Pár dní do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1530
15.1.13 09:48

@maki33 mě vadí to čekání jak nevíš vůbec :zed: a to sem si říkala, že přenášet nebudu a prd, ven prostě odmítá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
15.1.13 10:19

@Spikes00 to mě bylo jasný od začátku že budu přenášet a že si to vyžeru až do dna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wanesia20
15.1.13 10:24

My máme ve čtvrtek termín,,ale krom bolesti sty. kosti a občas tvrdnutí břicha žádné příznaky k porodu nemám :nevim: už prcka přemlouvám a furd nic,,ve čtvrtek jdu do porodky tak jsem zvědavá jestli si mě tam nechají nebo pošlou domů :roll: jinak mám vysoký tlak ted ke konci,,tak je třeba možné že mě dají vyvolávačku, vůbec bych se nezlobila, aspon bych to měla za sebou jelikož si myslím že budu asi dlouho přenášet,,a to měsíc zpět vypadalo že budu rodit během pár dnů a ono houby :zed:

• Citovat
  • Upravit
1530
15.1.13 10:25

@maki33 sem byla asi moc optimista. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
15.1.13 16:41

Ahoj holky, tak já se hlásím z porodnice, včera ráno jsem šla na vyvoláníní a malý se narodil před 20 hod. Byl to můj druhý porod a super, bolesti jsem měla až od 17 hod, kdy mi sama praskla voda a skvěle se to rozjelo, za necelé 3 hodky byl malý venku. Takže všem přeji také rychlý porod, ti krásní drobečci zato určitě stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.1.13 17:27
@suzanne13 píše:
Ahoj holky, tak já se hlásím z porodnice, včera ráno jsem šla na vyvoláníní a malý se narodil před 20 hod. Byl to můj druhý porod a super, bolesti jsem měla až od 17 hod, kdy mi sama praskla voda a skvěle se to rozjelo, za necelé 3 hodky byl malý venku. Takže všem přeji také rychlý porod, ti krásní drobečci zato určitě stojí :-)

Velka gratulace k miminku :kytka: nas to ceka v patek, také vyvolani a také budu rodit po druhé. Tak snad to pujde také takto super jako u Tebe…Uz se nemůžeme malého dočkat.. Bojim se teda hrozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
15.1.13 19:02
@suzanne13 píše:
Ahoj holky, tak já se hlásím z porodnice, včera ráno jsem šla na vyvoláníní a malý se narodil před 20 hod. Byl to můj druhý porod a super, bolesti jsem měla až od 17 hod, kdy mi sama praskla voda a skvěle se to rozjelo, za necelé 3 hodky byl malý venku. Takže všem přeji také rychlý porod, ti krásní drobečci zato určitě stojí :-)

Moc gratuluji!!! A jsem moc ráda, že to bylo rýchlé. Tak ať jste zdraví a spokojení :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
15.1.13 19:56

Holky moc děkuji :-) @hanuleta01 přeji ať je porod v pohodě a máš brzy u sebe miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
15.1.13 20:47

Gratuluju k miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.13 23:22

@suzanne13 velika gratulace!!! Snad to budu mit taky brzy za sebou…mam dnes uz od 16.hod pravidelne bolesti po deseti min a zacina to docela bolet ale porad deset min a sprcha mi nedela vubec dobre…tak snad malej bude rozumnej… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 12:08

Ahojk uz to mame za sebou mala se jmenuje natalie ilona narodila se 14.1 mela 48cm a 3290g takzitra jdeme s milackem domu z nemocnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.1.13 12:56

Tak holky, malej se narodil už 5.1., ale ještě jsme neměli čas ani vlizt na net. Porod jsem ěla bleskovej, v 8:00 začali kontrakce a v 10:40 byl honzík na světě. A to jsem prvorodička. do porodnice jsme to stihli a šli rovnou rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
16.1.13 15:33

Gratuluju a teda @kaironka to byl fofr :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 19:13

Já mám 10dní do termínu, jak se cítím :?: celkem fajn.Jen mě bolí nohy a občas záda. Taky mě nebaví chodit 3× a více x za noc na wc :?A poslední dobou cítím bolest v třísle. Dnes jsem byla na kontrole vše je prý v pořádku a ta bolest to je tím že se mimí víc natlačí do porodních cest.Tak ať vše dobře dopadne a hlavně zdavíčko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.1.13 20:23

Tak se hlasime z porodnice!!Chlapecek se nam narodil vcera po 20 vecer a byla to fuska! ma 3880 tak mi dal zabrat a reknu vam byl to mazec!! Ale stoji to za to!!Drzim palce holky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí