Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, gratuluju k mimcu.ja mam 2.termin zejtra auz se tesim.dnes sem byla na prochazce, dala si svarak i sex byl
a porad nic.tak ze asi nic nepomaha
Taky moc gratuluji
ja mam termin dnes…:(((byla vana, vino i sex a taky nic :/// ![]()
Vsem maminkam gratuluji!!!:-) A doufam ze se k vam brzy pridam, termin mam dnes tak uvidime ale zatim tomu nic nenaznacuje…:-( a to byla prochazka, vinecko, sprcha i sex a malej ne a ne ven takze rano planuju turu a to teda aspon pesky na jested ![]()
Tak od 21:00 mám kontrakce co 5min. Zatím nekrvácím, plodovka neteče tak doufám, že se mi to rozjede brzo.
Manžel a Veru spí a já se svíjím v křečích. Držte palce ať to není planý poplach a já porodím v trmínu 13.1.2013 zatím
jdu si dát koupel
Holky, tak u mě taky nic nového, takže zítra v 7 ráno nastupuji do porodnice na vyvolání. Doktor mi ještě říkal, že se mám dobře vyspat, ale to se mu tedy pěkně říká. Jsem byla nervózní už dnes v noci, natož nevím, jak budu spát dneska. Ale moc se na Adámka těším, snad bude všechno bez komplikací a v pořádku. A vám taky přeji ať to již brzy přijde, to čekání je nekonečné.
Ahoj holky, ráno jsem lehce krvácela a asi tak dvě hodiny předtím jsme měli s manželem sex. Tak nevím, jestli je to známka toho, že by se mohl rozjet porod nebo mi praskla nějaká žilka? sice zítra nastupuju do porodnice, ale radši bych rodila spontálně. porod mi ten den prý vyvolávat nebudou. Nechápu proč.
snad se k tomu doktoři na porodnici budou mít jinak a nenechají mě čekat do druhýho dne.
@suzanne13 píše:
Holky, tak u mě taky nic nového, takže zítra v 7 ráno nastupuji do porodnice na vyvolání. Doktor mi ještě říkal, že se mám dobře vyspat, ale to se mu tedy pěkně říká. Jsem byla nervózní už dnes v noci, natož nevím, jak budu spát dneska. Ale moc se na Adámka těším, snad bude všechno bez komplikací a v pořádku. A vám taky přeji ať to již brzy přijde, to čekání je nekonečné.
Zuzi, já vím, že se mi to mluví, když už to mám za sebou, ale vyvolávané porody bývají rychlé. Já jsem rodila nakonec spontánně, ale byl to masakr, právě tím, jak to bylo dlouhé (přijela jsem do porodky v 9 ráno, už s bolestma a malá se narodila až v 6 večer). Nakonec mi po několikahodinovém trápení píchli vodu a stejně se malá narodila až za 3 hodiny. A na sále mě museli stejně ještě rozkapávat, protože malá byla špatně narotovaná. Neboj se toho, určitě to bude rychlé, nebo si to ten mrňousek rozmyslí a přijde sám
Držím palečky
Jinak samozřejmě myslím na vás všechny, ať už to máte za sebou, to čekání je fakt hnus!!!
![]()
Já mám dneska přesně měsíc do termínu
31.dní, už se neskutečně těším.. ![]()