Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky ja se rada přidam mam termin 15.1 ale to už je termin druhy prvni byl 8.1 v nemocnici mi řekly že pokud neporodim do 16.1 což se mam dostavit na kontrolu tak si mužu sama zvolit termin porodu a oni mi ho vyvolaji..i když dnes mě čeka super maraton všeho možnyho jak to rozjet aniž by mi to musely vyvolat tak začnu večer kopelý…pak sex…schody doma nemam t ak newim poradite mi něco jineho?? ![]()
Vy se máte, že vám porody budou vyvolávat já asi porodím až na jaře ![]()
@katerinazaskodova19 me dr dneska poradil malinikovej caj a sex, nic vic pry poradit nemuze..Malinik piju uz 4tydny..a sexovat se mi fakt nechce ![]()
A na kdy mas termin a kam se chystate ja do noveho mesta..je tam s nima fajn dohoda kdy si termin muzu určit sama…ale newis o necem co by mi pomohlo abych začala rodit sama ![]()
Hm tak to sme na tem stejně potřebuju nějakou zaručenou radu nebo mě klepne kdyby mi to měly vyvolavat tak asi uteču už se mi to jednou stalo a nikomu bych to nepřala byla sem tak mimo že sem nikoho nevnimala a nakonec to skončilo u kleští mno brr ![]()
Mě všichni doktoři i sestry říkali, že pomůže jedině sex, ale pokud to jde, tak nejlépe vícekrát za sebou (třeba co 2 hod. 3×), sperma obsahuje stejné látky jako vyvolávací tabletka a pokud je mimčo a tělo připravené na porod, tak to může zabrat. Sestřička mi říkala, že je dobré si hned pod sebe taky dát polštář, aby spermie krásně putovaly ![]()
Ale na 100% to prostě nefunguje, mě to nepomohlo ani u prvního syna.
@katerinazaskodova19 nestras…ne kazdej porod je stejnej..Dulezita je pry vnitrni pohoda..je to zvlastni okoli me strasi svymi hruznymi zazitky…i presto je na porod tesim..Ne spis na ten porod, jako na to dite
@Blanka S Blani, neboj, jednou to taky přijde, věčně ti mrňouskové v bříšku být nemůžou
Já bych raději spontální začátek porodu, ale pokud to nejde jinak, tak vyvolání.
@Snazilka2010 Tak držím palce, ať to proběhne co nejdříve, přinejhorším v úterý
Jak píšeš, každá má porod jiný, ale to mimčo za to opravdu stojí, já na bolest zapomněla hned, když jsem malého viděla, je to nezapomenutelný zážitek ![]()
Holky, a taky vás nejvíce s..e, jak vám každý volá a píše a ptá se, tak co??? Ty vole, jako kdybych asi nedala vědět, kdyby užžžžž
to je na palici nejvíc!!!
Si říkám, že toho prcka budu nosit jak kočka koťata snad do března
už se tomu sama směju…no jen někdy…jinak sex u nás probíhá denně, taky mi dr. řekl, že to funguje, ale pochybuji, že manžel přijde z práce a bude ochotnej na mě třikrát po sobě vlízt!!
už teď je mu to blbý, prej technický akt
a má vlastně pravdu…nebo sex s mobydykem??? ![]()
@a1234 ptaji se no, ale me to nejak extra nevadi…jeste ze tech znamych nemam tolik…to bych se asi zblaznila… ![]()
No tak to sem zvědava co mi řekne chlap
když mu řeknu že i třikrat ![]()
No nevim holky… já jsem docela ráda, že v pondělí nastupuju, teda pokud neporodím, a porod mi vyvolají. Prý to sice bolí víc, ale je to pak rychlejší a hlavně budu pod dohledem hned od začátku. Nejvíc mám strach, že bych to doma nepoznala včas. Takhle mám jistotu, že i kdybych to nepoznala, jsem v nemocnici a nemusím nikam jezdit.
Holky tak jsem zacala slabe spinit..ze by prece jen udelal Hamiltona? ale delal mi do v 9:30 a spinit jsem zacala ted..kez by se to rozjelo
@Snazilka2010 píše:
Holky tak jsem zacala slabe spinit..ze by prece jen udelal Hamiltona? ale delal mi do v 9:30 a spinit jsem zacala ted..kez by se to rozjelo
To už se pomaličku může rozjíždět porod. Já mam od rána nepravidelný kontrakce. Tvrdě mi pri nich břicho, cítím tlak do zad a malou bolest v podbrisku, ale nic hrozného. Budu rodit po druhy, ale prd poznám ![]()