Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
10.1.13 11:22

Holky, já mám termín 12.1. a taky se bojím vyvolávaní, ale přesně, je to individuální, někdy ti tou vyvolávačkou urychlí porod, že seš za pár hodin hotová, a je po všem, takže už to neberu tak tragicky :( jestli mě budou vyvolávat, tak budou no… :nevim: samo bych chtěla, abych porodila nejpozději do hodiny.. :lol: :lol: :lol: ale asi to neovlivním :mrgreen: tak třeba porodíme toho 13týho no.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.1.13 12:16

Ahoj holky, já mám taky termín 12.1. a dneska jsem se domluvila na vyvolání v pondělí 14.1. Hlavně kvůli tomu, že odhad porodní váhy je mezi 3,7-4,2 kg a taky už to chci mít za sebou :-) První syn byl taky vyvolávaný, v 7:30 jsem dostala tabletku a ve 20:30 byl na světě, tak doufám, že tentokrát to bude o něco kratší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.1.13 12:29
@suzanne13 píše:
Ahoj holky, já mám taky termín 12.1. a dneska jsem se domluvila na vyvolání v pondělí 14.1. Hlavně kvůli tomu, že odhad porodní váhy je mezi 3,7-4,2 kg a taky už to chci mít za sebou :-) První syn byl taky vyvolávaný, v 7:30 jsem dostala tabletku a ve 20:30 byl na světě, tak doufám, že tentokrát to bude o něco kratší. :-)

Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
10.1.13 12:45

V Krnově, tam jsem rodila i prvního syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.1.13 12:47

@Blanka S v Podolí @suzanne13 a to ti jako domluví vyvolání „jen“ dva dny po termínu? To jde, jo? Mě jde o to, že nechci přenášet hodně dnů…taky bych už nejraději rodila, ale na KO jdu až v pondělí, tak jsem zvědavá no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.1.13 12:49

@Blanka S aháááá to nebbylo na mně, sorry :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.1.13 12:50
@a1234 píše:
@Blanka S v Podolí @suzanne13 a to ti jako domluví vyvolání „jen“ dva dny po termínu? To jde, jo? Mě jde o to, že nechci přenášet hodně dnů…taky bych už nejraději rodila, ale na KO jdu až v pondělí, tak jsem zvědavá no.. :think:

podle mně jen když je mimčo moc velké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.1.13 12:50
@a1234 píše:
@Blanka S v Podolí @suzanne13 a to ti jako domluví vyvolání „jen“ dva dny po termínu? To jde, jo? Mě jde o to, že nechci přenášet hodně dnů…taky bych už nejraději rodila, ale na KO jdu až v pondělí, tak jsem zvědavá no.. :think:

podle mně jen když je mimčo moc velké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.1.13 12:51

Začátkem ledna rodila v Podolí známá a nechali jí až do 41 + 5 a pak vyvolali.

Já jdu k Apolináři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
10.1.13 12:51

Já mám tedy termín „až“ 8.2. ale už aby to bylo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
63
10.1.13 12:53

@Blanka S Cože??? 41´plus 5? Hm, to bude 24týho, to nedáááááááám :? takže je možný, že toho kozoroha nedáme, ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
10.1.13 13:05
@a1234 píše:
@Blanka S Cože??? 41´plus 5? Hm, to bude 24týho, to nedáááááááám :? takže je možný, že toho kozoroha nedáme, ach jo… :roll:

ty chceš kozoroha?

Mně včera řekl dr u Apolináře, že unich nechávají 10 dní a pak vyvolávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sugard
10.1.13 13:09

Ahoj, já mám do porodu 12 dní a můžu ti říct že sem nervozní jak pes :lol: jsem prvorodička a strašně se bojím… Ale už se samozřejmě nemůžu dočkat až budu držet v náručí svoje miminko! už aby bylo po všem a šli jsme pěkně domů, ten strach mě trošku ničí - jsem plašan :,(

• Citovat
  • Upravit
243
10.1.13 13:11

Doktor se mě přímo zeptal, kdy bych chtěla rodit, takže jsem říkala, že co nejdříve a on nebyl proti. Hlavně tedy z důvodu vyšší váhy plodu, i když je to jen odhad a malý může mít i o půl kila méně, protože prvního syna jsem taky přenášela a to teda déle a stejně museli vyvolávat a protože tabletka na vyvolání hned zabrala a ten den jsem porodila, takže ani u druhého by s porodem neměl být problém, aspoň tak mi to říkal. já jsem ráda, už vím co mě čeká a budu mít malého u sebe :-) Moc se na něho už těším, ale to každá maminka, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.1.13 14:35

Ja taky budu rodit v podoli… Doktorka mi v pondělí rekla, ze max nechaj prenaset 10 dni. A to ještě když není mimco moc velke… Zatím to na porod teda vůbec nevypada. A minulej tyden jsem myslela, ze uz to bude kazdym dnem..Termin mame v sobotu… :) Tak uvidíme o vikendu. A v pondělí na kontrole bych ji taky zacala premlouvat k vyvolani, protože malej mel na kontrole v 36+2 2.900 a jako 4kg macika nevim jak bych porodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí