideálně v pátek v noci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
11.2.13 16:20

@Mortyshaa Mě ho nestihli ani udělat :D Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.3.13 14:58

Ahoj, já to mám už za 5.dní, ale ráda bych, kdyby se malý rozhodl, že vyleze každým dnem, nejlépe dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
1.3.13 15:00

Jééé jak já Vám závidím ještě poslední dny s pupíkem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100